Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-920 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-920 Sample Questions:

1. An operator can only see numbers (not names) for objects in the Tivoli Enterprise Portal workspaces of a particular agent type.
What is the likely solution for this problem?
A. reinstall that agent on the problematic server
B. reinstall that agent type on the monitored servers
C. reinstall the agent support files for that agent type on Tivoli Enterprise Portal
D. reinstall the agent support files for that agent type on Tivoli Enterprise Portal Server
E. reinstall the agent support files for that agent type on the Tivoli Enterprise Console
F. reinstall the agent support files for that agent type on Tivoli Enterprise Monitoring Server
Answer: C, D, F

2. Which two actions must be completed to enable robotic playback of a Rational Robot scripts? (Choose two.)
A. set DCOM Config Security permissions
B. install the Rational Robot application on the robotic monitor host
C. install the ITCAM for Client Response Time agent on the robotic monitor host
D. install the ITCAM for Robotic Response Time application support files on the robotic monitor host
E. configure the Rational Robot parameters on the ITCAM for Rational Response Time Tivoli Enterprise Monitoring Server
Answer: A, B

3. Which ITCAM for Web Response Time component detects and tracks network transactions between the Web server and end users or other machines, and calculates response time for each transaction?
A. the Analyzer
B. the Collector
C. the HTTPS Filter
D. the Tivoli Enterprise Portal Server
Answer: A

4. When is historical data collection configuration possible?
A. when Tivoli Enterprise Portal is up and running as required
B. when ITCAM for Response Time V6.2 agent is communicating with the Tivoli Enterprise Portal
C. when ITCAM for Response Time V6.2 agent is communicating with the Tivoli Enterprise Monitoring Server
D. when Tivoli Enterprise Portal Server is connecting as required with Tivoli Enterprise Monitoring Server
Answer: C

5. Given the following screen shot of a default ITCAM for Response Time V6.2 workspace:
How would you find this workspace in the physical Tivoli Enterprise Portal Navigator?
A. click Applications under any Web Response Time node
B. click any Client Response Time node in the Navigator
C. click Dashboard under any Robotic Response Time node
D. click Dashboard under the End User Response Time node
Answer: D

6. During the planning phase of a customer deployment of ITCAM for Response Time V6.2, the customer needs to monitor real user 3270 transactions.
Which Tivoli Enterprise Monitoring Agent needs to be deployed in the customers environment?
A. ITCAM for Web Response Time
B. ITCAM for Client Response Time
C. ITCAM for Robotic Response Time
D. ITCAM for End User Response Time Dashboard
Answer: B

7. During the planning phase of a customer deployment of ITCAM for Response Time V6.2, the customer needs to monitor custom ARM-enabled applications.
Which two Tivoli Enterprise Monitoring Agents provide custom Application Response Measurement (ARM) application response time monitoring? (Choose two.)
A. ITCAM for Web Response Time
B. ITCAM for Client Response Time
C. ITCAM for Robotic Response Time
D. ITCAM for SOA (Service Oriented Architecture)
E. ITCAM for End User Response Time Dashboard
Answer: B, C

8. What is an important consideration when designing the placement of the Rational Performance Tester workbench with regard to the ITCAM for End User Response Time Dashboard?
A. the operating system of the ITCAM for Robotic Response Time agent
B. the type of database that is used to support the Tivoli Data Warehouse
C. the operating system of the ITCAM for End User Response Time Dashboard agent
D. there should be no firewalls between the Rational Performance Tester workbench system and ITCAM for End User Response Time Dashboard
Answer: D

9. Which Tivoli Enterprise Monitoring Agent can be used in the customers environment to monitor custom Application Response Measurement (ARM) enabled applications?
A. ITCAM for Web Response Time
B. ITCAM for Robotic Response Time
C. ITCAM for SOA (Service Oriented Architecture)
D. ITCAM for End User Response Time Dashboard
Answer: B

10. What is the port number referring to when reviewing the communication protocol settings for the deployment of the ITCAM for Client Response Time agent?
A. the port number of the Tivoli Data Warehouse database
B. the listening port for the Tivoli Enterprise Monitoring Server
C. the transmission port for the ITCAM for Client Response Time agent
D. the transaction port name for the Tivoli Enterprise Monitoring Server
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved