Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-910 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-910 Sample Questions:

1. Which three can be locked?
A:a row
B:a page
C:a column
D:a key
E:shared memory
Answer: A, B, D

2. If there is a lock on an adiacent key.an insert will fail if the isolation level is set to what?
A: committed read
B: repeatable read
C: shared read
D: indexed read
Answer: B

3. Which two are types of database concurrency?
A:sort
B:update
C:read
D:write
Answer: B, C

4. In which two situations would you use a round robin fragmentation strategy?
A:When all fragments must be scanned.
B:To create uneven data distributions.
C:When queries perform sequential scans and you have little information about the data being stored.
D:When tables are accessed with a high degree of selectivity.
Answer: A, C

5. What does the ATTACH clause in the ALTER FRAGMENT statement do?
A: it adds extents to a table.
B: it attaches a raw data file to a table.
C: it combines two unfragmented tables.
D: it combines two fragmented tables.
Answer: C

6. What is database administration NOT concemed with?
A: indexing
B: creating tables
C: accessing data
D: application building
Answer: D

7. Where are table spaces(tblspaces) created?
A: in dbspaces
B: in pages
C: in extents
D: in chunks
Answer: A

8. What are three advantages of fragmentation?
A:higher availability
B:reduced disk space requirements
C:parallel scans are possible with PDQ
D:finer granularity of archives and resources
Answer: A, C, D

9. Which isolation level does a database without logging default to?
A: committed read
B: dirty read
C: mode ANSI
D: repeatable read
Answer: B

10. What does indexing increase the amount of?
A: disk space used
B: data compression
C: access time
D: shared memory used
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved