Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-901 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-901 Sample Questions:

1. Which two do you use to configure a probe to communicate with a particular ObjectServer? (Choose two.)
A.the -name property on the command line
B.the -server property on the command line
C.the Name property in the probe properties file
D.the Server property in the probe properties file
E.the Manager property in the probe properties file
Answer: B, D

2. Which command can be run on a UNIX server to verify that Process Agent is running and responding properly?
A./usr/local/bin/lsof
B.$OMNIHOME/bin/nco_pad
C./usr/bin/ps -ef | grep nco_pa
D.$NCHOME/omnibus/bin/nco_pa_status
Answer: D

3. What occurs when the BREAK command is used within a trigger?
A.It stops the execution of a procedure.
B.It ends the current loop and proceeds to the next statement.
C.It executes the sequence until ELSEIF, ELSE, or END IF is reached.
D.It exits and writes the value of an expression to a variable or parameter.
Answer: B

4. How do you create a group of users in the ObjectServer?
A.configure group name, group ID and roles
B.configure user names, user ID and restriction filters
C.run the UNIX command groupadd and assign an ID, a name and users to it
D.run $OMNIHOME/nco_sql and insert: ObjectServer name, group name, user name and a unique identifier
Answer: A

5. Under a default IBM Tivoli Netcool/OMNIbus v7.1 install on UNIX/Linux, which command can be used to
start the Event List?
A./opt/netcool/bin/nco
B./opt/netcool/bin/nco_event
C./opt/netcool/omnibus/bin/nco_elct
D./opt/netcool/omnibus/bin/nco_event
Answer: D

6. A common user requirement is to provide a "north-bound" interface from the Netcool ObjectServer to a third-party Network Management System. This is used to pass event data from the Netcool ObjectServer to the third-party system.
Which component of Netcool can be used to satisfy this requirement?
A.TL1 TSM
B.socket probe
C.SNMP gateway
D.generic log file probe
Answer: C

7. Your customer wants to install the IBM Tivoli Netcool Suite on AIX. What is the default installation location of Netcool?
A./usr/netcool
B./opt/netcool
C./usr/omnibus
D./root/omnibus
Answer: A

8. A government institution is interested in monitoring their Oracle-based internally developed applications with
the Tivoli Netcool suite. They only allow secure, encrypted communications between components of the solution.
Which procedure should the institution implement to ensure secure communication is implemented?
A.No additional procedures are necessary, as there is documentation stating encryption is supported by both
applications.
B.They only need to implement SSL between the internally developed Oracle applications and a Netcool probe
since the default configuration communicates with the ObjectServer using encryption methods.
C.They should set up network equipment to enforce routing policies between the internally developed Oracle applications and the Netcool since encryption is not supported with the Tivoli Netcool probe communication libraries.
D.They should test communications between the internally developed Oracle applications and the Netcool suite by running a probe local to the host where the database is located and configuring the probe to run in secure mode and establish an SSL session with the ObjectServer.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved