Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-900 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-900 Sample Questions:

Q: 1.
Which command can be used to verify that the correct version of DB2 is installed on an AIX server for TotalStorage Productivity Center V3.1?

A. db2ver
B. db2level
C. db2 version
D. db2 connect to sysdb; db2 “select*from rellevel”; db2 connect reset

Answer: B

Q: 2.
How can the CIM/OM be validated if the IP address is available without using TotalStorage Productivity Center V3.1?

A. Use CimNavigator to validate SLP discovery.
B. Ping the CIM/OM IP address adding port number.
C. FTP to the CIM/OM address adding the port number.
D. Execute net status on a LINUX host validating that the port numbers are available.

Answer: A

Q: 3.
What are three valid types of groups that can be created using Data Manager? (Choose three.)

A. Users
B. Switches
C. Databases
D. Computers
E. File systems
F. Disk sub-systems

Answer: A, D, E

Q: 4.
Which three functions are supported in the Fabric Manager Zone Configuration panel? (Choose three.)

A. backup zone sets
B. renumber zone sets
C. view zone membership
D. assign zones to zone sets
E. move zones between zone sets
F. activate and Deactivate zones sets
Answer: C, D, F

Q: 5.
The customers key requirements include data monitoring and chargeback. The customer has over 100 Windows servers with over 10TB of local and SCSI attached storage. Which components of TotalStorage Productivity Center V3.1 (TPC) should be recommended?

A. TPC for Data
B. TPC for Data and TPC for Disk
C. TPC for Data and TPC for Fabric
D. TPC for Data, TPC for Fabric, and TPC for Disk

Answer: A

Q: 6.
The customers key requirements are for the monitoring and performance management of the SAN Fabric and a newly acquired DS6000. Which components of TotalStorage Productivity Center V3.1 (TPC) should be recommended?

A. TPC for Data and TPC for Disk
B. TPC for Data and TPC for Fabric
C. TPC for Fabric and TPC for Disk
D. TPC for Data, TPC for Fabric, and TPC for Disk

Answer: C

Q: 7.
The customers server environment consists solely of Solaris 8/9. The customer would like to minimize changes to the operating system when installing TPC. What would be the recommended supported platforms?

A. Install all server components on Solaris 9.
B. Install the Data Server on either Solaris 8 or 9 and the Device Server on Solaris 9.
C. TPC server components are only supported on AIX. Install all server components on AIX 5.3
D. TPC server components are not supported on Solaris. Discuss AIX, Windows, and Linux options with the customer.

Answer: D

Q: 8.
The customers server environment has both AIX V5.3 and Windows 2003 Enterprise Edition. The customer would like to minimize changes to the operating system when installing TPC. What would accomplish this?
A. Install all server components on AIX V5.3
B. TPC Data Server is only supported on AIX. TPC Device Server can be installed on either AIX or Windows.
C. TPC Data Server is only supported on Windows 2003 Enterprise Edition. TPC Device Server can be installed on either AIX or Windows.
D. TPC server components are only supported on Windows 2003 Enterprise Edition. Install all server components on Windows 2003 EE.

Answer: A

Q: 9.
What information is required to validate a supported TotalStorage Productivity Center V3.1 environment? (Choose three.)

A. number of HBAs
B. number of SCSI ports
C. operating system versions
D. managed disk space in TB’s
E. tape library model and firmware levels
F. disk sub-system model and firmware levels

Answer: C, E, F

Q: 10.
In addition to the IBM 3494, what other tape library devices are supported by TotalStorage Productivity Center V3.1?

A. IBM 3582
B. IBM 3492
C. IBM 3584
D. IBM TS3310

Answer: C

Q: 11.
Which three databases can be monitored by TotalStorage Productivity Center V3.1? (Choose three.)

A. Cloudscape
B. Oracle V7.1
C. DB2 V7.2 fp8
D. DB2 V801 fp9
E. Informix V10.0
F. SQL Server 2000
Answer: CDF

Q: 12.
Which statement about CIM/OM agents is correct?

A. Multiple CIM/OM agents can be on a single machine.
B. Two or more storage device vendors can share a single CIM/OM agent.
C. Data Manager and Disk Manager must have separate CIM/OM agents for a device.
D. A CIM/OM agent is required for every vendors storage device that you want to collect configuration data.

Answer: D

Q: 13.
Which steps should be performed, once a CIM/OM is discovered and configured?

A. run the probe
B. Ping the CIM/OM agent to trigger re-registration and rediscovery
C. restart the CIM/OM agent to trigger registration or discovery again
D. verify or specify Port, Username, Password Confirm, Interoperability Namespace, Protocol, and perform Test Connection. Run the discovery.

Answer: A

Q: 14.
Which statement best describes the number of CIM/OMs needed to manage the set of storage subsystems?

A. Use unlimited subsystems per CIM/OM.
B. Minimum one CIM/OM per vendor, irrespective of number of subsystems.
C. If no guidelines are provided in the vendor documentation, use TPC device agent.
D. Consult the CIM/OM vendor documentation first, and follow the guidelines provided.

Answer: D

Q: 15.
TPC V3.1 tape library support is limited to IBM 3584 and IBM 3494 using the SMI-S Agent (CIM/OM) for Tape 1.1.1 or Tape 1.2.1. Which OS is the tape CIM/OM supported on?

A. Solaris 9 and 10
B. IBM AIX 5.3 or 5.2
C. Windows Server 2003 Enterprise Edition
D. SuSE Linux Enterprise Server Version 9.0

Answer: D

Q: 16.
When estimating the size of the Agent Manager registry database and the filesystem space requirements, which three factors should be taken into consideration? (Choose three.)

A. row size
B. OS type
C. numbers of agents
D. number of GUI clients
E. local or remote database
F. configuration update retention times

Answer: A, C, F

Q: 17.
TotalStorage Productivity Center V3.1 must be configured so that events are sent to the customer’s Tivoli Enterprise Console server. Where are the different types of classes of events defined that an event server can receive?

A. in the tpcevnt.opt options file
B. in the Basic recorder of Objects in C (BAROC) files
C. IBM TotalStorage Productivity Center Topology. Right-click on Topology and select Configure Events
D. Using the GUI: Administrative Services Agents, then right-click on the agent and click Configure Tracing

Answer: B

Q: 18.
What is needed to integrate TotalStorage Productivity Center V3.1 with the customers SNMP event manager?

A. import or compile the TPC MIBs to the SNMP event manager
B. nothing, TPC will automatically recognize the SNMP event manager
C. Data Manager -> Alerting, then right click the Filesystem Alert node and select Create Alert
D. edit the <TPC_install_dir>\device\snmp\tpcevnt.opt options file with the event manager server name

Answer: A

Q: 19.
A TPC V3.1 solution requires a standards based CIM/OM. What planning activity must take place for an implementation of TPC V3.1 in a multi-vendor subsystem environment?

A. obtain Common Agent
B. obtain file usage history
C. obtain vendor CIM/OM software
D. obtain customer application release levels

Answer: C

Q: 20.
Given the customer requirements to monitor ESS storage subsystems which product can be replaced by TCP3.1?

A. Expert
B. DSCLI
C. NetView
D. IT Director

Answer: A

Q: 21.
When installing DB2 on a Windows system using default options, which two user groups are created? (Choose two.).

A. DAGRP1
B. DB2FGRP1
C. DB2ADMIS
D. DB2USERS
E. TPCDBADMN

Answer: C, D

Q: 22.
Which manual step must be performed before beginning the TPC server installation on AIX?

A. Add root to the db2grp1 group.
B. Run the HealthCheck.sh script.
C. Verify that DB2 and Agent Manager are running.
D. Run the db2profile script for the desired DB2 instance.

Answer: D

Q: 23.
Which parameter is required to verify that the Agent Manager is running properly with the HealthCheck.bat or HealthCheck.sh scripts, if custom certificates are used?

A. CertificateDIR
B. RegistrationPW
C. AgentManagerPW
D. AgentRegistrationPW

Answer: B

Q: 24.
What is the default user name for DB2 on UNIX?

A. db2inst4
B. db2inst1
C. db2admin
D. db2owner

Answer: B

Q: 25.
What is the common agents registration default password?

A. manager
B. changeMe
C. passw0od
D. password

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved