Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-887 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-887 Sample Questions:

Q: 1 Which command displays a list of all agents based on a given managed system, product code, or both?
A. tacmd listAgents
B. tacmd viewAgents
C. tacmd viewSystems
D. tacmd listSystems
Answer: D

Q: 2 Which statement is true about Attribute Groups?
A. Attribute Groups are only available for OS Agents.
B. Attribute Groups are only available for Universal Agents.
C. Attributes are organized into Attribute Groups according to their purpose.
D. Attribute Groups can be organized into multi-dimensional Attribute Groups.
Answer: C

Q: 3 What are three possible reasons why you are unable to see that historical data Summarization and Pruning (S&P) has taken place? (Choose three.)
A. S&P Agent has not been configured to run as the database administrator.
B. The historical data has not been written successfully to the local RDBMS on the agent.
C. S&P Agent has not been configured in the Manage Tivoli Enterprise Monitoring Services console.
D. Pruning has not been configured in the History Collection Configuration panel of the Tivoli Enterprise Portal.
E. S&P Agent has not been activated in the History Collection Configuration panel of the Tivoli Enterprise Portal.
F. Summarization has not been configured in the History Collection Configuration panel of the Tivoli Enterprise Portal.
Answer: C, D, F

Q: 4 Which method can be used in the Tivoli Enterprise Portal client to review a history of the times when situations started and stopped on a Windows Agent?
A. right-click the managed system in the Physical Navigator view, choose Link To and then Situation Status Log
B. right-click the managed system in the Physical Navigator view, choose Link To and then Agent Operations Log
C. right-click the managed system in the Managed System Status workspace, choose Link To and then Situation Status Log
D. right-click the managed system in the Managed System Status workspace, choose Link To and then Agent Operations Log
Answer: D

Q: 5 Which task can be performed while customizing a workspace under Workspace Author Mode?
A. stop agents that contribute data to that workspace
B. change or create a default workspace for all users
C. change a view from one type to another (e.g., from pie chart to bar chart)
D. delete a workspace previously created in Workspace Administration Mode
Answer: C

Q: 6 Which two statements about historical data collection Summarization and Pruning (S&P) are correct? (Choose two.)
A. Summarization can occur independently of pruning.
B. Activating the S&P Agent causes both S&P to occur.
C. S&P can be configured for periods for a maximum of one year and a minimum of one hour.
D. Summarization can be configured for a maximum of one year and a minimum of one month.
E. Summarization can occur independently of pruning, but pruning requires summarization.
Answer: A, C

Q: 7 What is the purpose of running multiple IBM Tivoli Monitoring Universal Agent SNMP Data Providers on a single system?
A. Secondary instances are able to perform SNMP Data Provider functions such as collecting MIB data.
B. Running multiple instances of data providers for the exact same application is efficient, saving time and money.
C. A single SNMP Data Provider is unable to perform multiple data provider functions. Multiple instances are required.
D. Secondary instances are utilized to provide specialized SNMP Data Provider functions not activated in the first data provider.
Answer: A

Q: 8 Which three databases are supported on the Tivoli Data Warehouse component of IBM Tivoli Monitoring Express V6.1? (Choose three.)
A. Oracle 9.2
B. Oracle 10.1
C. DB2 Express
D. Sybase 12.5.3
E. MS SQL Server 2000
F. DB2 Enterprise Edition V8 Fix Pack 10
Answer: C, E, F

Q: 9 The user reports that while using the Tivoli Enterprise Portal Server (TEPS), they clicked on an item in the Navigator view and received the error message:
KFWITM091E View not available at this time.
What is the correct interpretation of this error message?
A. The TEPS is not running.
B. The SOAP server is not running.
C. The Tivoli Enterprise Monitoring Server service is not running.
D. The Tivoli Enterprise Portal client is unable to interpret the data.
Answer: A

Q: 10 After closing all open workspace panels in your custom workspace, what remains in the workspace?
A. the Navigator
B. a blank screen
C. a default information screen
D. the Navigator on the left and a default information screen on the right
Answer: A

Q: 11 What are two organizational factors that might have an impact on deployment, when planning a deployment of IBM Tivoli Monitoring Express V6.1? (Choose two.)
A. network reliability
B. host and IP naming conventions
C. amount of growth anticipated for the environment
D. the computers and applications that are mission critical
E. the number and responsibilities of existing systems administrators
Answer: C, E

Q: 12 What is the correct method to specify variables for attribute substitution when building situations in the Situation Editor?
A. a dollar sign ($)
B. an at sign (@)
C. an ampersand (&)
D. a percent sign (%)
Answer: C

Q: 13 When a client is unable to log-on to the Tivoli Enterprise Portal Server (TEPS) and receives the error message:
TEP client has lost contact with the TEPS
What would be the appropriate first step in diagnosing the problem?
A. Determine if TEPS is running.
B. Determine if Tivoli Enterprise Portal is running.
C. Determine if Tivoli Data Warehouse is running.
D. Determine if Tivoli Enterprise Console is running.
Answer: A

Q: 14 What makes a situation ineligible for duperization?
A. using a Display Item value
B. using a Situation Persistence value of 1
C. using a Situation Persistence value greater than 1
D. using a Percent Increase operator in the situation formula
Answer: A

Q: 15 IBM Tivoli Monitoring Server, Warehouse Proxy, and DB2 Express are installed. What can be used to create the Data Warehouse?
A. a DB2 Command Window
B. the DB2 Express Administrator Console in the Tivoli Enterprise Portal Server
C. the Create Warehouse option from the Managed Tivoli Enterprise Monitoring Services (MTEMS) context menu for the Warehouse Proxy component
D. the Create Database option from the MTEMS context menu for the Warehouse Proxy component
Answer: A

Q: 16 When a supported version of DB2 is not pre-installed on the Windows host for the IBM Tivoli Monitoring Express (ITM Express) Monitoring Server, which version can be installed through the ITM Express Launchpad?
A. DB2 Express
B. Microsoft SQL Server 2000
C. DB2 Enterprise Edition V7.2
D. DB2 Enterprise Edition V8 Fix Pack 10
Answer: A

Q: 17 When opening the supplied, default NT Process CPU Time Query in the Query Editor, you are not able to edit the Server Name filter. Why do you receive the error "KFWITM234W"?
A. You have insufficient OS privileges.
B. Tivoli Enterprise Portal Server (TEPS) database is down.
C. You have insufficient TEPS privileges.
D. Product supplied queries are not editable.
Answer: D

Q: 18 Which chart type is capable of showing multiple rows from Attribute Groups?
A. pie chart
B. table view
C. linear gauge
D. circular gauge
Answer: B

Q: 19 You have a company security policy that states that all user accounts in all application and management software must have a non-blank password. How should you configure IBM Tivoli Monitoring Express V6.1 so it is compliant with this policy?
A. using the Manage Tivoli Enterprise Monitoring Service (MTEMS), reconfigure the Tivoli Enterprise Portal Server (TEPS) with the Security option enabled
B. using the MTEMS, reconfigure the Tivoli Enterprise Monitoring Sever with the Security option enabled
C. on the TEPS machine, go to Control Panel ?Administrative Tools ? Services and change the Log on credentials to a specific User ID and non-blank password
D. using the Tivoli Enterprise Portal Desktop Client, log-in as the sysadmin user, and configure all user accounts with the Security enabled option in the Administer Users screen
Answer: B

Q: 20 What must be done when using the Edit Variables option for the Windows OS Agent in the Manage Tivoli Enterprise Monitoring Services GUI?
A. The agent must be stopped before the variables can be edited.
B. The agent must be restarted before the variables can be edited.
C. The INI file must be edited first before the Edit Variables option can be used.
D. The ENV file must be edited first before the Edit Variables option can be used.
Answer: A

Q: 21 When configuring the Warehouse Proxy Agent, what is the default database name of the IBM Tivoli Monitoring Warehouse Data Source?
A. Whouse
B. Warehous
C. warehouse
D. Warehouse
Answer: B

Q: 22 A user reports they are unable to see a specific Take Action command in the popup menu in the Tivoli Enterprise Portal Server (TEPS) Navigator. What is the likely cause of this?
A. The user is logged onto a Remote TEPS, rather than the Hub TEPS.
B. There are insufficient OS and/or TEPS privileges to view or execute Take Action commands.
C. Tick box for enabling Take Action command has not been enabled for the specific situation.
D. There is a communications problem between the Tivoli Enterprise Monitoring Server (TEMS) and the agent that prevents lookup of appropriate Take Action commands from the agent.
Answer: B

Q: 23 While you are editing a workspace in Workspace Administration Mode as the sysadmin user, another user makes changes to the same workspace.
What happens to the other user's changes?
A. The sysadmin account loses permissions for the workspace and no longer owns it.
B. The other user is never permitted to make changes to the workspace while the sysadmin has it in Workspace Administration Mode.
C. The changes made by the sysadmin account override the other user changes when the sysadmin saves their changes. The changes by the other user are lost.
D. The changes made by the other user temporarily override the sysadmin's changes. The sysadmin must take ownership of the workspace by right-clicking on the workspace, choosing Properties and selecting the Take Ownership option.
Answer: A

Q: 24 No agents are currently installed on the target system. What is the result of executing tacmd addSystem -t or -n test.ibm.com?
A. The command installs the Oracle Agent on the target system.
B. The command fails because there are no agents on the target system.
C. The command prompts for a password, and then installs the agent on the target system.
D. The command first installs the OS Agent, and then installs the Oracle Agent on the target system.
Answer: B

Q: 25 When performing User Administration in IBM Tivoli Monitoring Express V6.1, which two statements are true? (Choose two.)
A. A User definition can be cloned using the User Administration screen.
B. A User definition cannot be cloned using the User Administration screen.
C. Permissions are configured on Tivoli Enterprise Portal (TEP) Authorities on a per user basis.
D. Permissions are configured on TEP Authorities on a per user group basis.
E. A User definition can be imported in an XML file format using the Import menu option.
Answer: A, C

Q: 26 Which statement about the Percent Change in Value cell function is true?
A. The PCTCHANGE function uses values from many Attribute Groups.
B. The PCTCHANGE function cannot be used for Microsoft Windows Attribute Groups.
C. The PCTCHANGE function can be written on any row of the Formula Editor and all other rows are
enabled.
D. The PCTCHANGE function must be written on row 1 of the Formula Editor and all subsequent rows are disabled.
Answer: D

Q: 27 Given the installed IBM Tivoli Monitoring Express V6.1 (ITM Express) infrastructure components and the Windows Control Panel's Add/Remove Programs feature, which installed program(s) should be selected to remove the infrastructure components?
A. ITM Express
B. IBM Tivoli Monitoring
C. ITM Infrastructure V6.1
D. ITM Tivoli Enterprise Monitoring Server V6.1, ITM Tivoli Enterprise Portal Server V6.1, ITM Tivoli Data Warehouse V2.1
Answer: A

Q: 28 Which two chart types are used to graphically represent data from more than one managed system? (Choose two.)
A. pie chart
B. bar chart
C. plot chart
D. linear gauge chart
E. circular gauge chart
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved