Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-886 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-886 Sample Questions:

Q: 1 A customer is unable to log in to the Web Health Console. Which two of the following would cause the problem? (Choose two.)
A. oserv is down.
B. The iPlanet web server is down.
C. One of the Tivoli gateways is down.
D. The user is not a valid Tivoli Administrator.
E. Some of the endpoints running resource models are down.
Answer: A, D

Q: 2 A profile manager named "Win2K_OS_PM" contains a Tmw2kProfile named "Win2K_OS_Profile." The "Win2K_OS_Profile" includes Windows resource models.
What happens if this profile is distributed to a Unix endpoint?
A. A new Profile Manager named "Win2K_OS_PM_Push_Failed_Bad_Interpreter" is created.
B. A new Profile Manager named "Win2K_OS_Profile_Push_Failed_Bad_Interpreter" is created.
C. The profile distribution will hang, and nothing will happen until the MDist2 distribution time expires.
D. The profile will be distributed to the endpoint and the wdmlseng command will show status of "Missed Prerequisites."
Answer: B

Q: 3 IBM Tivoli Monitoring V5.1.2(ITM) provides a script to enable TEC to receive ITM events. Where is this script stored?
A. $BINDIR/TME/TEC
B. $DBDIR/TMNT_TEC
C. $DBDIR/ITMNT/TEC
D. $BINDIR/TMNT_TEC
Answer: D

Q: 4 What is the default purging schedule for the IBM Tivoli Monitoring (ITM) database?
A. This database must be purged manually.
B. ITM automatically purges this database nightly.
C. ITM automatically purges this database every 7 days.
D. ITM automatically purges this database every 30 days.
Answer: D

Q: 5 Where are the scripts to create the database for IBM Tivoli Monitoring V5.1.2 located?
A. $BINDIR/TME/ITM/SQL/scripts
B. $BINDIR/TME/ITM/warehousecfg
C. $BINDIR/TME/Tmw2k/SQL/scripts
D. $BINDIR/TME/Tmw2k/WarehouseCfg
Answer: D

Q: 6 A server administrator calls to let you know that "notes-eagle," one of the critical mail servers currently has a hard drive that is 99% full. Although you remember distributing a Resource Model, "FScheck", from the "Availability" policy region to alert her when this drive goes beyond the 95% threshold, she received no alert. Assuming that all other alerting and event systems are working well, which command will help in troubleshooting the problem?
A. wdmlseng -e notes-eagle -xml
B. wdmdumpprf -e notes-eagle -verbose
C. wdmheartbeat -e notes-eagle -verbose
D. wdmeng -e notes-eagle -p "FScheck#Availability" -list
Answer: A

Q: 7 The customer wants the capability to automatically recover from a specific event using an automated action. Where does the Tivoli Administrator define this recovery action?
A. endpoint
B. Profile Manager
C. IBM Tivoli Health Console
D. IBM Tivoli Resource Model Builder
Answer: D

Q: 8 You are using the IBM Tivoli Resource Model Builder Resource Model Wizard to import a custom script. To which element of the resource model is the custom script imported?
A. Parameters
B. Dependencies
C. Dynamic Model
D. Imported Objects
Answer: B

Q: 9 You are upgrading from IBM Tivoli Monitoring (ITM) V5.1 to ITM V5.1.2 on Unix/Linux endpoints. Which steps need to be completed to update the endpoint?
A. stop the monitoring processes, upgrade the gateways, and redistribute all the profiles
B. stop the monitoring process, upgrade the gateways, and restart them with the wdmcmd
C. upgrade the gateways, redistribute any profile, and restart the monitoring engine with the wdmcmd
D. upgrade the gateways, redistribute all the profiles, and restart the monitoring engine with the wdmcmd
Answer: A

Q: 10 What should you do to browse Unix Resource Model CIM Classes through the IBM Tivoli Resource Model Builder?
A. connect to the namespace of the remote Unix host
B. connect to the local namespace and select Add Class
C. import the associated *.MOF file using the CLI mofcomp
D. add the associated *.MOF file for the resource model as a dependency
Answer: C

Q: 11 Which command should you use to find all the resource models installed in the Tivoli management environment?
A. wdmrm
B. wdmcmd
C. wdmlsrm
D. wdmlseng
Answer: A

Q: 12 The wdmdistrib <Path> -r @Endpoint:<EndpointName> command is used to distribute a JRE and link it to be used by the IBM Tivoli Monitoring engine. What happens if the Endpoint already has a JRE installed and linked for the engine to use?
A. The new JRE is installed, but not linked, and the original JRE will be used by the engine.
B. The new JRE is not installed and is not linked, and the original JRE will be used by the engine.
C. The new JRE is not installed, and the link is removed to the original JRE, and the engine is stopped.
D. The new JRE is installed, and the link is done to this new JRE, and the new JRE will be used by the engine.
Answer: D

Q: 13 Which of the following platforms is supported as a Tivoli TMR server?
A. Suse Linux on Power PC
B. Red Hat Linux on i-Series
C. Red Hat Linux on Power PC
D. Red Hat Linux on z/Series
Answer: D

Q: 14 Which policies can be used for a ProfileManager? (Choose two)
A. Region Policy
B. Default Policy
C. Security Policy
D. Endpoint Policy
E. Validation Policy
Answer: B, E

Q: 15 A UNIX endpoint running IBM Tivoli Monitoring Resource Models has just been renamed but the endpoint cache is not yet updated on the gateway. Which of the following commands will force the engine to make use of the new endpoint label next time it communicates to the gateway?
A. wdmcmd
B. lcfd.sh
C. wstopeng followed by wstarteng
D. wdmstopeng followed by wdmstarteng
Answer: A

Q: 16 A customer is migrating from their existing Distributed Monitoring V3.7 to IBM Tivoli Monitoring V5.1.2. Their current free disk monitoring has several "percent usage" thresholds setup to fire a Warning at 70%, a Critical at 80%, and a Fatal at 95%. How will this be defined using the Tivoli supplied Logical Disk Resource Model?
A. This resource model only supports three levels of "percent usage" thresholds, so this can be translated directly.
B. This resource model only supports a single "percent usage" threshold, so the customer must choose one threshold.
C. This resource model only supports five levels of "percent usage" thresholds, so the customer can have additional levels if desired.
D. This resource model only supports two levels of "percent usage" thresholds, so the customer must choose which two levels to implement.
Answer: B

Q: 17 Data collection is not working for endpoints in your TME. You have distributed a properly configured Resource Model to a working Endpoint, but find that information is not getting collected and inserted into the database. You have issued the proper command to schedule data collection and have tested the newly renamed database and even the new RIM connection, but the data just does not appear in the destination database. Which one of the following commands do you need to use to resolve this problem?
A. wdmmn
B. wrimtest
C. wtracerim
D. wdmconfig
Answer: D

Q: 18 Which command can you use to create new or update old IBM Tivoli Monitoring V5.1.2 profiles using a file as the input?
A. wdmcrtprf
B. wdmimpprf
C. wdmeditprf
D. wdmloadprf
Answer: D

Q: 19 A customer wants to integrate IBM Tivoli Monitoring V5.1.2 with TBSM.
Where does the Tivoli Monitoring TBSM Adapter, version 5.1.2 need to be installed? (Choose two.)
A. gateway
B. RIM host
C. TEC server
D. TMR server
E. TBSM server
Answer: A, D

Q: 20 What functionality is provided by the CLI command wdmcmd?
A. Add Resource Models
B. Stop Resource Models
C. Stop monitoring engines
D. Create output in XML format
Answer: C

Q: 21 What is the minimum amount of disk space required in the installation directory during the IBM Tivoli Monitoring Web Health Console installation?
A. 100 MB
B. 230 MB
C. 50 MB
D. 500 MB
Answer: D

Q: 22 Which CLI command is used to stop resource models on UNIX endpoints?
A. wdmrm -stop
B. wdmmn -stop
C. wdmeng -stop
D. wdmcmd -stop
Answer: C

Q: 23 What is displayed in the IBM Tivoli Monitoring Web Health Console Endpoint List View? (Choose three.)
A. endpoint filter
B. resource model actions
C. status of resource models
D. resource model indications
E. lowest resource model health
F. highest resource model health
Answer: A, C, E

Q: 24 You have just configured a Resource Model to execute a task that sends an email to another administrator as a response to a failed application environment. Although the monitored application failed, an email was never sent. You decide to call support and they request information about the particular endpoint environment to determine endpoint level, trace level, proper java startup, file creation date, etc. Which one of the following tasks will satisfy the request?
A. DMCollectMnLog
B. DMCollectLcfLog
C. DMCollectEpLog
D. DMCollectEpEnv
Answer: C

Q: 25 Which three actions can the wdmmn command be used for? (Choose three.)
A. To start the tmnt_hb_eng heartbeat process on a managed node.
B. To stop the tmnt_gtw upcall collector process on a managed node.
C. To start the tmnt_hb_eng heartbeat process on all managed nodes.
D. To start the tmnt_rm_eng request manager process on a managed node.
E. To stop the tmnt_rm_eng request manager process on all managed nodes.
F. To stop the tmnt_datacollector_eng Data Collector process on all managed nodes.
Answer: D, E, F

Q: 26 Which statement is true about the IBM Tivoli Monitoring (ITM) V5.1.2 Web Health Console?
A. It must be installed on an endpoint.
B. It must be installed on the TMR server.
C. It must be installed on a managed node.
D. It can be installed on a machine outside the Tivoli Management Region.
Answer: D

Q: 27 Which are valid IBM Tivoli Monitoring Web Health Console debug options?
A. info,warn,err
B. min,mid,max
C. low,med,high
D. warn,err,trace
Answer: B

Q: 28 The customer wants to implement IBM Tivoli Monitoring (ITM) V5.1.2 on Windows XP Professional endpoints. What are the minimum hardware resources required? (Choose two.)
A. 128 MB RAM
B. 256 MB RAM
C. 10 MB disk space
D. 30 MB disk space
E. 50 MB disk space
Answer: A, D

Q: 29 Which function does DMCompressDB task do?
A. Compress the IBM Tivoli Enterprise Console database
B. Compress the cloudscape database on a UNIX endpoint
C. Compress the cloudscape database on a Windows endpoint
D. Compress the IBM Tivoli Monitoring database for IBM Tivoli Data Warehouse
Answer: B

Q: 30 Which Web Server is supported by the IBM Tivoli Monitoring Web Health Console?
A. iPlanet
B. Apache
C. Microsoft IIS
D. IBM HTTP Server
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved