Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-885 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-885 Sample Questions:

1. The daily/weekly/monthly media copy feature of IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7 can be used as a simulated Grandfather/Father/Son tape media rotation. What is the default expiration of the daily media copy?
A. 1 day
B. 5 days
C. 7 days
D. 14 days
Answer: C

2. Within the IBM Tivoli Storage Manager Express server interface, where would the storage administrator go to modify an existing administrators e-mail address for sending status reports?
A. My Work Automatic Backups General
B. My Work Backup Server Settings General
C. My Work Automatic Backups Administrators
D. My Work Backup Server Settings Administrators
Answer: D

3. While adding a new computer to IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7 (TSM Express), you have an automatic client deployment failure.
What is the first step that should be taken to determine the cause of the failure?
A. call Tivoli technical support
B. review the install.log file located in the client computer's install directory
C. open the TSM Express client_push_logs directory and review the deploy.log file
D. click the View Deployment Logs link on the Computers and Applications panel and review the logs for any computers that show a status of failed
Answer: D

4. Which method is used when a media copy has expired but is still needed if the tapes have not been overwritten and are available?
A. reintroduce the media copy
B. extend the expiration of the media copy to a future date
C. use the client GUI to do a local restore without the server
D. make a duplicate of the media and set the expiration date to the future
Answer: A

5. A company is evaluating IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7 as a possible solution for their backup and restore problems.
Which three factors should a consultant be aware of when documenting and recommending an architecture to the customer? (Choose three.)
A. the applications to be protected
B. number of files to be backed up daily
C. number of versions of files to be kept
D. amount of data being backed up daily
E. number of clients that need to be deployed F.complexity of the directory structure on the client
Answer: A, D, E

6. What is the first step in planning an IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7 (TSM Express) implementation?
A. develop a deployment architecture
B. install TSM Express in a test environment
C. document the customers back-up requirements
D. determine physical hardware requirements for TSM Express server hardware
Answer: C

7. A small law firm has 15 Microsoft Windows servers in a single office location. The law firms administrator is preparing to install IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7 (TSM Express) 32-bit Edition.
On which servers can TSM Express server be installed?
A. Windows 2000 Server
B. Windows 2000 Enterprise Server
C. Windows NT 4.0 Service Pack 6a
D. Windows Server 2003 Standard Edition
Answer: D

8. There are five servers configured with operating systems and web browsers.
Which two operating system and browser combinations are supported by IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7? (Choose two.)
A. Windows 2003 with Netscape 8.1
B. Windows 2003 with Mozilla Firefox 1.5
C. Windows 2003 with Internet Explorer 6.0
D. Windows 2000 Server with Mozilla Firefox 1.5
E. Windows 2000 Server with Internet Explorer 5.0
Answer: B, C

9. Which is the minimum hardware configuration required to run an IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7 client?
A. Windows Me, single processor, 64 MB, 80 MB disk space
B. Windows XP, 2000 or 2003, multi processor, 512 MB memory, 40 MB disk space
C. Windows XP, 2000 or 2003, single processor, 128 MB memory, 85 MB disk space
D. Windows XP, 2000 or 2003, single processor, 128 MB memory, 160 MB disk space
Answer: C

10. What problem will result if port 1500 is in use on the servers on which IBM Tivoli Storage Manager Express V5.3.7 Backup Clients are to be installed? A. inability to back up clients
B. inability to connect to a web client
C. inability to connect to a server Administrative Interface on the web port
D. inability to connect to a server Administrative Interface on the secure port
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved