Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-884 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-884 Sample Questions:

1.The account manager needs to create a group for approvals in IBM Tivoli Identity Manager Express V4.6. Where should this be done?
A.Manage Users> Select a User> Add to Group
B.Configure System> Design Forms. Add Members
C.Set System Security> Create group> Group Membership
D.Set System Security> Define Views> Add to Group Manage Users> Select a user> Add to group
Answer: C

2.A system administrator inserts the IBM Tivoli Identity Manager Express V4.6 Installation CD into
the Windows 2003 Server. The installation should automatically begin, but does not. Which two
steps will start the installation? (Choose two.)
A.Run setup.exe.
B.Run launchpad.exe manually.
C.Stop and restart the Java applet.
D.Verify that the terms and agreements have been accepted.
E.Ensure autorun is enabled and reinsert the Installation CD.
Answer: B, E

3.What course of action should be taken when the error message displays: "CTGIMU563E The
specified user ID and password are not valid."
A.Restart the IBM Tivoli Directory Server.
B.Restart the IBM DB2 Database Server.
C.Reset your cache and restart your brower.
D.Use the correct user and password credentials.
Answer: D

4.When creating a password policies for a service name, the create password policy option requires which two of the three views to contain data? (Choose two.)
A.Rules
B.Group
C.General
D.Account
E.Services
Answer: C, E

5.When creating an AIX account, the form has three options listed under UNIX shell. The AIX system administration team has decided the present account request form needs to be changed to only include two UNIX shell options. Which two actions are required in order to accomplish this? (Choose two.)
A.Open the person form to update the attributes under the attributes tab.
B.Use the attribute dialog box to remove the shell option no longer needed.
C.Update the <$ITIM_HOME>/data/CustomLabels.properties file to remove the value.
D.Select the AIX service under Manager Services to remove the option from the listed attributes.
E.Select the AIX account form to be modified by accessing the design form among the listed service forms.
Answer: B, E

6.Which two steps should be taken to isolate communication problems between IBM Tivoli Identity Manager Express V4.6 and an adapter? (Choose two.)
A.Review LDAP server logs.
B.Reboot all servers involved.
C.Remove the adapter profile.
D.Validate host name resolution.
E.Verify the adapter process is running.
Answer: D, E

7.Which identity feed method would be documented in the IBM Tivoli Identity Manager Express
V4.6 (ITIM Express) Solution Design when the attributes from the identity source are different than
ITIM Express attributes?
A.CSV Feed
B.DSML Feed
C.ITDI Data Feed
D.LDAP/Active Directory Feed
Answer: C

8.What does the script ldapClean.cmd do?
A.deletes all items from the Recycle Bin
B.resets the LDAP repository to preinstallation state
C.checks the referential integrity of the LDAP repository
D.deletes items from the Recycle Bin older than the default age limit
Answer: D

9.When creating an approval activity for a workflow, what are the correct approver types to choose from?
A.Administrator, Service Owner, Manager, Group
B.Service Owner, User name, Manager, Help Desk Assistant
C.Administrator, Service Owner, Manager, User name, Group
D.Administrator, Service Owner, Manager, Group, Help Desk Assistant
Answer: C

10.What are two predefined systemwide group categories in IBM Tivoli Identity Manager Express? (Choose two.)
A.User
B.System Assistant
C.Service Assistant
D.Manager Delegate
E.Help Desk Assistant
Answer: A, E

11.Which two attributes could be used directly in an identity feed described in an IBM Tivoli Identity Manager Express V4.6 Solution Design Document? (Choose two.)
A.group
B.enddate
C.erstartdate
D.eraliaseses
E.employeenumber
Answer: D, E

12.What steps must be completed before starting the IBM Tivoli Identify Manager Express V4.6 installation program?
A.Verify the OS level of the server, verify the free disk space and virtual memory requirements are met.
B.Verify the free disk space and virtual memory requirements are met, have the completed planning
worksheet, obtain the DB2 Express V8.2 installation guide, and identify port settings.
C.Ensure the free disk space and virtual memory requirements are met, ensure proper administrator
authority and access, have the completed planning worksheet, and ensure the firewall does not prevent
processes active during installation from accessing external resources.
D.Verify the OS level of the server, ensure proper administrator authority and access, have the completed
planning worksheet, create the directories where DB2 Express, WebSphere Application Server Express,
and IBM Tivoli Directory Server will be installed, and identify port settings.
Answer: C

13.When is a confirmation notice sent for a recertification workflow?
A.When the ID is recertified.
B.When the recertification has been initiated.
C.When the action is taken after a recertification To Do is declined.
D.When the participant response timeout is reached with no action.
Answer: C

14.What will happen when setting the identity account expiration period to 30 in the Configure System ?Set System Properties panel?
A.The user is forced to change their password upon login to Linux if 30 days have elapsed since their last password change.
B.The user is forced to change their password upon login to ITIM Express, if 30 days have elapsed since their last password change.
C.The user is forced to change their password upon login to Active Directory if 30 days have elapsed since their last password change.
D.The user will be required to change their password the next time they log in to IBM Tivoli Identity Manager Express V4.6 (ITIM Express) and after 30 days have elapsed.
Answer: B

15.Which element should be part of a daily backup process defined in an IBM Tivoli Identity Manager Express V4.6 (ITIM Express) Solution Design Document?
A.ITIM Express application files
B.ITIM Express application configuration files
C.WebSphere Express Express HTTP Server
D.WebSphere Express application server files (including configuration files)
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved