Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-879 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-879 Sample Questions:

Q: 1 You are using the TPMx console. What happens when you use the Evaluation Name field in the General tab of the Distribution Management page?
A. Machines are automatically added to the Selectable Search tab after completing the definition.
B. Machines are automatically added to the Selectable Targets tab after completing the definition.
C. Machines are automatically added to the Dynamic Targets tab or invalid Targets tab after completing the definition.
D. Machines are automatically added to the Selectable Search tab or Selectable Targets tab after completing the definition.
Answer: C

Q: 2 How do you check the number of failed Package Distributions using the TPMx console?
A. select Reports -> All Reports -> click Submit
B. select Reports -> Package Report -> select one or more packages to be included in the report -> click Submit
C. select Reports -> Distribution Reports -> All Reports -> select one or more packages to be included in the report -> click Submit
D. select Reports -> Distribution Reports -> Package Report -> select one or more packages to be included in the report -> click Submit
Answer: D

Q: 3 What are the main components installed on a TPMx client?
A. eGather2, callHome2, Software Distribution Agent, Software Distribution Catalog
B. eGather2, callServer2, Software Distribution Agent, Software Distribution Catalog
C. eCollector2, callHome2, Software Distribution Agent, Software Distribution Catalog
D. eCollector2, callHome2, Software Distribution Agent, Software Distribution Catalog
Answer: A

Q: 4 What does the TPMx isic.properties file define?
A. Asset properties
B. database connectivity
C. Software Distribution properties
D. Java logging configuration and control
Answer: A

Q: 5 Which two methods are used to uninstall the TPMx Server from the Windows machine? (Choose two.)
A. run tpmx_unistall.exe
B. from the Launchpad on the TPMx CD, select uninstall
C. select Start -> Control Panel -> Add or Remove Programs
D. select Start -> Programs -> Tivoli Provisioning Manager Express -> Uninstall
E. from the Launchpad on the TPMx CD, launch the installer and select the remove option when presented
Answer: C, E

Q: 6 Where is the sdc.conf file located on the client machine?
A. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX
B. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX\Agent
C. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX\Client
D. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX\Agent\logs
Answer: B

Q: 7 What is the Stamp File option on the Bundle Management page used for within the TPMx console?
A. the executable file of the application that has been uninstalled through a Software Bundle
B. a directory that is created on the target machine after a successful installation of a Software Bundle
C. a file uniquely defined to allow Software Distribution to confirm the successful installation of a Software Bundle
D. a text file uniquely defined to allow Software Distribution to confirm that the installation of a Software Bundle has been stopped by the end user
Answer: A

Q: 8 Which two options are available on the Web Site Settings window during the custom server installation of IBM Tivoli Provisioning Manager Express V4.1 Software Distribution (TPMx)? (Choose two.)
A. server hostname
B. server (web) URL
C. e-mail default gateway
D. server name for asset scans
E. default administrator e-mail address
Answer: B, D

Q: 9 What are the minimum and preferred memory requirements for a basic TPMx Server deployment as stated in the TPMx Quick Start Guide?
A. 1 GB, 2 GB
B. 512 MB, 1 GB
C. 500 MB, 2 GB
D. 512 MB, 2 GB
Answer: B

Q: 10 You are using the TPMx console. What is the purpose of the SD Only option in the General tab of the Evaluation Management page?
A. to define if the condition is for Service Delivery only
B. to define if the condition will use only the Selectable Data
C. to define if the condition will use only the inventory machine data table
D. to define if the condition will use only the software distribution machine data table
Answer: D

Q: 11 Which service can be viewed on the Windows Local Services to verify if the TPMx Server has been installed properly?
A. Tivoli Provisioning Manager
B. IBM WebSphere Application Server V6
C. Tivoli Provisioning Manager Express for Software Distribution
D. IBM WebSphere Application Server V6 - Tivoli Provisioning Manager
Answer: D

Q: 12 What are two purposes of the export function in TPMx? (Choose two.)
A. used as the input to the Distribution Lists
B. used as the input to the CD Catalog Exporter
C. used to transfer Distribution Lists from one server to another
D. to synchronize Users and Groups from one server to another
E. used to transfer package definitions from one server to another
Answer: B, E

Q: 13 Which authority roles are used by the Software Distribution function of TPMx?
A. User, Admin
B. User, Super User
C. User, Administrator
D. Super User, Administrator
Answer: C

Q: 14 Where is a Group deleted using the TPMx console?
A. select Users -> All Groups
B. select Users -> Software Catalog Groups -> All Groups
C. select Users -> Software Catalog Groups -> New Group
D. select Users -> Software Package Groups -> All Groups
Answer: B

Q: 15 When logged onto TPMx, how do you upload an EG2 file?
A. go to Assets -> Upload Asset Scan -> select Attach an Inventory File radio option -> click the browse button to browse for the EG2 file -> click Submit
B. go to Assets -> Upload Asset Scan -> New -> select Attach an Inventory File radio option -> click the Browse button to browse for the EG2 file -> click OK
C. go to Assets -> New -> Upload Asset Scan -> select Attach an Inventory File radio option -> click the Browse button to browse for the EG2 file -> click Submit
D. go to Assets -> select Attach an Inventory File radio button -> select New -> Upload Asset Scan -> click the browse button to browse for the EG2 file -> click Submit
Answer: C

Q: 16 You are using the TPMx console. Which Asset Reports will contain the Create Evaluation link?
A. any Asset Reports
B. only Custom Report
C. Dists ?All Machines
D. any Asset Report which includes the HW Key column
Answer: D

Q: 17 Which parameter in the isic.properties file prompts the task scheduler to initiate automatically when the TPMx is switched on or restarted?
A. launch.on.startup=1
B. scheduled.on.startup=1
C. scheduled.launch.on.startup=1
D. launch.scheduled.on.startup=1
Answer: C

Q: 18 How can a user install a Software Package from the Software Distribution Catalog?
A. select Software -> Packages -> All Packages -> Software Distribution Catalog -> select the Package you want to install from the Packages list -> select Install
B. open a Windows Command Line -> type SDCcatalog.exe command input user and password -> select the Package you want to install from the Packages list -> select Install
C. select Start -> Programs -> Software Distribution Catalog -> Install Software Package -> input user and password -> select the Package you want to install from the Packages list -> select Install
D. select Start -> Programs -> IBM Tivoli Provisioning Manager Express -> Software Distribution Catalog -> input user and password -> select the Package you want to install from the Packages list -> select Install
Answer: D

Q: 19 What are three types of software distribution events stored in sdcagent.log? (Choose three.)
A. startup
B. shutdown
C. registration
D. package report
E. catalog distribution
F. schedule distribution
Answer: A, C, F

Q: 20 How do you add a New Software Catalog Group using the TPMx console?
A. select User -> New Group
B. select Software -> Packages -> New Group
C. select User -> Software Catalog Groups -> New Group
D. select Software -> Packages -> Software Catalog Group -> New Group
Answer: C

Q: 21 Which two actions should you take before installing a TPMx Server patch? (Choose two.)
A. restart the TPMx Server
B. log on to the TPMx console
C. restart the Software Distribution Agent
D. apply the patch to the TPMx test server
E. back up the TPMx database and package repository
Answer: D, E

Q: 22 You want to verify that the default TPMx Agent installation was successful.
This information is found in the sdcagent.log file. What is the default location of the sdcagent.log file?
A. C:\Program Files\Tivoli\TPMX\Agent\logs
B. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX\Agent\logs
C. C:\Program Files\Tivoli\TPMX\SDCAgent\logs
D. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX\SDCAgent\logs
Answer: B

Q: 23 Which file can be viewed to verify that the TPMx Agent has been started properly?
A. isic.log
B. tpmx.log
C. sdcagent.log
D. tpmxagent.log
Answer: C

Q: 24 When performing user administration, what happens after you select the Delete Action in the Actions Box in the TPMx console?
A. The User is deleted.
B. A Javascript window pops up requesting confirmation.
C. A new panel appears in prompting you to select Yes to approve the transaction and click Submit.
D. A new panel appears prompting you to enter an appropriate reason for deleting the User. You must then select Yes to approve the transaction and click Submit.
Answer: D

Q: 25 What is the default destination folder for TPMx Quick Server Installation?
A. C:\Tivoli\TPMX\SERVER
B. C:\IBM\Tivoli\TPMX\SERVER
C. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX
D. C:\Program Files\IBM\Tivoli\TPMX\SERVER
Answer: D

Q: 26 How can you delete a Custom Query using the TPMx console?
A. select Reports -> All Custom Reports -> click the checkbox next to the Report you want to delete -> click the OK button on the popup window
B. select Reports -> All Custom Reports -> click the checkbox next to the Report you want to delete -> click Delete Custom Reports from the Action box
C. select Reports -> All Custom Reports -> Delete Custom Reports -> click the checkbox next to the Report you want to delete -> click Delete Custom Reports from the Action box
D. select Reports -> All Custom Reports -> Delete Custom Reports -> click the checkbox next to the Report you want to delete -> click Delete Custom Reports from the Action box -> click the OK button on the popup window
Answer: B

Q: 27 Which file on the TPMx Server must be modified to change the logging level?
A. isic.properties
B. log4j.properties
C. tpmxlog.properties
D. common.properties
Answer: B

Q: 28 Which fields must be completed in order to create a new Purchase Order in the TPMx console?
A. Purchase Order Number, Description, Employee ID
B. Purchase Order Number, Part Number, Customer ID
C. Purchase Order Number, Employee ID, Customer ID
D. Purchase Order Number, Part Number, Employee ID
Answer: D

Q: 29 From Package Management, which field would you use in order to create a search to list all the Windows 2000 Packages using the TPMx console?
A. OS Field, typing Windows 2000
B. OS Field, selecting Windows 2000
C. Package Type, typing Windows 2000
D. Package Type, selecting Windows 2000
Answer: B

Q: 30 You are using the TPMx console. Which two fields can be updated in an existing Evaluation that was created using the Dists menu? (Choose two.)
A. SQL query
B. Conditions
C. Description
D. Evaluation Name
E. Evaluation Creation Date
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved