Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-874 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-874 Sample Questions:

Q: 1 The customer wants to install a new application in IBM Tivoli Intelligent Orchestrator. The application consists of three vendor-provided files. One file is an RPM, which installs a custom Linux install utility called RAR. The other two files are packaged in the RAR format. The package names are:
UNRAR.RPM
RegisterClient.RAR
DownloadClientCode.RAR
After installation the RegisterClient application needs a 10-minute delay in order to contact the Client server. The customer wants the application to be installed via their existing end-to-end workflow, which uses SoftwareModule.Install LDO.
Which two SoftwareInstallable.Install workflows would implement the customer's request? (Choose two.)
A. workflow Install_UNRAR (SoftwareID, DeviceID, SoftwareResourceTemplateID) implements SoftwareInstallable.Install
B. workflow Install_RAR_package (SoftwareID, DeviceID, SoftwareResourceTemplateID) implements SoftwareInstallable.Install
C. workflow Install_RPM_package (SoftwareID, DeviceID, SoftwareResourceTemplateID) implements SoftwareInstallable.Install
D. workflow Install_RegisterClient (SoftwareID, DeviceID, SoftwareResourceTemplateID) implements SoftwareInstallable.Install
E. workflow Install_DownloadClientCode (SoftwareID, DeviceID, SoftwareResourceTemplateID) implements SoftwareInstallable.Install
Answer: B, C

Q: 2 A manifest file for an automation package has several components. What are three valid sections of the manifest file? (Choose three.)
A. workflows
B. java-plugins
C. device-models
D. dcm
E. post-install-workflows
F. logical-device-operations
Answer: C, D, E

Q: 3 An automation package has been downloaded from the IBM On Demand Automation Catalog, and some customizations have been made to the package contents, by the automation team. The automation team has not told you which customizations have been made, and they now ask you to install this package using the Automation Package Manager command line utility.
You run the Automation Package Manager command line utility and this succeeds with no error messages reported. However, during your testing of this automation package, you note that you are missing workflows, which are mentioned in the Automation Package documentation, which you downloaded from the IBM website. Also, some workflows are failing with errors saying the shell scripts are not found in the $TIO_HOME/bin directory Which reasons would explain this situation? Choose two answers.
A. The wrong user id and password were specified when you ran the Automation Package Manager command line utility.
B. The workflows are missing and some workflows are failing as entries with the <item> tag have been removed from <items> section in the manifest file contained in the Automation Package.
C. You forgot to manually extract the files with an extension of .wkf in the Automation Package, and copy them into the $TIO_HOME/drivers directory.
D. You forgot to manually extract the shell scripts in the Automation Package, and copy them into the $TIO_HOME/config directory.
E. Whilst you are running your tests, the automation team has removed some of the shell scripts required by the Automation Package from the $TIO_HOME/bin directory.
Answer: B, E

Q: 4 A target server has a Host SSH SAP with an RSA credential. The RSA credential has "dbadmin" as the search key and "db2inst1" as the username. Which of the following is a true statement about the username for the credential on the corresponding client SAP?
A. The username must be "dbadmin"
B. The username must be "db2inst1"
C. The username must be "tioadmin"
D. The username does not matter
Answer: D

Q: 5 What are the valid states for a workflow execution request?
A. Successful, Failed, In Progress, Created
B. Success, Failed, Running, Created, Canceled
C. Completed, Failed, In Progress, Created, Canceled
D. Successful, Failed, In Progress, Created, Canceled
Answer: D

Q: 6 Which command is used to get the numerical ID of the server sun-e3500-4, which exists in the Data Center model?
A. soapcli.cmd gazoo gazoo http://localhost:9080/tcSoap/wsdl/com/ibm/tc/soap/
ResourceInformationService.wsdl getObjectIdFromHostName sun-e3500-4
B. soapcli.cmd gazoo gazoo http://localhost:9080/tcSoap/wsdl/com/ibm/tc/soap/
ResourceInformationService.wsdl getDCMObjectIdFromHostName sun-e3500-4
C. soapcli.cmd gazoo gazoo http://localhost:9080/tcSoap/wsdl/com/ibm/tc/soap/
DataCenterModelInformationService.wsdl getObjectIdFromHostName sun-e3500-4
D. soapcli.cmd gazoo gazoo http://localhost:9080/tcSoap/wsdl/com/ibm/tc/soap/
DataCenterModelInformationService.wsdl getDCMObjectIdFromHostName sun-e3500-4
Answer: B

Q: 7 Which of the following constructs allow for the section of code represented by the elipse (? to be repeated? (Choose two.)
A. foreach var in (array) do?done
B. do until (condition) done
C. while (condition) doone
D. for(condition) do... done
E. while (condition) loop
Answer: A, C

Q: 8 The customer has two resource pools and one application that currently uses both resource pools.
How would you define a new application tier for the existing application?
A. define a new application, define a new application tier, associate tier with a resource pool
B. define a new resource pool, associate a server template with resource pool, define a new application tier C. define a new application tier, associate tier with a resource pool, associate workflows for application tier, and associate server template with application tier
D. define a new application tier, associate tier with both resource pools, associate workflows for application tier, and associate server template with application tier
Answer: C

Q: 9 You want to write a simple workflow to delete all access rules associated with the ACL named "test" using the DCMAccess constructs. Which string would you include in the workflow?
A. foreach rule in DCMQuery (/acl[@name="test"]/accessRule) do ACMDelete(/acl[@name=$rule]) done
B. DCMDelete(/acl[@name="test"])/accessRule/@id="*"
C. DCMDelete(/acl[@name="test"]/accessRule/@id="*")
D. foreach rule in DCMQuery (/acl[@name="test"]/accessRule) doACMDelete(/accessRule[@id=$rule]) done
Answer: D

Q: 10 The following is the contents of a file called myWorkflow.wkf:
workflow Gees_Workflow LocaleInsensitive
var vlan1 = "786"
var vlan2 = "787"
var subnet1 = "194.168.786.86"
var subnet2 = "194.168.787.87"
var netmask = "255.255.255.192"
DCMInsert <<EOINSERT
<subnetwork ipaddress="$subnet1" netmask="$netmask">
<vlan vlan-number="$vlan1" fabric="Default Fabric"/>
</subnetwork>
EOINSERT
DCMInsert <<EOINSERT
<subnetwork ipaddress="$subnet2" netmask="$netmask">
<vlan vlan-number="$vlan2" fabric="Default Fabric"/>
</subnetwork>
EOINSERT
DCMInsert <<EOINSERT
<switch name="gee-sw1" is-device-model="Cisco 3548" fabric="Default Fabric"
locale="en_US">
<switch-module name="0">
<switch-port vlan="$vlan1" port-number="24"/>
<switch-port vlan="$vlan2" port-number="19"/>
</switch-module>
</switch>
EOINSERT
When this workflow file is imported, compiled, and executed, which statement is true?
A. The Workflow Execution succeeds.
B. The Workflow Execution fails because multiple subnets cannot be defined in the same workflow.
C. The Workflow Execution fails because a subnet and switch cannot be defined in the same workflow.
D. The Workflow Execution succeeds, but a warning is displayed because OINSERT?is a reserved deployment engine keyword.
Answer: A

Q: 11 What is a valid argument to the Automation Package (tcdriver) Manager?
A. forceDriver
B. listDeviceModels
C. listDeviceDrivers
D. listInstalledModels
Answer: B

Q: 12 <device-models>
<device-model name="MyCompany_Solution_SoftwareInstallable"
category="MyCompany_SampleSolution">
<workflow name="MyCompany_Solution_Install"/>
<workflow name="MyCompany_Solution_UnInstall"/>
</device-model>
<device-model name="MyCompany_Solution_Installation"
category="MyCompany_SampleSolution">
<workflow name="MyCompany_Solution_RemoveInstance"/>
<workflow name="MyCompany_Solution_AddInstance"/>
<workflow name="MyCompany_Solution_UpDateDCM"/>
</device-model>
<device-model name="MyCompany_Solution_Instance"
category="MyCompany_SampleSolution">
<workflow name="MyCompany_Solution_StopInstance"/>
<workflow name="MyCompany_Solution_StartInstance"/>
</device-model>
Given the example representing the device models for the MyCompany_Solution software solution, which two workflows are in the wrong device model based on the IBM Tivoli Intelligent Orchestrator software model? (Choose two.)
A. MyCompany_Solution_AddInstance
B. MyCompany_Solution_UnInstall
C. MyCompany_Solution_UpDateDCM
D. MyCompany_Solution_RemoveInstance
E. MyCompany_Solution_Install
Answer: B, D

Q: 13 Which command(s) can be used to successfully launch a workflow using the command line?
Command 1:
soapcli.cmd gee gee
http://localhost:9080/tcSoap/wsdl/com/ibm/soap/MessageTranslatorService.wsdl
createDeploymentRequest Cluster_AddServer lusterID=786,ServerID=19
Command 2:
soapcli.cmd gee gee
http://localhost:9080/tcSoap/wsdl/com/ibm/soap/MessageTranslatorService.wsdl
createDeploymentRequest Cluster_AddServer lusterID=786,ServerID=19
Command 3:
soapcli.cmd gee gee
http://localhost:9080/tcSoap/wsdl/com/ibm/soap/MessageTranslatorService.wsdl
createDeploymentRequest Cluster_AddServer lusterID=786,ServerID=19
A. Command 1 only
B. Command 2 only
C. Command 1 and Command 2
D. Command 3
Answer: B

Q: 14 Which of the following is true if a server "belongs to" an application tier?
A. The server may be provisioned to only that one tier from its home resource pool.
B. The server automatically inherits SAP configurations from the tier.
C. Once de-provisioned, the server may be provisioned to other tiers if they draw from the same resource pool.
D. The server may not be de-provisioned from this tier.
Answer: D

Q: 15 The deployment engine shuts down. Where can the deployment engine process ID be found?
A. $TIO_HOME/logs/deploymentengine/deploymentengine.pid
B. $WAS_HOME/AppServer/deploymente.pid
C. $TIO_LOGS/deploymentengine/deploymentengine.pid
D. $WAS_HOME/logs/deploymentengine/deploymentengine.pid
Answer: C

Q: 16 Which log file provides information on IBM Tivoli Intelligent Orchestrator errors?
A. $TIO_HOME/xml/config.xml
B. $WAS_HOME/AppServer/logfile
C. $TIO_LOGS /workflow/error.log
D. $WAS_HOME/logs/server1/SystemOut.log
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved