Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-873 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-873 Sample Questions:

1.How is it determined if SNMP is running in a UNIX environment?
A.lslpp ibm tivoli totalstorage prod center for data v2.1 impl
B.ps ef
C.cat /etc/rc.d
D.cat /etc/services
Answer: B

2.The name file filter allows you to include or exclude files based on what?
A.File name
B.User owner
C.File extension
D.Directory name
Answer: C

3.What is required for TPC for Data for HDS Storage Subsystem support?
A.Agent placement
B.Standby Server for HA
C.UNIX system requirements
D.Vendor's CIM/OM application
Answer: D

4.Which three staffing resources are appropriate for a TPC for Data implementation? (Choose three.)
A.DBA
B.System Operator
C.Help Desk Operator
D.Operations Manager
E.System Administrator
F.Network Administrator
Answer: A, E, F

5.Which two types of alerts can be created? (Choose two.)
A.New User
B.RAID 5 Failure
C.Virus Detected
D.New Disk Detected
E.File System Not Found
Answer: D, E

6.What are two possible factors that should be considered in troubleshooting the network connectivity between the TPC for Data server and agent? (Choose two.)
A.Firewall
B.CRC errors
C.Port availability
D.HBA malfunction
E.Malfunctioning GBIC
Answer: A, C

7.What is the minimum level of Novell NetWare operating system that is supported by TPC for Data?
A.3.2
B.4.0
C.4.5
D.5.0
Answer: B

8.When creating a new table group for TPC for Data database reporting, which two view options are available? (Choose two.)
A.Users by group
B.Groups by table
C.Tables by group
D.Instances by table
E.Tables by instance
Answer: D, E

9.How are the agent logs accessed?
A.Administrative Services>Services>log
B.Administrative Services>Agents>click on view log
C.Administrative Services>Services>right click on view log
D.Administrative Services>Agents>right click and select view log
Answer: D

10.What are three available policy types for TPC for Data? (Choose three.)
A.Quotas
B.Storage
C.Network
D.Constraints
E.Daily actions
F.Network Appliance Quotas
Answer: A, D, F

11.Which component is a prerequisite for TPC for Data?
A.DNS
B.LDAP
C.SMTP
D.SNMP
Answer: A

12.Which two UNIX filesystems are supported by a filesystem extension? (Choose two.)
A.JFS
B.NFS
C.QFS
D.VxFS
E.GPFS
Answer: A, D

13.How is information collected about the availability of the storage assets in a given enterprise?
A.Ping
B.Scan
C.Probe
D.Discovery
Answer: A

14.What must run to populate the backend repository with Storage Subsystem data?
A.Ping
B.Scan
C.Probe
D.Discovery
Answer: C

15.Which two output formats are available parameter definitions for ChargeBack? (Choose two.)
A.XML
B.PDF
C.CIMS
D.Invoice
E.Comma delimited text file
Answer: C, D

16.Which two reports can be viewed under Asset Reporting> SystemWide> By Computer? (Choose two.)
A.By ping time
B.By boot time
C.By scan time
D.By down time
E.By probe time
Answer: B, E

17.What are two valid options on when to run a script? (Choose two.)
A.Run Now
B.Run Never
C.Run On Alert
D.Run Repeatedly
E.Run On System Available
Answer: A, D

18.Which type of user ID must be supplied for the RDBMS when installing TPC for Data?
A.Root login
B.Valid database user
C.TPC for Data user login
D.Local Windows administrator
Answer: B

19.When using custom generated certificates, which file must be copied from the Agent Manager Install directory to the TPC for Data install image?
A.agentTrust.jks
B.Authorization.xml
C.agentManagerKeys.jks
D.agentManagerTrust.jks
Answer: A

20.Which two tabs are available when defining a database scan? (Choose two.)
A.Users
B.Actions
C.Profiles
D.Options
E.Instances
Answer: C, D

21.What must be done prior to running a batch report for the first time?
A.Save report
B.Recycle agent
C.Recycle server
D.Create reports directory
Answer: A

22.What is the name of the TPC for Data Server messages log file stored on a Windows system?
A.Install.log
B.TPC_Inst.log
C.TPC_Agent.log
D.server_######.log
Answer: D

23.What is the default location for the TPC for Data Agent runtime logs on UNIX?
A.:\temp.
B.\usr\tivoli\ep\subagents\tpc\data\logs
C.:\ibm\agentmanager\logs
D.:\documents and settings\\local settings\temp.
Answer: B

24.What must be done to get online customer support for TPC for Data 2.1?
A.Call 1800IBMHELP
B.Call 1800TPCD4ME
C.Visit www.tpcforhttp://www.tpcfordata.com
D.Register for online support
Answer: D

25.Which component should be installed first in a new TPC for Data installation?
A.Agent Manager
B.Remote Agents
C.TPC for Data GUI
D.TPC for Data server and agent
Answer: A

26.A customer has 2,000 agents that qualify for TPC for Data support. When planning for an implementation, how many Data Managers should be accounted for in the system design?
A.1 Data Manager
B.2 Data Managers
C.4 Data Managers
D.6 Data Managers
Answer: B

27.Given a default installation, how do you locate the TPC for Data V2.1 install directory on a Unixbased machine?
A.Run the df k command.
B.Run the ls lF command.
C.Review the installation documentation.
D.Review the operating system documentation.
Answer: C

28.What should be configured to notify the enterprise SNMP manager of a TPC for Data event?
A.alert forwarding
B.alert disposition
C.event forwarding
D.scan agent administration
Answer: B

29.Which TCP port does the TPC for Data GUI use to communicate with the server?
A.80
B.9511
C.2077
D.2078
Answer: D

30.What must be performed on a NAS filer before monitoring and scans can be run?
A.Run fdisk
B.Map the drive
C.Run a discovery
D.Create SNMP link
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved