Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-868 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-868 Sample Questions:

1. Which of the following System i 520 POWER5+ editions can be directly upgraded to an Enterprise Edition?
A. Standard Edition
B. Express with Accelerator
C. Value Edition with Accelerator
D. Domino Edition
Answer: A

2. A customer wants to mount a new IBM System i 520 into an existing OEM rack. The OEM rack is a standard 19-inch rack. What should be discussed with the customer?
A. Explain to the customer that the System i5 520 is only supported in an IBM rack.
B. Acknowledge the request and indicate there should be no problem as long as it is a standard 19-inch rack.
C. Inform the customer that adjustable rails no longer need to be ordered; they will ship with the System i5 520.
D. Recommend that the customer and an IBM Installation Planning Representative carefully review the OEM rack's physical characteristics.
Answer: D

3. A customer has an i820 running V5R2 and will be migrating to a System i5 server running V5R4.They want to test their applications on the new system during migration but production must not be interrupted on their 820.Which of the following will ensure that the migration will run smoothly, while not interrupting production services?
A. Install V5R4 in an Independent Auxiliary Storage Pool (iASP) on the 820 and test the application there.
B. Run both systems side by side and test the applications on the new system before migrating the data.
C. Install V5R4 on the 820 system and run production for two weeks before the migration to differentiate between software problems and hardware problems.
D. Migrate the 820 system to a partition on the System i running V5R2 while testing in a partition running V5R4. After testing, collapse the partitions into a single system.
Answer: B

4. A customer needs to deploy advanced java applications on their System i5 server that employ Enterprise JavaBeans (EJBs), Java Message Services (JMS), and Web services. Which of the following will allow deployment of these Java services?
A. WebSphere Application Server- Express V5.1
B. Software Development Kit
C. WebSphere Portal
D. Java Toolkit A
nswer: C

5. A customer with an installed i570 2/4 way is planning an MES upgrade to a 4/8 way system. Management requires as many single points of failure to be removed as possible, so a dual FSP is included in the MES. Which of the following must be included as part of the implementation?
A. i5/OS must have Cumulative PTF level C6045530 or later installed.
B. The existing firmware must be at SF180 (GA6) or later before the upgrade.
C. The HMC must be at V5.2 with the current service pack before the upgrade.
D. The IBM Customer Engineer must verify that the existing FSP is at the correct Engineering Change (EC) level.
Answer: C

6. What is the maximum number of drives that can fail in a RAID 6 set containing eight drives without loss of data?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 7
Answer: B

7. An partitioned System i 520 POWER5+ is being designed with the following set of features dedicated to each partition:
- FC #2793 internal modem with V.24
- FC #2844 IOP
- FC #5580 disk IOA with auxiliary write cache
- FC #4746 Twinax IOA for console
Which of the following configurations represents the recommended card placement in a FC #5094 expansion tower for optimal performance?
A. C05: FC #2844
C06: FC #4746
C07: FC #2793
C08: FC #5580
C09: FC #5580b
B. C05: FC #2793
C06: FC #2844
C07: FC #4746
C08: FC #5580
C09: FC #5580b
C. C05: FC #5580b
C06: FC #2844
C07: FC #4746
C08: FC #5580
C09: FC #2793
D. C05: FC #2844
C06: FC #5580
C07: FC #5580b
C08: FC #4746
C09: FC #2793
Answer: A

8. A customer wants to connect two System i servers with OptiConnect over HSL loop for security and network performance reasons. Applications residing on these systems can communicate with each other over TCP/IP only. What is the best strategy to accomplish this, given the current configuration?
A. Implement TCP/IP over OptiConnect.
B. Use SNA as a bridge between TCP/IP and OptiConnect.
C. Route traffic over external LAN.
D. Use Virtual IP encapsulation.
Answer: A

9. A customer has ordered a deskside System i 520. They now would like to mount the i520 in an IBM rack. How can this be accomplished?
A. Order FC #7884 conversion feature for the i520 and mount in a 4 post 19 inch wide rack.
B. Order FC #7884 conversion feature for the i520 and mount in a 2 post 19 inch wide rack.
C. Order FC #7188 conversion feature for the i520 and mount in a 4 post 19 inch wide rack.
D. Order FC #7188 conversion feature for the i520 and mount in a 2 post 19 inch wide rack.
Answer: A

10. A customer with an i810 running V5R3M0 will be migrating to a System i 550. The customer's vendor applications are certified to run at V5R3. The customer needs to maintain V5R3. What are the recommended steps to complete the migration?
A. Order the i550 with no software preloaded.
Do a complete system save on the model 810
Do a complete system restore on the i550
B. Order the i550 with V5R4 and FC #5000
Do a save of all user data on the 810
Restore all User Data to the i550
C. Order the i550 with no software preloaded
Upgrade the model 810 to V5R3M5
Do a save and restore of the user data
D. Order V5R4 for the 810
Do a complete system save on the 810
Do a complete system restore on the i550
Answer: A

11. A customer is planning to install a new System i 550 with two #5094 PCI-X Expansion towers. Due to data center requirements, the tower to which a tape library will connect must be situated in a different area of the data center approximately 80 meters away from the system unit. Which HSL cabling option would allow the connection of the tower to the system unit?
A. The tower can be attached with 100 meter HSL-2 copper cables using any available HSL loop segment.
B. The tower can be attached with 100 meter fiber optic HSL cables using an FC #1807 fiber optic port.
C. The tower can be attached using 100 meter fiber optic HSL cables using the base HSL ports.
D. The first tower should be attached with 15 meter HSL-2 copper cables, and the second tower with the tape adapter should be attached to the first tower with 75 meter HSL fiber optic cables.
Answer: B

12. A customer has a Value Edition, 1.9GHz, 1200CPW i520 running V5R4 at 60%. They would like to add a new HATS workload that will double the current workload. Which of the following would be most appropriate upgrade?
A. Upgrade to Standard Edition (2800CPW) i520.
B. Upgrade to Enterprise Edition (2800CPW) i520.
C. Upgrade to Express Edition with Accelerator Feature (3100 CPW) i520.
D. Upgrade to Value Edition with Accelerator Feature (3800 CPW) i520.
Answer: D

13. A customer is considering a migration from an 820-2395 model with CPW of 370/35 to a System i5 model. In the future, they expect their OLTP to remain constant and their batch to increase when they begin using Domino. Which of the following would support this configuration at the least cost?
A. IBM System i5 520 Express configuration 8325-0970 with 600/30 CPW
B. IBM System i5 520 Express configuration 8327-0970 with 1200/60 CPW
C. IBM System i5 520 advanced POWER5+ 8327-0906 Standard Edition with 2800 CPW
D. IBM System i5 520 advanced POWER5+ 8327-0906 Enterprise Edition with 1200 CPW
Answer: B

14. A client is considering a System i 520 with two FC #0595 expansion units supporting two partitions. Each partition will have ten 35GB disk units. The client also wants to use an LTO-2 tape unit to back up each partition at different times of the day. Which of the following will satisfy the requirement?
A. Place all the disk units in the FC #0595 expansion units and switch the i520 internal DVD and FC #5755 LTO-2 tape unit.
B. Place a second FC #2844 and FC #2757 disk controller in the i520 to switch the internal DVD. Connect an External LTO-2 tape unit to a switched FC #5701 IOA.
C. Place a DVD in each FC #0595 and configure a FC #5736 Magnetic Media IOA in each partition to support the LTO-2.
D. Attach the internal DVD and LTO-2 to FC #5736 and share it via virtual SCSI connections across multiple partitions.
Answer: A

15. How are on-demand processors activated on a System i 550 server?
A. System Service Tools
B. Hardware Management Console
C. iSeries Navigator
D. System console of partition needing resource
Answer: B

16. A customer is upgrading to a System i 520+ and V5R4. All disk will be in the CEC, 60% full, and RAID protected. Which of the following will provide the fastest full system backup using an Option 21 Save?
A. Virtual Tape, then disk to tape
B. Internal FC #5755 Ultrium 2 tape
C. External Ultrium 3 tape with IOPless SCSI adapter
D. External Ultrium 3 tape with IOP controlled SCSI adapter
Answer: D

17. Which of the following allows browser access to System i 5250 OLTP applications?
A. Netserver
B. Management Central
C. Web-based System Manager
D. iSeries Access for the Web
Answer: D

18. What IBM product will provide a consistent management interface for the System i, System x, and System p servers?
A. IBM Director
B. WebSM
C. iSeries Navigator
D. WebSphere MQ
Answer: A

19. Which of the following will fail when a single power cord is removed, even when configured with the maximum number of power supplies?
A. System Units
B. Disk Expansion Units
C. PCI Expansion Units
D. Tape Drives
Answer: D

20. A customer is considering a new System i machine in a competitive replacement scenario. The system will run multiple workloads, web hosting, Java application development and deployment, 5250 OLTP, and traditional batch. Which of the following tools will most accurately predict the memory that will be needed for the system?
A. Workload Estimator
B. PATROL for iSeries - Predict
C. Power Navigator from Midrange Performance Group
D. BEST/1 for Power Processors
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved