Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-861 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-861 Sample Questions:

Q: 1 A customer is considering implementing an IP telephony solution, and wants to integrate voice mail messaging into the user's email mailbox. Which IBM collaborative products would satisfy the customer's requirement?
A. Workplace Services Express and System i IP Telephony
B. Domino and System i IP Telephony
C. Sametime on System i and System i IP Telephony
D. WebSphere Portal, Domino and System i IP Telephony
Answer: B

Q: 2 A large online retailer is experiencing rapid growth and needs to differentiate themselves from their competitors. Their company president wants an easy-to-navigate online customer service interface and the ability for the sales people to communicate with the customer service department instantly. Which IBM solution addresses the customer's requirement for collaborative technologies?
A. WebSphere Commerce and Lotus Enterprise Integrator
B. Sametime and WebSphere Portal
C. Workplace Collaboration Services and Quickr(QuickPlace)
D. System i IP Telephony and Lotus Web Conferencing
Answer: B

Q: 3 An opportunity has been identified for messaging migration from a competing platform. The customer has a requirement to test new messaging software releases before placing them into production. Which IBM software solution best satisfies this requirement?
A. WebSphere Virtual Portal Provisioning
B. Domino for i5/OS
C. Sametime
D. Workplace Collaboration Services
Answer: B

Q: 4 A customer wants to add presence and location awareness to their traveling sales force's mobile devices. Which IBM collaborative product would accomplish this?
A. Domino Unified Communications
B. WebSphere Everyplace Access
C. Domino Everyplace
D. Sametime
Answer: D

Q: 5 A customer with an existing System i 550 has available capacity and wants to add an IP Telephony solution. They are also concerned about creating an HA environment for their telephony solution. What is the lowest cost solution for this customer?
A. Add one LPAR on the i550 and add a Telephony Express Edition.
B. Add one LPAR on the i550 and add a Telephony Express HA Edition.
C. Add a partitioned i520 Standard Edition.
D. Add one i5/OS and two Linux partitions to the i550.
Answer: A

Q: 6 What are the benefits of Domino on System i for customers who want to reduce server footprints?
A. Dynamic Domino partitioning; virtual ethernet; Capacity on Demand
B. Reduced administration cost; multi-versioning; Domino partitions
C. Larger memory support; Capacity on Demand; SQL support
D. Reduced networking costs; Domino clustering; single signon
Answer: B

Q: 7 What is the quickest way to get the complete overview of the prospect's applications and infrastructure?
A. Ask the Network Administrator what technology is installed.
B. Ask the Help Desk operator to identify all the key applications.
C. Ask the Systems Operator to help gather detailed hardware and software component lists.
D. Ask the IT Director to diagram the IT environment.
Answer: D

Q: 8 A customer needs to discuss the details of a large project with employees from different countries. Which solution category best addresses this need?
A. Document and Content Management
B. Multilanguage Mail and Calendaring
C. Web Conferencing
D. Instant Messaging
Answer: C

Q: 9 A customer needs to implement a low-cost, simple collaboration solution for end users to access and edit documents across the enterprise. Which product meets the customer's requirement?
A. Quickr(QuickPlace)
B. Sametime
C. Domino Document Manager
D. Domino Web Access
Answer: A

Q: 10 What is a benefit of using System i IP Telephony?
A. It reduces server infrastructure costs.
B. It runs in any i5/OS partition.
C. It uses any Linux distribution.
D. It enhances systems management with iSeries Navigator.
Answer: A

Q: 11 A customer is running their ERP and a Domino application on a System i. The customer wants to create a WebSphere Portal environment. They need development, testing and production environments for this portal application.
What is the key benefit for this customer adding WebSphere Portal to System i?
A. Multiple versions and instances of WebSphere Portal can run together with the ERP and Domino
applications in a single i5/OS instance.
B. The System i can be partitioned to run ERP and multiple versions and instances of WebSphere Portal and Domino in separate i5/OS instances.
C. The System i can support different versions and instances of WebSphere Portal in separate i5/OS partitions.
D. The System i can be partitioned to run multiple versions and instances of WebSphere Portal in separate AIX partitions.
Answer: A

Q: 12 A customer wants to streamline collaboration among all departments and improve the productivity of all employees by integrating mail, instant messaging and voice messaging.
Which of the following are the best solutions for this customer?
A. Domino, Quickr(QuickPlace) and System i IP Telephony
B. Workflow, Sametime, and Voice Integration
C. Sametime, Domino and System i IP Telephony
D. Domino Unified Messaging and Workflow
Answer: C

Q: 13 What does HA Telephony Express 500 Edition include?
A. The primary system, the secondary system, the necessary System i IP Telephony licenses and 3Com hardware
B. The primary system, the secondary system and the necessary System i IP Telephony licenses
C. The secondary system and the necessary System i IP Telephony licenses
D. The secondary system, the necessary System i IP Telephony licenses and 3Com hardware
Answer: B

Q: 14 What is the most efficient method for gathering information about the customer collaboration environment?
A. Ask each department about their e-mail performance.
B. Ask the customer for their current fiscal year IT budget and spending.
C. Ask the customer what are used for e-mail and instant messaging.
D. Ask the IT manager to run Patrol Predict to list the products used.
Answer: C

Q: 15 A customer has 50 Microsoft Outlook users on an Exchange server. Which product offers the quickest migration to Domino on i5/OS for these 50 users?
A. Lotus Domino Access for Microsoft Outlook
B. Lotus Domino Web Access for Microsoft Outlook
C. Lotus Microsoft Outlook WebMail
D. Lotus Notes for Microsoft Outlook
Answer: A

Q: 16 A prospect wants to increase health and safety awareness in the enterprise.
What collaborative solution category best meets this requirement?
A. Single Signon
B. eLearning
C. Calendaring & Scheduling
D. Collaborative Portal
Answer: B

Q: 17 Which unique feature allows customers to test new Domino releases on the same i5/OS instance?
A. Subsystems architecture
B. Domino partitioning
C. Logical partitioning
D. Multi-versioning
Answer: D

Q: 18 Which statement about System i 520 Collaboration Editions is true?
A. It qualifies for a 50% discount on the IBM Passport Advantage list price.
B. It comes with preloaded Collaborative software.
C. It supports virtualization with logical partitioning.
D. It can be upgraded to the model 550.
Answer: C

Q: 19 A System i customer needs to develop sales promotions on a regular basis.
Which solution category is the most cost-effective way to meet the customer's requirement?
A. Team Collaboration
B. Business Intelligence
C. Calendaring & Scheduling
D. IP Telephony
Answer: A

Q: 20 The customer has a System i installed but no Lotus products in their inventory. Which question, directed to the customer, helps identify any hidden obstacles for a System i/Lotus collaboration opportunity?
A. When was the last time you had a System i outage?
B. How many people in IT have Microsoft skills versus System i skills?
C. When the System i was last upgraded was disk space included for future projects?
D. What is the current corporate e-mail and collaboration standard?
Answer: D

Q: 21 Which feature helps Domino on System i customers reduce system downtime when compared to a Windows environment?
A. Domino takes advantage of virtual Ethernet on System i.
B. Domino takes advantage of single level storage on System i.
C. Domino 'Watchdog' job restarts a failed Domino server on System i.
D. Domino does not require routine patches and fixes on System i.
Answer: C

Q: 22 A customer has a requirement for a solution that provides a single point of access to their business applications and an existing Lotus environment. The solution must include external information sources and web content management. Which product best satisfies the customer's requirements?
A. WebSphere Portal Enable
B. Domino with extended products
C. Workplace Services Express
D. WebSphere Application Server
Answer: A

Q: 23 A customer has a requirement for real-time access to DB2 data from a Domino application running on System i. How would the solution be implemented on System i?
A. DB2 UDB 9 for Linux and a Linux partition are needed to create the database link for Domino.
B. The database connection to Domino is created using the integrated DB2 support in i5/OS.
C. Domino DB2/NSF support setup wizard is used to create the external database connection document.
D. A second i5/OS partition is configured, running Domino and Lotus Enterprise Integrator (LEI) to link Domino to DB2.
Answer: B

Q: 24 Which sizing tool should a customer use to add Domino for 250 users to their existing System i?
A. Lotus NotesBench
B. IBM Workload Estimator
C. Lotus Server.load
D. Patrol for iSeries - Predict
Answer: B

Q: 25 Which collaborative solution category best addresses the customer requirement for cost savings in international sales operations?
A. Team Collaboration
B. IP Telephony
C. Calendaring & Scheduling
D. eLearning
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved