Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-856 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-856 Sample Questions:

1. Which of the following describes an advantage that Linux on iSeries brings to an enterprise?
A. Runs all Linux binaries unchanged
B. Server consolidation with support for dynamic resource allocation
C. Support for high capacity tape drives not otherwise available to Linux
D. Provides dedicated, RAID-5 protected, disk drives from OS/400 controlled disk IOAs
Answer: B

2. What disk storage benefit does Linux on iSeries provide?
A. New virtual disks can be added to a Linux partition while it is running.
B. Native disks with sizes up to 1TB can be allocated to a Linux partition.
C. A virtual disk can be used in read/write mode by two Linux partitions simultaneously.
D. Virtual disks attached to a Linux partition can grow and shrink in size as it is running.
Answer: A

3. A customer would like to consolidate their Windows file and print servers. For security reasons, they strongly prefer having the file data physically isolated. Which of the following solutions satisfies the customer's requirements?
A. Implement Intel Linux on an IXS with network storage.
B. Implement SAMBA in a Linux partition using shared I/O.
C. Implement SAMBA in a Linux partition with dedicated LAN adapter(s) and disk drives.
D. Use OS/400 NetServer to host the Windows file and print serving data. Use OS/400 security to isolate the files.
Answer: C

4. An iSeries customer is planning to use Linux for file serving. They require a GUI interface to manage the file server, and they require a browser-based solution. Which of the following satisfies this requirement?
A. KDE
B. SWAT
C. YaST2
D. GNOME
Answer: B

5. An iSeries customer is planning to install Linux as a Web server. They require a GUI interface to manage the server. Which of the following satisfies this requirement?
A. KDE
B. VNC
C. Samba
D. Webmin
Answer: D

6. As the result of a merger, an iSeries customer with multiple i825s has several PC servers running Novell SuSE Linux. The Chief Information Officer (CIO) would like to merge these servers into the existing operation and minimize footprints in the data center. Which of the following would meet the customer's requirements?
A. Obtain PowerPC-based versions of the applications and migrate the existing servers to IXS/IXA.
B. Obtain PowerPC Dual Mode Linux and run the existing application in a Linux partition on the iSeries.
C. Obtain PowerPC based Linux and run the existing binary application in a Linux partition on the iSeries.
D. Obtain PowerPC based versions of the applications and run the servers in PowerPC Linux partitions on the iSeries.
Answer: D

7. Which of the following describes the supported option for obtaining a Linux distribution for an i810 customer?
A. Order FC #0142
B. Order 5722-LNX from IBM
C. Order Linux through a distributor
D. Load the Linux distribution on the OS/400 distribution CDs
Answer: C

8. A customer with a uniprocessor 9406-270 (FC 2248, 150 CPW) at V5R2 running at 85% processor utilization with 50% disk utilization and an unused 1.0 GHz IXS plans to add a small Linux application and needs a dedicated Ethernet connection for the application. Which of the following actions meets the customer's requirements?
A. Implement LPAR on the 270 and purchase a LAN card and a Linux license.
B. Migrate to an eServer i5 520 and implement LPAR with a LAN card in the Linux partition and a Linux license.
C. Order an MES upgrade to a dual processor 270 and implement LPAR with a LAN card in the Linux partition and a Linux license.
D. Upgrade the current 270 to V5R3 and purchase a Linux license to run on the IXS.
Answer: B

9. An iSeries Linux customer has an iSeries system behind a firewall. Their developers must traverse the firewall to reach the system. Which firewall port must be opened to permit access to the Linux console?
A. Port 2301 must be open from the system side to the developer side.
B. Port 2301 must be open from the developer's side to the system side.
C. Port 23 must be open from the developer's side to the system side.
D. Port 23 must be open from the system side to the developer side.
Answer: B

10. A customer has purchased an i890 24-way system running V5R2 in the primary partition. All processors are active. Assuming that four processors will be allocated to five OS/400 partitions, how many Linux partitions can this system support?
A. 20
B. 27
C. 31
D. 32
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved