Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-854 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-854 Sample Questions:

1. A System i5 customer is running JD Edwards (JDE) on a System i5 550.
The sales representative is looking for new opportunities within this account but finds no existing servers that can be consolidated onto the i550.
What is the next step the sales rep should take?
A. Since there are no existing server consolidation opportunities, move on to the next prospect.
B. Ask the customer if they are considering any new solutions to complement JDE that are not i5/OS based.
C. Upgrade the processor CPW to a 4-way and add at least 12GB of memory before adding any additional workloads.
D. Run the LPAR validation tool and the Workload Estimator to determine which new workloads the customer can effectively run on their current i550 system.
Answer: B

2. A customer is frustrated with the growing resources required to support their server farm.
The customer would like to know what opportunities exist to leverage System i5 for IT Simplification. What is the logical next step?
A. Identify application opportunities for Linux within the customer's environment.
B. Determine customer barriers to understand what objections will need to be addressed.
C. Profile the customer's server inventory to understand usage and consolidation options.
D. Understand complementary applications to determine if there are requirements for Windows, AIX 5L, or Linux.
Answer: C

3. A customer with a single System i5 520 is planning a file serving solution using SAMBA. Which of the following is an advantage of using System i5 virtual storage for this application?
A. All System i5 disk drives can be utilized to provide high-performance for data access.
B. iSeries Navigator can be used to submit Windows commands remotely.
C. Linux data is stored in DB2 UDB and is easily accessed from RPG applications.
D. FastT storage can be directly attached to each Linux partition.
Answer: A

4. A System i5 customer plans to purchase a System x server.
Which of the following will indicate if this server is supported by System i5 Windows Integration?
A. System x product announcements
B. System i5 product announcements
C. System i5 Windows Integration website
D. System i5 Windows Integration Redbooks
Answer: C

5. A customer has numerous iSeries and UNIX servers to support the applications needed to run their business. Which of the following is a pain point that can be resolved with a System i5 IT Simplification offering?
A. Having DB2 and Oracle databases results in duplicate management costs.
B. Customer does not have adequate skills to manage the UNIX on a day to day basis.
C. Customer needs to write a new application to connect AIX with DB2 data in i5/OS.
D. Changing workload demands result in high server utilization and slow response times.
Answer: D

6. A System i5 customer runs ERP on their i570 but has expressed concerns with the length of time it takes to back up their four older Windows file servers.
Which of the following is the best reason the System i5 platform might provide a cost-effective advantage for the customer?
A. The customer could recompile the applications to run natively on i5/OS V5R4 on the i570.
B. i5/OS reduces the amount of disk space it takes to store each Windows file by a factor of two.
C. The customer could consolidate integrated System x servers with their i570 and share the high-speed System i5 tape drive to reduce file backup time.
D. The customer could take each Windows server down and replicate all of the data from the file servers over the LAN to the System i5 disk instead of backing up to tape.
Answer: C

7. A System i5 550 customer has a large and growing number of multiple processor PC servers running Linux, and they are having difficulties with server and storage management.
Which of the following addresses this requirement?
A. Rewrite the applications to use native i5/OS capabilities.
B. Run Linux on System i5 partitions to simplify the infrastructure.
C. Use Integrated xSeries Servers (IXS) on the System i5 server to replace each PC server.
D. Use an Integrated xSeries Adapter (IXA) to consolidate the disk to the System i5 server using VMware.
Answer: B

8. A System i5 customer is concerned with licensing costs on an old 6-way Sun server. What is a benefit of running the solution on a System i5 server?
A. The System i5 products are more reliable than Sun servers.
B. The System i5 and System p5 POWER5-based systems can run AIX 5L.
C. The IBM solution can include transferring the current software licenses.
D. The System i5 solution can consolidate the solution on fewer processors.
Answer: D

9. A Chief Financial Officer (CFO) has expressed frustration with rising licensing and operational costs with their Microsoft Windows infrastructure.
The CFO has heard of Linux but does not feel that it is cost-effective and robust enough to use in their IT environment.
What is the best way to address this concern?
A. Provide case studies of customers that have implemented Linux.
B. Install an Integrated xSeries Server with Linux as a proof of concept.
C. Highlight that System i5 servers have the highest system availability in the industry.
D. Explain that Linux is an open systems operating system and just as viable as any Windows solution.
Answer: A

10. A System i5 520 1200 CPW customer has a requirement to implement a POS (point of sale) application and has identified both a Linux and UNIX based POS solution.
Which of the following is an important consideration in this decision?
A. The inability to run AIX on a System i5 520 1200 CPW system
B. The training and skills required to support the Linux application versus the UNIX POS application
C. The current processor utilization for the i520 versus the expected CPW workload of the new POS application
D. The number of POS terminals that will be required and whether i520 remote terminal support will support the POS implementation
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved