Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-852 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-852 Sample Questions:

1.Which of the following tools can be used to control the Windows console of an IXS/IXA attached server in a remote iSeries 810?
A.Telnet
B.Management Central
C.iSeries Navigator
D.Terminal Services
Answer: D

2.An ERP application is being deployed on an xSeries in an existing iSeries shop. Management is considering standalone xSeries servers. The iSeries administrator is recommending putting this application on xSeries servers connected to the iSeries via IXA cards. Which of the following is a benefit of accepting this recommendation?
A.Reduced licensing costs of Microsoft Windows software
B.Single point of backup and recovery
C.Automatic application of Microsoft Service Packs through PTFs
D.Better file sharing capabilities with the QDLS file system
Answer: B

3.An iSeries customer with an i820 running V5R1 would like to replace their existing 700MHz IXS with a 2.0 GHz IXS. Which of the following describes the minimum operating system requirements to support the new server?
A.OS/400 V5R2 and Windows 2000 Server
B.OS/400 V5R1 and Windows NT 4.0 Server
C.OS/400 V5R2 and NT 4.0 Server
D.OS/400 V5R1 and Windows 2000 Server
Answer: A

4.Which of the following is a benefit of Remote Administration of Microsoft Windows on the IXS/IXA?
A.Windows servers on IXS/IXA can share disk storage spaces.
B.Applications can be loaded to multiple Windows servers simultaneously.
C.Users can be automatically added to a Windows server from OS/400.
D.Microsoft Windows Service Packs can be loaded to multiple Windows servers simultaneously.
Answer: C

5.A customer running V4R5 plans to replace a 333MHz Integrated Netfinity Server (INS) with a 2.0 GHz IXS. The INS shares a LAN adapter with OS/400 for network access. Which of the following is required to support this change?
A.OS/400 must be upgraded to V5R2.
B.Install a 10/100/1000Mb switch to support all legacy hardware.
C.A dedicated LAN adapter must be assigned to OS/400, and OS/400 must be upgraded to V5R2.
D.Microsoft Windows must be configured to use the Virtual Ethernet LAN for network access.
Answer: C

6.Which of the following describes a benefit of iSeries Windows integration?
A.Microsoft Windows 3.1, NT 3.51, and later versions are supported.
B.Microsoft Windows and OS/400 User IDs and passwords can be synchronized.
C.Microsoft Windows and OS/400 can share LAN adapters.
D.Microsoft Windows can share iSeries disk and memory.
Answer: B

7.A disk volume on a Microsoft Windows 2000 server running on an IXS is critically low on free space. No files can be deleted from the volume. Which of the following steps are required to increase the available storage on the volume?
A.Create an additional NWS Storage Space, assign it to the appropriate IXS, then in Windows disk manager extend the volume. No downtime is required.
B.Install at least one additional disk unit into the iSeries, allocate the unit(s) to the IXS, then in Windows disk manager extend the volume. No downtime is required.
C.Install at least one additional disk unit into the iSeries, vary off the IXS, allocate the unit(s) to the IXS, vary on the IXS, then in Windows disk manager extend the volume. Downtime is required.
D.Vary off the IXS, create a larger NWS Storage Space and assign it to the IXS. Vary on the IXS and then copy the full disk volume to the new larger volume. Vary off the IXS and remove the old volume, then vary on the IXS. Downtime is required.
Answer: A

8.A customer has an iSeries with three OS/400 partitions. The customer plans to implement a Windows application that will interact with all three partitions. Which of the following is an advantage of an IXS compared with a standalone PC server?
A.The IXS provides LAN interface sharing.
B.The IXS comes standard with two LAN interfaces.
C.iSeries HSL provides PC server to OS/400 communications.
D.PC server to OS/400 traffic can be handled by the iSeries Virtual LAN.
Answer: D

9.Which of the following describes the use of iSeries tape devices by Microsoft Windows on IXS/IXA?
A.Tape drives must be varied on in OS/400 and then allocated to Windows from the iSeries integration menu. The tape must be formatted to a Windows format.
B.Tape drives must be allocated to Windows from the iSeries integration menu. The tape must be formatted to an OS/400 format.
C.Tape drives can be shared by all xSeries servers concurrently without allocation. The tape must be formatted to a Windows format.
D.Tape drives must be allocated to Windows from the Windows management snapin. The tape must be formatted to a Windows format.
Answer: D

10.A customer with an eServer i5 520 wants to enable secure, highspeed communication between two i5/OS partitions and one Linux partition and an IXS using Virtual Ethernet. Which of the following tools is needed to accomplish this?
A.HMC
B.iSeries Navigator
C.Dedicated Service Tools
D.VM Ware ESX
Answer: A

11.What are the minimum iSeries hardware and software requirements to support the IXA?
A.V5R2 on a Model 270, Model 8xx or later system
B.V5R1 on a Model 270, Model 8xx or later system
C.V5R2 on a Model 810 or larger system
D.V5R1 on a Model 820 or larger system
Answer: B

12.An iSeries with at least one spare IXS installed has experienced a failure of one of the production IXS units. Which of the following will recover from this failure with minimal disruption?
A.Assign the Network Server Description to the spare IXS and restart the spare IXS.
B.IPL the iSeries server to allow the failed network server to connect to the spare IXS.
C.Load Microsoft Windows on the spare IXS, attach the server storage from the failed server, and restart the spare IXS.
D.Load Microsoft Windows and applications onto the spare IXS, attach the server storage from the failed
server, and restart the spare IXS.
Answer: A

13.An iSeries customer plans to purchase an xSeries server. Which of the following will indicate if this server is supported by iSeries Windows Integration?
A.xSeries product announcements
B.iSeries product announcements
C.iSeries Windows Integration website
D.iSeries Windows Integration Redbooks
Answer: C

14.Which of the following requirements must be met to attach an existing supported nway xSeries server to an iSeries with an IXA?
A.All internal disk must be removed from the xSeries.
B.All internal disk and PCI cards must be removed from the xSeries.
C.At least 4GB of internal disk must be installed in the xSeries to hold the Windows Operating System.
D.At least 4GB of internal disk must be installed in the xSeries along with the Remote Supervisor Adapter.
Answer: A

15.A Windows system administrator is asked to install Windows Server 2003 on an IXS in an iSeries server. What does the systems administrator use for the display, keyboard, and mouse?
A.Display, keyboard, and mouse that are plugged directly into the IXS
B.Display, keyboard, and mouse on the iSeries Operations Console PC
C.Display, keyboard, and mouse on the iSeries Operations Console PC via a virtual LAN
D.Display, keyboard, and mouse on a LAN Network Station able to support Windows Server 2003
Answer: A

16.Which of the following correctly describes the disk usage of Microsoft Windows on an IXS?
A.Disk assigned to the IXS is automatically extended as needed.
B.Disk storage is assigned to the IXS from a dedicated disk pool.
C.Disk storage is assigned to the IXS using a network storage space.
D.Disk controllers and attached disk units are allocated to Windows.
Answer: C

17.A customer is concerned that iSeries Windows Integration will not provide support for an SMP processor configuration. Which of the following options addresses this concern?
A.Multiple IXS adapters with Windows clustering
B.IXA with externally attached SMP xSeries models
C.IXA with xSeries BladeCenter Adapter feature
D.IXS cards placed in successive slots can function in SMP Mode.
Answer: B

18.The iSeries Integration for Windows Server (5722WSV) service pack contains PTFs for IXS units. After the iSeries system administrator applies the PTFs, how are the integration code PTFs applied to the IXS?
A.Downloaded to the IXS through Dedicated Service Tools
B.Directly on the IXS using the iSeries CD/DVD drive
C.Downloaded to the IXS with the update program
D.On the IXS via Internet connection
Answer: C

19.An i720 customer running V5R1 plans to move a standalone PC application to an IXS. The application requires a minimum of 800 MHz processing power. Which of the following is required to allow this application to run on an IXS?
A.Install an i810 at V5R1 and then install an 2.0 GHz IXS (2892002) in an I/O tower.
B.Install an 8xx with V5R2 and then install a 2.0 GHz IXS (2892002) in the system unit.
C.Upgrade the 720 to V5R2 and then install a 2.0 GHz IXS (2892002) in an I/O tower.
D.Install an eServer i5 520 on V5R3 and then install a 2.0 GHz IXS (2892002) in the system unit.
Answer: B

20.How is the ability to recover a Microsoft Windows server on IXS/IXA enhanced by iSeries Virtual storage?
A.The xSeries can write to parallel storage spaces shared by a hot spare xSeries.
B.The storage spaces can be allocated to the hot spare xSeries and activated by restarting the iSeries.
C.The Network Server Description (NWSD) can be switched to a hot spare xSeries without restarting the iSeries.
D.The storage spaces can be switched to the hot spare xSeries, and only the Windows operating system must be reloaded.
Answer: C

21.Microsoft Cluster Services installed on an IXS/IXA requires which of the following?
A.At least one 1Gb LAN adapter
B.Identical IXS or IXA hardware
C.Dedicated memory for each server
D.Be located in the primary partition of the iSeries
Answer: B

22.Which of the following describes what is needed to keep user IDs and passwords synchronized between OS/400 and Microsoft Windows?
A.OS/400 user profile management creates a file to send to Windows for importing into the user manager.
B.A synchronization job can be run via the job scheduler to send user IDs and passwords from OS/400 to Windows.
C.OS/400 can be configured as a Domain controller for Windows servers to use for user ID and password verification.
D.iSeries user enrollment function will keep profiles synchronized for all OS/400 user profiles enrolled in the Windows domain.
Answer: D

23.An iSeries customer has a requirement for a symmetric multiprocessing (SMP) application running under Microsoft Windows 2003. Which of the following will support this new application?
A.IXS with a 3way or greater iSeries
B.Multiple IXS units on the iSeries
C.xSeries Model 335 with IXA
D.xSeries Model 365 with IXA
Answer: D

24.An eServer i5 520 customer running line of business applications needs to add a missioncritical financial application that requires a highly scalable Microsoft Windows 2003 Server. The customer lacks the resources to manage both environments. Which of the following solutions meets these requirements?
A.An nway IXS installed in an iSeries sharing iSeries disk, tape, and CD/DVD
B.An nway xSeries server attached via the IXA sharing iSeries disk, tape, and CD/DVD
C.An IXS with maximum memory and VMware to manage the scaling
D.An IXS and an IXA with iSeries Cluster Support
Answer: B

25.A customer has an AS/400 model 720 and three standalone PC servers installed. Each PC server and the AS/400 have two LAN adapters, one for a dedicated servertoserver network and another to the customer's network. A consolidation to an eServer i5 520 partitioned server with three IXS adapters is being planned. How many LAN adapters will be connected to the external
network?
A.1
B.3
C.4
D.8
Answer: C

26.An iSeries customer has two Windows servers that share a set of large readonly files. Which of the following describes an advantage of migrating these servers with IXS adapters on the iSeries?
A.A single iSeries data space can be shared as a readonly virtual drive.
B.Each IXS can use a copy of the data space on one drive of an OS/400 mirrored pair.
C.The OS/400 HA Services feature can keep the two data spaces synchronized with no additional software.
D.Multiple IXS/IXA adapters can share a virtual drive as readonly while another IXS/IXA adapter updates the data.
Answer: A

27.A customer is planning to add an IXA card to an existing xSeries server. What must be done with the existing internal xSeries disk?
A.All xSeries disk units and controllers must be removed.
B.Internal xSeries disk must be converted to external disk.
C.The internal xSeries disk must be configured for RAID protection.
D.A single xSeries disk unit must be used only for configuration utilities.
Answer: A

28.An iSeries customer with 500 users connecting to an IXS is concerned about an increase in the time required for user account management between OS/400 and Windows. The customer would like an automated method to synchronize user IDs on both OS/400 and their Windows servers. Which of the following will meet their requirements?
A.Microsoft Active Directory service
B.Kerberos Services on the iSeries
C.OS/400 Windows Integration User ID Export Utility
D.iSeries Windows Integration User Administration Service
Answer: D

29.Which of the following correctly describes Microsoft Windows integration on iSeries?
A.64bit versions of Windows run in iSeries partitions with dedicated disk, tape, and CD/DVD.
B.Offtheshelf Windows software runs on a standard PC with a custom LAN based attachment to OS/400.
C.32bit versions of Windows software run in an OS/400 guest partition, sharing selected iSeries I/O hardware.
D.Offtheshelf Windows software runs on an auxiliary Intelbased processor, sharing selected iSeries I/O hardware.
Answer: D

30.Which of the following describes how the use of an integrated Windows server can improve backup and recovery planning?
A.An IXS/IXA can be used for remote backup of all servers to a single tape drive.
B.BRMS SAVSYSIMG will save the OS/400 QSYS library and the Windows OS/400 folders concurrently.
C.BRMS Network Feature provides automated backup staging of Windows Server data using an IXS/IXA.
D.IXS/IXA backup using iSeries tape provides higher compression than the same drive natively attached to a PC.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved