Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-850 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-850 Sample Questions:

Q: 1 A loyal IBM Lotus Domino for iSeries customer expresses concern about the future of Domino and the wisdom of continuing to use it. The customer has read several press articles and forum postings about Lotus Workplace strategy. They are wondering if they should migrate from Domino to Lotus Workplace on their iSeries now. Which of the following is the most appropriate response?
A. IBM does not plan on changing any part of the Domino architecture in the next version of Domino. The statements in the press regarding IBM's Lotus Workplace strategy and plans are accurate.
B. Lotus Workplace is a strategic IBM product family and if the customer believes it is right for their business, they can easily migrate their existing Domino 6 mail and calendar users now to Lotus Workplace 2.0 on their iSeries.
C. IBM is committed to supporting and advancing the Domino messaging and application deployment platform for years to come. Domino .NSF based applications will be preserved. When the customer is ready, they will be able to expand the collaborative capabilities of their Lotus investments by integrating them into Lotus Workplace.
D. IBM's current statement of direction is that Lotus Domino 7 is the last planned version of Lotus Domino and that customers should plan on migrating from Lotus Domino to Lotus Workplace before the end of 2006.
Answer: C

Q: 2 Which of the following is a benefit of using IBM Lotus Domino replication?
A. Security protocols are not required when using replication.
B. Less disk space is required.
C. Replication supports a greater number of clients.
D. Any Domino application can be taken offline.
Answer: D

Q: 3 An iSeries Lotus Domino customer is considering implementing WebSphere Portal. They indicate during a sales call that they have engineering product teams worldwide that have difficulty communicating. What additional Lotus product should be discussed?
A. IBM Lotus Instant Messaging and Web Conferencing (Sametime)
B. IBM Lotus Domino Document Manager Web Page Assembler
C. IBM WebSphere Development Studio Client (WDSc)
D. IBM Lotus Domino Web Access client with Management Central
Answer: A

Q: 4 An i820 customer is considering IBM Lotus Instant Messaging and Web Conferencing (Sametime) and would like a further explanation of why this is a good product. Which of the following will show them Instant Messaging and Web Conferencing and its business value?
A. Call an IBM SupportLine specialist.
B. Demonstrate IBM Instant Messaging and Web Conferencing Now on a laptop.
C. Call IBM Direct and ask for the Instant Messaging and Web Conferencing team.
D. Invite the customer to an online meeting on the Instant Messaging and Web Conferencing iSeries demo server.
Answer: D

Q: 5 Which of the following are important for properly sizing an iSeries to run IBM Lotus Domino mail and calendaring?
A. Choice of client and CPW of iSeries model
B. Number of concurrent users and amount of L2 cache
C. Size of users' mail files and number of concurrent users
D. Default or customized mail template and number of user folders
Answer: C

Q: 6 An i890 Enterprise Edition customer needs to support 10,000 IBM Lotus Domino 6 mail and application users. What Domino license(s) is/are required?
A. One Domino Enterprise Server license
B. One Domino Enterprise Server license for each Domino Partition
C. One Domino Enterprise Server license for each iSeries processor activated
D. One Domino Enterprise Server license plus an additional Mail Server license for each processor activated
Answer: C

Q: 7 An IBM Lotus Domino 6.5 for iSeries customer wants to add a group of e-mail users who use Linux workstations. Which client software allows these users to work with their calendars offline?
A. IBM Lotus Notes Linux Connector
B. IBM Lotus Domino Web Access with the Mozilla browser
C. IBM Lotus Notes 6 for Linux client
D. IBM Lotus Notes with IBM Lotus Enterprise Integrator for Domino
Answer: B

Q: 8 An eServer i5 520 customer plans to add e-mail, groupware, and collaboration software support for 200 users. Which of the following meets the requirement?
A. IBM Lotus Domino running on IXS
B. IBM Lotus Domino Web Access and IBM Lotus Workflow, both running on i5/OS
C. IBM Lotus Notes running on i5/OS and all attached PCs
D. IBM Lotus Domino running on i5/OS and IBM Lotus Notes running on all attached PCs
Answer: D

Q: 9 A Microsoft Windows user mentions that every computer system, no matter which operating system, is vulnerable to viruses. What is an appropriate response that highlights the benefits of iSeries as an IBM Lotus Domino server?
A. OS/400 includes built in integrated security management capabilities that protect Domino objects from viruses.
B. Although viruses can be transported via Domino mail, there has been no known successful virus attack against OS/400.
C. Because of the iSeries object-oriented architecture, Domino objects on iSeries are completely protected from virus attacks.
D. OS/400 antivirus software is available that will automatically detect and remove viruses from all OS/400 program and data objects including Domino objects.
Answer: B

Q: 10 An i825 prospect is comparing IBM Lotus Domino on iSeries with Domino on Sun Solaris. Which of the following favors the iSeries?
A. iSeries supports more Lotus add-on products such as IBM Lotus Team Workplace (QuickPlace) than Sun does.
B. Domino on iSeries can use LPAR to separate Domino Mail and Application workloads.
C. Domino on iSeries allows sharing of resources, supports online backup, and reduces management activity.
D. Domino on iSeries is optimized for the Domino workload.
Answer: C

Q: 11 Which IBM software solution provides a framework for high-volume, complex Internet transactions using Domino data?
A. Tivoli Storage Manager
B. IBM Lotus Domino Enterprise Connection Services
C. IBM Lotus Enterprise Integrator for Domino
D. WebSphere Application Server
Answer: D

Q: 12 A distribution company with an iSeries running IBM Lotus Domino has 25 remote salespeople who require access to sales order information. The customer would like to provide access via Personal Digital Assistants (PDAs). Which of the following would fulfill this requirement?
A. IBM Lotus Instant Messaging Connect running on iSeries
B. IBM Lotus Team Workplace with Thin Client support on iSeries
C. Integrated xSeries Server with IBM Lotus Domino Everyplace
D. iSeries for Domino with at least 3100 MCU rating and iSeries Access
Answer: C

Q: 13 Which of the following is an important competitive advantage of IBM Lotus Domino compared to Microsoft Exchange?
A. Lotus uses open standards and has a track record of investment protection.
B. Exchange only integrates with SQL server, while Domino integrates with DB2 or Oracle.
C. Domino offers the better application integration with Microsoft Windows Server 2003 and Microsoft Outlook.
D. Domino Passport licensing is simple and provides unlimited support for three years at no charge.
Answer: A

Q: 14 Which of the following iSeries features enables multiple IBM Lotus Domino server instances on a single system?
A. Domino server instances run in any IOP.
B. Domino server instances run as an OS/400 subsystem.
C. Domino server instances run in each logical partition.
D. Domino server instances run in each processor.
Answer: B

Q: 15 A customer requests a live demonstration of the IBM Lotus Instant Messaging and Web Conferencing (Sametime) online meetings function. Which of the following will allow the customer to see a live demonstration?
A. Use the live demos link at the Lotus developerWorks Web site.
B. Load the "i can do it" demo on the customer's machine.
C. Install the Instant Messaging and Web Conferencing client on a PC and show the included demo.
D. Use the Instant Messaging and Web Conferencing Demo Server "Chameleon" to show a live demo.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved