Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-818 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-818 Sample Questions:

1.A food product distributor has warehouses in three locations with separate database systems at each center. The company wants to enable online ordering of merchandise and would like to track overall inventory level, reorder level and online communication facilities between staff at the three locations. Which of the following IBM solutions will best solve the customer's problem?
A.A portal server with dynamic workplaces
B.A Web server combined with an email service and data warehouse
C.A structured query language application with database connectivity
D.A messaging middleware with a commerce application and collaborative tools
Answer: D

2.A global insurance company seeks a solution that requires integration of its existing hardware and software infrastructure and maintenance support across all its operational centers in the world. Which IBM strengths should the solution advisor articulate to the client? (Select three answers.)
A.Proprietary software and hardware
B.Global managed hosting capabilities
C.History of IT expertise spanning over 90 years
D.Stateoftheart hardware manufacturing facilities
E.Support for an open standards and vendorneutral architecture
F.Multilingual and local support capability in operating countries
Answer: C, E, F

3.The Chief Information Officer and the Chief Financial Officer of a manufacturing company want to make their IT operations more efficient and control their costs. They have asked the solution advisor for advice. What can the solution advisor suggest to reduce costs and improve efficiency?
A.Implement an IT architecture with open standards and application integration.
B.Increase the interaction cost of conducting business horizontally across divisions.
C.Negotiate the licensing costs with the proprietary software vendors to bring down the fees.
D.Use a set of HTMLbased standards to define applications that work with the modular components.
Answer: A

4.A solution advisor is proposing a flexible infrastructure where data integrity and data loss avoidance are the most important factors. The storage competitor highlights storage replication functions as the key to solve this problem. How should a solution advisor highlight the IBM value proposition versus this approach?
A.Introduce Storage Virtualization as key component for data protection.
B.Highlight the builtin strengths, focusing on integrity functions, of the DB2 product family.
C.Emphasize the functionality of PeertoPeer Remote Copy (PPRC) of an ESS storage subsystem.
D.Differentiate the capabilities of a comprehensive highavailability design to include all components of solution delivery.
Answer: D

5.A Chief Information Officer has agreed to service level measurements which are specific to individual business units and key business processes and applications. Which capability of an On Demand Business operating environment provides the ability to map, monitor, and control IT resources in a way that enables measurement and achievement of these targets?
A.Optimization
B.Process transformation
C.Business performance management
D.Application and information integration
Answer: C

6.A large grocery store's Website averages 50,000 hits per day and the traffic is steadily increasing. Many customers are complaining there are times when they cannot access the site. The management of the grocery chain wants high availability and consistent performance. Which is the best IBM software pillar for the solution advisor to consider to meet the customer
requirements?
A.Lotus
B.Tivoli
C.Rational
D.WebSphere
Answer: B

7.A merger has created major obstacles in delivering services for virtually all business processes. A solution advisor must therefore create a base concept for solving the issues. As a first step, the solution advisor should chart and evaluate which of the following?
A.The IT infrastructure to migrate to a more efficient infrastructure
B.The business processes to introduce more efficient business processes
C.The impact to business processes due to the challenges and delivery services caused by the merger
D.The application portfolio to set up an application suite that better services the business processes
Answer: C

8.A car manufacturing company with plants in eight countries with multilingual applications has decided to outsource IT operations. Various companies have been called in to discuss their capability. How should a solution advisor highlight the services, expertise, and experience of IBM?
A.IBM can reduce the number of staff required to maintain the sites and save costs.
B.IBM can provide endtoend open solutions and a knowledge base in similar industries.
C.IBM can use its proprietary standards to reduce complexity and change the infrastructure.
D.IBM can outsource the local operations to a subcontractor and monitor the performance remotely.
Answer: B

9.A customer's current infrastructure computing power is not consistently utilized across core applications. At any given time, the servers on one application can be virtually idle while the servers on a second application may not be able to handle the volume of workload. Which of the following IBM products is the most appropriate solution to consider for this customer?
A.Tivoli Access Manager
B.Tivoli Enterprise Console
C.WebSphere Application Server
D.Tivoli Intelligent Orchestrator
Answer: D

10.A multinational bank has worldwide operations. For the last ten years, the bank has invested in several different IT infrastructures to run heterogeneous computing environments at various locations. Management wants to consolidate the bank's IT systems, focusing on the processes that carry the highest business value. Which specific area should the solution advisor explore with the bank?
A.Managed Hosting
B.Business Driven Development
C.Business Service Management
D.Virtualization Consolidation Study
Answer: C

11.A customer with 500 employees wants a system that allows the employees to communicate and collaborate more effectively. The solution must run on an open platform and should also provide the backbone for future integration. How would the solution advisor best articulate IBM's strengths on the specific opportunity?
A.IBM provides a broad portfolio of solutions and offerings and can bring flexible and practical approaches.
B.IBM has the experience of implementing messaging solutions that can be integrated with a backend ERP system for a large user base.
C.IBM has the most proven and robust messaging solution today which has collaboration and integration capability and can run on open source platform.
D.IBM has the deep understanding of the industries and where they are heading, and has the ability to align bestofbreed technology expertise with business imperatives.
Answer: C

12.A pharmaceutical company has a costcutting initiative to streamline its IT operations. Its Human Resource (HR) department has received approval to replace their inefficient legacy application. HR has requested that the new application be deployed within six months on the new technology. However the new IT budget had not been funded to provide this type of support. What
alternatives can the solution advisor recommend to the HR and IT directors regarding the new HR package?
A.Recommend delaying the deployment of the new HR application until the IT budget can support new noncore projects.
B.Present a proposal to HR and IT managers suggesting studying alternative computational models for adaptive enterprises.
C.Present a managed hosting solution for the application coupled with flexible financing as an interim until IT is able to absorb the technology.
D.Recommend that HR enhance the existing application with new functionality, use the existing infrastructure and request a small budget increase.
Answer: C

13.A prospect was struggling with performance of their Innovation enabled by On Demand Business application. The solution advisor worked with the sponsor, key decision makers and influencers. Knowing the customer's financial preferences, the solution advisor proposed a complete solution ensuring availability of the application. The customer is unclear from the proposal how the solution is going to solve their problem and give them value for their money. Which of the following steps is most appropriate?
A.Provide an executive assessment with a new financial proposal.
B.Clarify the proposal with proper explanations and Return on Investment (ROI).
C.Provide examples of success stories on similar solution and customer references.
D.Involve additional resources to do a reanalysis of customer's problem and redraft the proposal.
Answer: B

14.A customer has agreed to implement an IT infrastructure that will meet his longterm strategic requirements. However, the current IT implementation is quickly running out of resources, creating major problems for the current service delivery. What should a solution advisor propose first to address this situation and obtain approval for the project?
A.Modify the solution to adjust the IT infrastructure that solves the shortterm problems.
B.Provide a tactical solution to solve the shortterm problem in addition to the longterm solution.
C.Downplay the problem and focus on the longterm strategy as the only means to fix the problem.
D.Review the IT governance and propose a solution based on best practices regarding systems management disciplines.
Answer: B

15.The solution advisor used the Competitive Advisor tool to assess how competitive a customer is in his industry. The output of the tool listed problems in four business areas. How can the solution advisor work with the customer to determine which problem to address first?
A.Select the problem that identifies the greatest number of potential solutions because this will generate the most revenue.
B.Review with the customer the problems identified and prioritize next steps to evaluate which problem to focus on.
C.Use the solution area that is associated to just one stated business problem and focus on that business problem.
D.Let the customer decide which problem would be most interesting to solve and work with them on it.
Answer: B

16.A midmarket customer spends 80% of their time diagnosing IT problems and is further challenged in finding skilled resources to detect and resolve these problems. Which of the following tools offers recommendations and solutions that have selfmanaging
technologies that quickly identify and address problem resolution?
A.Competitive Advisor Tool
B.Automation Assessment Tool
C.Integration Assessment Tool
D.Opportunity Identification and Growth Tool
Answer: B

17.A large automotive supplier has developed a frontend application for its dealer network. The integration of this application with the backend applications has caused problems for its dealers when new products are released. Why is it important for the solution advisor to determine the customer's objective when addressing this integration issue?
A.The customer's objective must be understood in order to develop the appropriate solution.
B.The solution advisor should recommend a Tivoli solution to solve the problems in the dealer network.
C.Both the frontend and backend applications should be replaced with a newer application designed for new product release.
D.The automotive supplier needs to integrate the backend processes to the frontend application so the new product launch problems are corrected.
Answer: A

18.The solution advisor is developing a web catalog solution for a prospective customer and recent product recalls have had a negative impact. The solution advisor believes the company can rebound, but is concerned with its ability to pay for the solution. How should the solution advisor handle this situation?
A.Develop a plan with the key decision maker to address cost and financing alternatives.
B.Schedule a meeting with the key decision maker and IBM executives to discuss the situation.
C.Contact the Chief Financial Officer to discuss the shortterm effect of the negative press on the bottom line.
D.Provide a proposal that demonstrates a quick implementation of the Web solution so advertising can begin to draw the attention away from the negative press.
Answer: A

19.A midsize retailer integrated its systems across the enterprise, enhancing the visibility of available inventory online, improving the accuracy of orders and cutting inventory costs. Which of the following benefits will the company most likely achieve as a result?
A.Reduced fixed assets
B.Better risk management
C.Improved profit margins
D.Increased revenue growth
Answer: C

20.A retailer is concerned about a project that allocates and deallocates users to multiple applications. Due to recent downturns in the economy, the Chief Information Officer (CIO) is under pressure to reduce the overall IT costs and is concerned about funding this project. These requirements and issues came out of a meeting between the solution advisor and the CIO. What is the best next step for the solution advisor?
A.Identify other business initiatives that would benefit from the initial requirements in order to enhance the potential ROI.
B.Explain that implementing a security provisioning solution will save them money by enabling them to deliver new applications faster.
C.Explain that IBM has the best security provisioning solution with the best ROI on the market.
D.Identify the CFO's goals & how they align with the project.
Answer: A

21.A banking client wants to enhance IT operations in the area of problem management, and has asked the solution advisor for recommendations. Which tool should the solution advisor use to assess this area most effectively?
A.Attach Connector Tool
B.Automation Assessment Tool
C.Technology Assessment Tool
D.Infrastructure Benchmark and Assessment Tool
Answer: B

22.Business analysts at the customer site are unable to access current information about product sales coming from a variety of office systems. Which of the following pieces of information is the most critical for the solution advisor to understand the issue?
A.The data extraction and transformation processes used
B.The process by which the transactional data is created
C.The presentation tools the business analysts are using
D.The topology of the office systems, including the networking setup
Answer: A

23.A biotechnology company has very high attrition within their R&D staff. Their current IT infrastructure prevents the R&D staff from sharing experiences and leveraging already completed work which has resulted in duplication of efforts among the staff and other inefficiencies. Which problem area should the solution advisor discuss with executives of this company?
A.Low bandwidth and poor health of the internal network to access data
B.Poor information management and limited availability of needed content
C.High attrition rate due to poor management practice prevailing in the organization
D.Lack of operational efficiency due to ineffective collaboration among the R&D staff
Answer: D

24.A supplier of parts for the automotive assembly market has moved locations to fulfill the endtoend requirements of customers. However, this caused a distribution of IT systems running the same version of the application and caused problems in cost calculations and cost reporting at the company level. What is the next step for the solution advisor to map this requirement to a
business solution?
A.Propose an efficiency study for each location.
B.Review the discrete manufacturing cost issues at each location.
C.Propose a centralization of the distributed IT systems in each location at the headquarters level.
D.Review the current alignment of the cost calculation process in each location.
Answer: D

25.Why are the Innovation enabled by On Demand Business Industry Points of View useful for identifying problems or requirements?
A.They provide client solutions to problems that are common across all industries.
B.They focus on the behaviors and actions that influence the customer's decisionmaking process to address a particular problem.
C.They provide insight into the forces that are driving customer change and suggest ways for businesses to adapt and evolve within the marketplace.
D.They provide a specific roadmap of the steps and activities needed to identify a customer's problem and the solutions that address the specific problem.
Answer: C

26.A solution advisor completed the Competitive Assessment with a client. The results indicated that the client is not competitive against like companies in their industry. Which of the following discussions should the solution advisor have with a cLevel
executive to recommend taking steps to become more competitive?
A.Make recommendations on solution areas to implement and show bottom line value of becoming competitive.
B.Provide a Website that supports transactions to enable reduced orderprocessing costs and improved customer service, while often reducing the cost to provide it.
C.Integrate processes enterprisewide which will lead to increased productivity, streamlined operations, reduced costs and better customer service through personalized offerings.
D.Demonstrate that in an On Demand Operating Environment, disparate business initiatives converge, resulting in faster timetomarket and a significant reduction in the total cost of ownership.
Answer: A

27.An IT manager of a large retail organization is struggling with increased job workloads due to continuous growth in both legacy and online applications. He is reviewing a solution to automate job schedules across multiple systems in order to ensure continuous system availability for applications. The IT manager needs to explain the benefits to management to get financial
approval for the project. He is concerned that non IT executives will not see the value of this project. What is the best next step for the solution advisor to help the IT manager?
A.Offer to demonstrate that during the implementation industry best practices will be utilized to capture current manual processes.
B.Provide appropriate resources that demonstrate the fault tolerance features of the automated scheduling process in ERP applications.
C.Provide a handson workshop for the executives to see how the automated job scheduling solution works and how it will improve employee productivity.
D.Provide appropriate resources that demonstrate where customers who have implemented similar systems have not only increased application availability but have also experienced increased employee productivity.
Answer: D

28.Which of the following IBM sales resources is most appropriate to help the sales team analyze client's performance gaps and develop a technology plan that bridges new opportunities to the customer's business initiatives?
A.Attach Connector Tool
B.Automation Assessment Tool
C.Infrastructure Benchmarking Tool
D.Opportunity Identification and Growth
Answer: D

29.A successful personnel placement business has recently begun to lose market share to competitors. They believe the problem is their poor Internet presence does not allow them to respond quickly to customers or provide customized services such as their competitors can. They have invited a solution advisor to discuss their future course of action. Which of the following strategies should the solution advisor recommend to help the customer regain their market share?
A.Revamp their existing Website with a better look and feel.
B.Create a campaign strategy with direct mailers, print and audiovisual ads.
C.Create a portal strategy to provide more valueadded services to their customers.
D.Upgrade their servers for better response time and analyze their network for bottlenecks.
Answer: C

30.A stock brokerage firm wants to implement a portal so its clients can trade online. They have met with an IBM solution advisor as well as with two other vendors. On a follow up call, the solution advisor noticed that the stock brokerage is still not sure how IBM can help with a solution that meets their immediate business need. What are the recommended steps for the solution advisor to build the relationship? (Select two answers.)
A.Offer to implement a prototype portal solution at the client's site.
B.Develop a solution roadmap for the customer along with the solution architect and present.
C.Take the customer to a site within a similar industry which has successfully implemented an IBM portal solution.
D.Present the customer with five pillars of IBM software and the IBM Innovation enabled by On Demand Business strategy.
E.Present the customer with case studies and success stories from similar industries that address similar business needs.
Answer: C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved