Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-807 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-807 Sample Questions:

Q: 1 Which task can the _setProperty method in the javax.xml.rpc.Stub interface be used to perform?
A. To configure the document style in the SOAP message
B. To change the parameter of a Web service operation
C. To modify the target service endpoint address
D. To enable Transport Level Security (TLS)
Answer: C

Q: 2 WSDL faults are mapped to which three Java classes?
A. javax.wsdl.WSDLFault
B. javax.wsdl.WSDLException
C. java.rmi.RemoteException
D. javax.xml.rpc.handler.Exception
E. javax.xml.rpc.soap.SOAPFaultException
F. Service-specific Java exception
Answer: C, E, F

Q: 3 Which describes a Java return type for a Java method?
A. <wsdl:message>
B. <wsdl:part>
C. <wsdl:output>
D. <wsdl:fault>
Answer: C

Q: 4 Which interface in SAAJ generically represents any literal part in a SOAP message?
A. javax.xml.soap.Text
B. javax.xml.soap.Node
C. javax.xml.soap.DetailEntry
D. javax.xml.soap.SOAPElement
E. javax.xml.soap.SOAPBodyElement
Answer: D

Q: 5 Which is NOT a prerequisite for a service implementation defined in a Session EJB Web service?
A. The Session EJB must have a default public constructor.
B. The remote interface of the Session EJB must implement the endpoint interface.
C. The Session EJB must have a default EJB create method.
D. The Session EJB must have one or more remote methods.
Answer: B

Q: 6 What is out of scope for the JSR 921 specification?
A. SOAP 1.1 and SOAP with Attachments (SwA)
B. WSDL 1.1
C. UDDI 1.0
D. Basic reliable message semantics
Answer: D

Q: 7 By default, which security token type does WebSphere Application Server V6.1 NOT support?
A. username token
B. binary security token, including the X.509 certificate
C. LTPA token
D. Kerberos token
Answer: D

Q: 8 Which three are WS-Security wizards in Rational Application Developer V7.0?
A. Add XML Encryption
B. Add XML Signature
C. Add WS Federation
D. Add WS Secure Conversation
E. Add WS Security Policy
F. Add Stand Alone Security Token
G. Add SAML Support
Answer: A, B, F

Q: 9 In WebSphere Application Server V6.1, 'trust method' is part of which collection?
A. Required Integrity
B. Required Confidentiality
C. Required security token
D. Caller
E. Add time stamp
Answer: D

Q: 10 Which server-side configuration task should be performed to reduce the chances of a replay attack?
A. Add a binary security token in the Request Generator Configuration -> Security Token section
B. Require a timestamp in the Request Consumer Configuration -> Add Timestamp section
C. Add a nonce word to encrypted parts, through the Request Generator Configuration -> Confidentiality section
D. Require a nonce word in digital signatures, through the Request Consumer Configuration -> Required Integrity section
Answer: D

Q: 11 In addition to usernametoken and digestvalue, which other predefined keywords are supported by WebSphere Application Server for encryption?
A. bodycontent
B. body
C. timestamp
D. passwordtoken
Answer: A

Q: 12 In which scenario should Web service traffic be secured at the transport level over the message level?
A. Security information must be kept intact from the client to the Web service, regardless of the underlying transport.
B. Messages are passed between multiple intermediaries, multiple transports.
C. Only parts of the message need to be kept confidential.
D. High performance and security are top concerns.
Answer: D

Q: 13 What is the output of the Bean2WebService tool?
A. A Service Endpoint Interface (SEI) file
B. An EAR file
C. A WSDL file
D. web.xml and webservices.xml files
Answer: B

Q: 14 In a top-down creation of a Web service, what does the WSDL portType map to?
A. A Java method invocation
B. A Stateless session EJB
C. A JAX-RPC mapping
D. A Service Endpoint Interface (SEI)
Answer: D

Q: 15 Which command line utility can be use to create a Web service using a bottom-up approach?
A. Java2WSDL
B. WSDL2Java
C. Java2WS
D. XML2WSDL
Answer: A

Q: 16 Several methods have been proposed for supporting binary data in Web services. Which method is effectively obsolete at this point?
A. Base 64 Encoding
B. SOAP with Attachments (SwA)
C. WS-Attachments with Direct Internet Message Encapsulation (DIME)
D. Message Transmission Optimization Mechanism (MTOM)
Answer: C

Q: 17 What are the prerequisites for creating a Web service from an EJB using SOAP/HTTP transport in Rational Application Developer V7.0?
A. Create an EAR project
Create an EJB project and add it to the EAR project
Create or import an enterprise bean into the EJB project
Deploy the enterprise bean
Create an EJB router project
B. Create an EAR project
Create an EJB project and add it to the EAR project
Create or import an enterprise bean into the EJB project
C. Create an EJB project
Create or import an enterprise bean into the EJB project
Deploy the enterprise bean
Create a Web project
D. Create an EAR project
Create an EJB project and add it to the EAR project
Create or import an enterprise bean into the EJB project
Create an EJB router project
Deploy the router project
Answer: B

Q: 18 When creating an EJB Web service using the WSDL2Java command, what must be included on the command line?
A. type ejb
B. implementation ejb
C. container ejb
D. create ejb
Answer: C

Q: 19 For the following SOAP fault, which is a mandatory field that contains a human-readable description of the fault occurred?
<SOAP-ENV:Fault xmlns="">
<faultcode> value1 </faultcode>
<faultstring> value2 </faultstring>
<faultactor> value3 </faultactor>
<detail>
<e:faultNod xmlns:e="http://faultNod">
<e:message> value4 </e:message>
<e:errorcode> value5 </errorcode>
</e:faultNod>
</detail>
</SOAP-ENV:Fault>
A. value1
B. value2
C. value3
D. value4
E. value5
Answer: B

Q: 20 The following WSDL snippet represents which message transmission style?
<wsdl:portType .... >
<wsdl:operation name="someOperation">
<wsdl:output name="oname" message="somename"/>
<wsdl:input name="iname" message="anothername"/>
</wsdl:operation>
</wsdl:portType .... >
A. One-way
B. Request-response
C. Solicit-response
D. Notification
Answer: C

Q: 21 Which two are valid SOAP messages?
A. <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" >
<soap:Header>...</soap:Header>
<soap:Body>...</soap:Body>
</soap:Envelope>
B. <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" >
<soap:Body>...</soap:Body>
<soap:Header>...</soap:Header>
</soap:Envelope>
C. <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" >
<soap:Header>...</soap:Header>
</soap:Envelope>
D. <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" >
<soap:Body>...</soap:Body>
</soap:Envelope>
E. <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" > </soap:Envelope>
Answer: A, D

Q: 22 Which are three valid clientType options for the WSDL2Client command?
A. java
B. application
C. EJB
D. EJBclient
E. servlet
F. webclient
Answer: B, C, E

Q: 23 A developer has a WSDL file open in the WSDL Editor. Another developer sends out notification that the DTD referenced in the WSDL file has changed. Which action, if any, should be taken to ensure that the schema changes are enforced?
A. Problems tab > Quick fix
B. WSDL Editor > Reload Dependencies
C. On the popup menu for the element that was changed, select the File > Update option
D. No action is needed since the WSDL Editor will detect the schema changes automatically.
Answer: B

Q: 24 What is the purpose of specifying a namespace when creating a WSDL file?
A. To point to the XML Schema to use to validate the WSDL file
B. To avoid name collisions when referencing elements
C. To uniquely identify a company's URI
D. To allow Rational Application Developer V7.0 to create a WSDL skeleton for the new file
Answer: B

Q: 25 From which method is the proxy of Service obtained in the Dynamic Proxy client?
A. getPort()
B. getQName()
C. getPortType()
D. getService()
Answer: A

Q: 26 Which client retrieves Call Instance from the javax.xml.rpc.Call interface?
A. Managed static stub
B. Unmanaged static stub
C. Unmanaged dynamic proxy
D. Dynamic Invocation Interface
Answer: D

Q: 27 The code below is typical of which type of client?
WeatherForecastServiceLocator wsloc = new WeatherForecastServiceLocator();
WeatherForecastService wserv= (WeatherForecastService) wsloc.getWeather();
//Invoke the Web service
String temp = wserv.getTemperature();
System.out.println(temp);
A. Dynamic proxy
B. Static stub
C. Dynamic Invocation Interface
D. Service Data Object
Answer: B

Q: 28 Which type of client is least used in the WebSphere Application Server 6.1 environment?
A. Unmanaged static stub
B. Unmanaged dynamic proxy
C. Managed Dynamic Invocation Interface
D. Managed dynamic proxy
Answer: C

Q: 29 Which database management systems will the Web Service User-Defined Function wizard work for?
A. Apache Derby 10.2.2.0
B. DB2 for Z/OS 9.1
C. Oracle 10g Release 1
D. DB2 UDB for Linux 8.1.2
Answer: D

Q: 30 What is the least appropriate scenario for Web services?
A. To integrate legacy systems
B. For B2B (business to business) applications
C. To help with process choreography
D. To tightly couple internal systems
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved