Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-789 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-789 Sample Questions:

1.To push a Windows ITSRM agent, the target machine belongs to which of the following?
A.DNS
B.Workgroup
C.NT domain
D.DHCP
Answer: C

2.What should be configured to notify the enterprise SNMP manager of an ITSRM event?
A.alert dispositions
B.event forwarding
C.alert forwarding
D.scan agent administration
Answer: A

3.What is the default SNMP community name for ITSRM?
A.ITSRM
B.SNMP
C.public
D.private
Answer: C

4.You have a mounted SAN attached filesystem. How do you verify connectivity?
A.lsdev Cc
B.sping
C.df
D.netstat
Answer: C

5.What is the default retention period for alert log records?
A.30 days
B.90 days
C.6 months
D.1 year
Answer: B

6.What report uses the information collected by a probe?
A.Availability
B.Asset
C.Storage subsystems
D.Usage
Answer: B

7.What alert type is used to check for a "ram decreased" condition?
A.Storage SubSystem alert
B.Computer alert
C.Filesystem alert
D.Directory alert
Answer: B

8.What are two possible factors that should be considered in troubleshooting the network connectivity between the ITSRM server and agent? (Choose two.)
A.Port availability
B.Firewall
C.CRC errors
D.HBA malfunction
E.Malfunctioning GBIC
Answer: A, B

9.Where in the navigation tree do you define filesystem extensions?
A.Alerting
B.Filesystem
C.Administrative Services
D.Policy Management
Answer: D

10.How do you determine the port number being used by SNMP in Unix?
A.cat /etc/inetd.conf
B.netstat a
C.cat /etc/SNMP.conf
D.cat /etc/services
Answer: D

11.What report displays the association of computers and filesystems to LUNs?
A.Reporting> Storage SubSystems
B.Reporting> LUN List
C.Reporting> Storage SubSystems> By Computer
D.Reporting> By Disk
Answer: C

12.What are two names of ITSRM services listed in the ITSRM user interface? (Choose two.)
A.Websphere
B.Server
C.Scheduler
D.Chargeback
E.Database
Answer: B, C

13.How are the agent logs accessed?
A.Administrative Services> Services> log
B.Administrative Services> Agents> right click and select view log
C.Administrative Services> Agents> click on view log
D.Administrative Services> Services> right click on view log
Answer: B

14.Which reports provide good preassessments of storage prior to deploying Tivoli Storage Manager (TSM)?
A.Batch Reports> Capacity> Storage SubSystems
B.System Reports> Storage Modification Times
C.Backups> Computer>
D.Reports> Capacity> Storage Modification Times
Answer: B

15.Which two reports are available for reviewing an Alert Log? (Choose two.)
A.Filesystem
B.OS user group
C.Login exceptions
D.File
E.Security group
Answer: A, B

16.You are setting up a web browser in Windows. What is the default directory path to the ITSRM home page?
A.\program files\TSRM\gui
B.\program files\tivoli\TSRM\gui
C.\tivoli\TSRM\gui
D.\user\local\tivoli\gui
Answer: B

17.Once in DB2 Control Center> Databases, how do you create a database using the wizard?
A.left click Databases... Selected... Add
B.Create> Database using wizard
C.Tools> create Database using wizard
D.Start Programs>
Create Database
Answer: B

18.You are using online execution for ChargeBack. Where does the generated output file go?
A.It is displayed immediately on the screen.
B.It goes to a printer.
C.It goes to an output file which you enter each time.
D.It goes to the default output file specified.
Answer: D

19.Where are the messages from the agent installation stored on a Windows system?
A.x:\Program Files\tivoli\TSRM\log\TSRM_Inst.log
B.x:\Program Files\tivoli\TSRM\log\installyyyymmdd####.log
C.x:\Program Files\tivoli\TSRM\log\TSRM_Agent.log
D.x:\Program Files\tivoli\TSRM\log\Install.log
Answer: B

20.What are two new features of ITSRM V1.2? (Choose two.)
A.LUN provisioning
B.ESS Reporting
C.SCSI provisioning
D.Java GUI
E.NetWare support
Answer: A, B

21.Which command is used to install a Linux agent from the command line?
A../setup.sh g s
B../install.sh s
C../setup.sh
D../setup.sh s
Answer: D

22.Which two output formats are available parameter definitions for ChargeBack? (Choose two.)
A.Invoice
B.CIMS
C.Portrait
D.Landscape
E.Duplex
Answer: A, B

23.The name file filter allows you to include or exclude files based on which of the following?
A.File name
B.User owner
C.Directory name
D.File extension
Answer: D

24.What alert type should you use to trigger an alert when your filesystem free space is less than 10%?
A.Directory alerts
B.SNMP alert
C.Filesystem alert
D.Storage SubSystem alert
Answer: C

25.You are defining a database scan. Which two tabs are available to choose from? (Choose two.)
A.Profiles
B.Options
C.Users
D.Actions
E.Instances
Answer: A, B

26.How many license keys are used to enable the product suite in ITSRM?
A.1
B.2
C.3
D.5
Answer: C

27.What is a critical task that allows you to restore the ITSRM agent?
A.Reinstalling agent code.
B.Restoring backend server database.
C.Restoring server operating system.
D.Restoring backend agent database.
Answer: A

28.You are defining a database probe. Which two tabs are available to choose from? (Choose two.)
A.Instances
B.When to probe
C.Reports
D.Actions
E.Definitions
Answer: A, B

29.What is the purpose of LUN provisioning in ITSRM?
A.dynamically adds additional storage space
B.dynamically decreases storage space
C.dynamically adds tape storage space
D.dynamically adds NAS storage space
Answer: A

30.How do you determine if SNMP is running in a Unix environment?
A.ps ef
B.cat /etc/services
C.lslpp
D.cat /etc/rc.d
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved