Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-771 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-771 Sample Questions:

1.Which executable is used for a Unix/Linux server to generate the appropriate SSH key for the IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator Server?
A.keygen
B.keyadd.sh
C.sshkeygen
D.sshkeyadd
Answer: C

2.The IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator server has been up and running for a long time and suddenly workflow deployments fail. The administrator suspects a down level version of MQ is installed. Which command verifies this?
A.mqdsp
B.mqver
C.mqlevel
D.amqvget
Answer: B

3.When creating a customer in the user interface which field is a required entry?
A.The application name
B.The name of the customer
C.The name of the associated Logical Device Operation
D.Assignment of the dedicated server for the customer
Answer: B

4.What is required to create a new user in the IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator V3.1 user interface?
A.email address
B.superuser designation
C.default access group
D.a preexisting system user account
Answer: C

5.How is the shared property interpreted for a resource allocation request in a virtual server template?
A.The resource can be used by multiple virtual servers and is decremented on the host platform.
B.The resource cannot be used by multiple virtual servers but is available to multiple host platforms.
C.The resource can be used by multiple virtual servers and is not decremented on the host platform.
D.The resource can be used by multiple host platforms and is only decremented on a single host platform.
Answer: C

6.Which log file contains information about starting IBM Tivoli Provisioning Manager?
A.$WAS_LOGS/start.log
B.$TIO_LOGS/tio_start.log
C.$WAS_HOME/logs/tcear.log
D.$TIO_HOME/logs/tio_start.log
Answer: B

7.Viewing Server Utilization statistics in the user interface requires which server variable to be defined?
A.system.driver
B.snmp.device.filter
C.serverutilization
D.cpuutilization. device
Answer: D

8.What is the purpose of a Fibre Channel switch?
A.It allows the allocation of storage to Clients.
B.It recovers lost data in the event of a failure.
C.It connects clusters to the storage area network (SAN) fabric.
D.It allows the administrator to manage ports and connect storage subsystems to the storage area network (SAN) fabric.
Answer: D

9.An administrator successfully adds server XYZ to an application tier, but notices a previous attempt to add server ABC to the same application tier failed. Where can the administrator look to determine why the workflow failed for server ABC?
A.$TIO_LOGS/de/output.log
B.$WAS_HOME/logs/server1/Deployments.log
C.In the Deployment Requests section of the user interface.
D.The history for server ABC was overwritten when server XYZ was added to the application tier.
Answer: C

10.How are Data Center Model (DCM) objects imported?
A.by using the XML import tool from the command line interface
B.by invoking the XML.Import logical device operation from the Web interface
C.by invoking the XML import tool from the Inventory view in the user interface
D.It is not possible to import DCM objects after installation of the IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator.
Answer: A

11.Which two actions are required to allocate a virtual server from a host platform? (Choose two.)
A.Create a virtual server template.
B.Setup a virtual resource pool to group virtual servers.
C.Associate the host platform server with a boot server.
D.Define hardware resources on the host platform available to the virtual server.
E.Mark the host platform as managed by IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator.
Answer: A, D

12.What needs to be configured for IBM Tivoli Provisioning Manager (ITPM)/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator (ITIO) reporting to work?
A.Crystal Reports
B.Tivoli Data Warehouse
C.IBM DB2 Data Warehouse
D.Functionality is preconfigured in ITPM/ITIO
Answer: D

13.How is a device driver associated with a boot server?
A.It is not possible to associate a device driver to a boot server.
B.The SetDeviceDriver logical device operation is invoked from the user interface.
C.The device driver on the Workflows tab of the boot server in the user interface is specified.
D.The device driver in the Add Boot Server dialog is specified when creating the boot server in the user interface.
Answer: C

14.Once all prerequisites are installed and when installing IBM Tivoli Provisioning Manager/ IBM Tivoli Intelligent Orchestrator V3.1 on Windows, which two installation parameters are required? (Choose two).
A.DB2 instance owner
B.LDAP server install location
C.ITPM administrator user name
D.LDAP administrator account information
E.WebSphere Application Server administrator account information
Answer: A, D

15.Which attribute of a subscription can users modify when the service is already provisioned?
A.service application
B.end time of the service
C.start time of the service
D.dedicated service servers
Answer: B

16.Which two statements are true for the user ID tioldap? (Choose two.)
A.This account must be granted tree ownership.
B.It is used by IBM WebSphere as the administrator account.
C.It is used by WebSphere to connect to the IBM Tivoli Directory Server.
D.It is used to log into the IBM Tivoli Provisioning Manager/Tivoli Intelligent Orchestrator Web console.
E.It is used by the IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator server for system
initiated actions.
Answer: A, C

17.When adding a storage volume to a host server which three options are valid? (Choose three.)
A.Storage Volume
B.Storage Manager
C.Storage Container
D.Storage Subsystem
E.Storage Area Network
F.Storage Channel Adaptor
Answer: A, B, D

18.Where are the deployment engine log files located?
A.$TIO_LOGS/de
B.$TIO_LOGS/deploymentengine
C.$TIO_HOME/deploymentengine
D.$TIO_HOME/logs/deploymentengine
Answer: B

19.What is the default Distinguished Name (DN) for the IBM Tivoli Directory Server administrator?
A.cn=root
B.cn=tioldap
C.dn=tioldap
D.cn=tioadmin
Answer: A

20.Where are newly discovered servers found in the IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator V3.1 user interface?
A.Inventory> Servers
B.Configuration> Discovery> Servers
C.Inventory> Discovered > Discovered Servers
D.Configuration> Discovered > Discovered Servers
Answer: C

21.What will the subscription state show when a service is deprovisioned before its end time?
A.Cancelled
B.User_Cancelled
C.User_terminated
D.Inactive_terminated
Answer: D

22.By default, the WebSphere Application Server process runs using which user ID on IBM Tivoli Intelligent Orchestrator?
A.root
B.tioadmin
C.wasadmin
D.tioappadmin
Answer: B

23.In the planning phase, what information is gathered from the customer to help identify which of the customer's critical applications are a candidate for orchestration and provisioning?
A.network topology
B.database utilization
C.server type and resource pools
D.application priority and demand patterns
Answer: D

24.Which two objects can be monitored using IBM Tivoli Monitoring? (Choose two.)
A.servers
B.switches
C.application tiers
D.software products
E.application clusters
Answer: A, C

25.In a supported two node topology, which statement is correct?
A.Each node has to be configured with SSH and Remote Execution Services.
B.The database node has to be the same as the IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator.
C.The directory server Server component can be installed on one node and IBM Tivoli Provisioning Manager Server and the directory server Client component can be installed on the other node.
D.The WebSphere Application Server Server component can be installed on one node and IBM Tivoli Provisioning Manager and WebSphere Application server Client component can be installed on the other node.
Answer: C

26.Which two tools are used to write a workflow? (Choose two.)
A.Java
B.PERL
C.APDE
D.Java Script
E.workflow composer GUI
Answer: C, E

27.On a UNIX IBM Tivoli Provisioning Manager (ITPM)/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator (ITIO) server, which command line utility scans the system for WebSphere Application Server platform products and generates a report that includes information about the ITPM/ITIO version?
A.lrtwp.sh
B.collector.sh
C.was_config.sh
D.versionInfo.sh
Answer: A

28.Each message displayed in IBM Tivoli Provisioning Manager/IBM Tivoli Intelligent Orchestrator message logs is identified by a unique 10 character alphanumeric message ID. What does the last character of the message ID indicate?
A.severity
B.subsystem
C.product code
D.message number
Answer: A

29.How is a workflow executed from the workflow composer user interface?
A.Run option from the Execute menu
B.Run option from the Compile menu
C.Execute option from the Compile menu
D.Compile option from the Compile menu
Answer: A

30.How is a workflow enabled to run on all languages?
A.add Jython("NLS")
B.add "en_US" variable
C.add CheckDeviceLocal
D.add LocaleInsensitive keyword
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved