Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-765 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-765 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following Systems Director files would you edit to increase the light-path diagnostic LEDs polling interval?
A. lightpath.properties
B. polling.properties
C. support.properties
D. config.properties
Answer: D

Q: 2
A Dell customer uses DRAC for systems management. Which of the following would be the IBM equivalent?
A. ASMP
B. ISMP
C. ASMA
D. IMM
Answer: D

Q: 3
A customer is looking to implement a systems management methodology across the enterprise.
What standard would the customer use?
A. ISO 9000
B. ITIL
C. Six Sigma
D. SNIA
Answer: B

Q: 4
A business partner systems management professional is speaking to a new customer that has many different hardware and software vendors. They have asked the business partner to help them provide a consolidation blueprint. Which of the following should be suggested to the customer?
A. Chiphopper study
B. TDA
C. ATS SCON (CDAT) study
D. Perform a Proof of Concept
Answer: C

Q: 5
A customer wants to verify they have the correct licensing in place for BOFM. Where should they look?
A. IBM Systems Director
B. AMM License Manager
C. AMM General Settings
D. AMM File Management
Answer: B

Q: 6
A customer wants to change the boot order of multiple blades in a BladeCenter H. Which of the following is the best place to accomplish this task?
A. IMM
B. UEFI
C. BOMC
D. AMM
Answer: D

Q: 7
Which of the following partners have developed plug-ins for IBM Systems Director?
A. CISCO, Brocade, Huawei and LSI
B. Intel, AMD, Citrix, VMware and CISCO
C. Blade Network Technologies, CISCO and QLogic
D. Brocade, CISCO, Emulex and QLogic
Answer: C

Q: 8
A HP customer wants to integrate the ILO adapter events into Systems Director. Which of the following protocols would be required?
A. CIM
B. SLP
C. SNMP
D. PET
Answer: C

Q: 9
A POWER7 customer plans to monitor, detect, and automatically react to events and establish a heartbeat between systems. The customer plans to enable automatic switch-over for resiliency.
Which of these IBM products meets these needs?
A. PowerVM
B. PowerHA
C. Systems Director VMControl
D. Tivoli Service Automation Manager
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved