Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-743 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-743 Sample Questions:

1. A remote backup and recovery site within 50 miles of headquarters requires 7 x 24 x 365 data availability in a heterogeneous UNIX environment. Which of the following IBM storage functions best meets the customer's business continuance requirements?
A. Global Mirror
B. Metro Mirror
C. FlashCopy
D. High Availability Cluster Multiprocessing
Answer: B

2. A rapidly growing distributor is concerned with the possibility of a natural disaster occurring in the area. They currently have two IBM UNIX servers, both being backed up nightly to an IBM TotalStorage 3584 Tape Library. Tapes are taken offsite nightly. In order to help the customer achieve the next level of disaster recovery protection, which of the following is the most cost-effective recommendation?
A. Add additional LTO drives to their library and make two copies of their data nightly.
B. Move the IBM TotalStorage 3584 Tape Library to a remote location and perform backups nightly.
C. Install the IBM System Storage 7710 at their site and make multiple copies of their data that can be restored quickly.
D. Duplicate their existing environment (servers and library) at a remote location.
Answer: B

3. An IBM storage specialist is talking to a client regarding their current tape library and backup strategy. Which of the following would be most appropriate to identify the customer's business challenges?
A. What tape technology is currently being used?
B. How many tape drives are in the library?
C. What software is being used for backup?
D. Has there been any recent loss of data?
Answer: D

4. In a recent customer meeting, the data center director described ever increasing application storage requirements. Furthermore, the director wants to consolidate storage from multiple, heterogeneous storage arrays onto a single, high performance, highly scalable storage server. This migration and consolidation needs to be performed quickly and with minimum application downtime.Which IBM product should the sales specialist discuss with the customer?
A. SAN Volume Controller
B. Tivoli Storage Manager
C. SAN File System
D. Enterprise Remote Copy Management Facility
Answer: A

5. A customer has a combination of Microsoft Windows file servers with direct attached storage and IBM pSeries database servers attached to a FAStT 200 SAN device that is reaching capacity. The customer needs to migrate to a more scalable storage server. Which of the following would be most appropriate to ask in the initial conversation?
A. How much space is available in the current storage systems?
B. What is the version and release level of the database?
C. Will all servers be SAN attached?
D. What is the projected growth rate of data?
Answer: D

6. A customer wants highest availability, serviceability, and performance for open systems and z/OS workload. Which of the following solutions would best meet the customer's needs?
A. IBM TotalStorage DS4800 Storage Server with the IBM TotalStorage SAN Volume Controller
B. IBM TotalStorage DS6800 Storage Server and IBM TotalStorage SAN Volume Controller
C. IBM TotalStorage DS8300 with TotalStorage Productivity Center (TPC)
D. IBM TotalStorage Data Retention 550 and Tivoli Storage Resource Manager
Answer: C

7. A customer is concerned about the high cost of implementing SAN attached storage for their Microsoft Windows application and database servers. They do need to consolidate storage and share data, while utilizing existing network infrastructure. Which IBM TotalStorage product line should be proposed?
A. N Series for CIFS and iSCSI support
B. Multiprotocol Router Model A16 for FCIP support
C. DS300 Storage Server for iSCSI support
D. DS8300 Storage Server for partitioning support
Answer: A

8. Information Technology management for a company is struggling to manage multiple file systems in their current IBM System Storage SAN environment. They would like to manage Microsoft Windows, Linux and UNIX file systems from a single management console. Which product should be discussed with this client?
A. Network File System (NFS)
B. IBM SAN File System (SFS)
C. IBM San Volume Controller (SVC)
D. IBM Tivoli Storage Manager (TSM)
Answer: B

9. A customer has a requirement to add twelve additional servers (dual attached) to their existing two Brocade 16 port SAN Switches that have no more ports available.Which of the following should be recommended to accommodate the current capacity requirement, allow for future growth, and provide 2 GB support?
A. One IBM TotalStorage SAN16B-R
B. One IBM TotalStorage SAN16B-2
C. One IBM TotalStorage SAN Director Model M14
D. One Cisco Storage Director MDS 9506
Answer: C

10. A customer has a requirement to replace an aging EMC storage system for SAP in a UNIX environment. The customer has a limited budget and wants the best performance for the price. Which of the following options would be the most appropriate solution?
A. IBM TotalStorage DS4100
B. IBM TotalStorage DS4800
C. IBM TotalStorage DS6800<
D. IBM Enterprise Storage Server
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved