Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-735 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-735 Sample Questions:

1. Given the statement shown below:
SELECT ROW CHANGE TOKEN FOR dept, RID_BIT (dept)
FROM dept WHERE deptno = 'A00' WITH UR
Which two statements are true? (Choose two.)
A. The statement is selecting two columns from DEPT table.
B. The statement will allow the latest ROW CHANGE TOKEN value to be returned.
C. The statement will allow the earliest ROW CHANGE TOKEN value to be returned.
D. The statement will return a TIMESTAMP value.
E. The statement uses optimistic locking.
Answer: B, E

2. Which CREATE PROCEDURE statement option should be used if you plan on issuing a DECLARE GLOBAL TEMPORARY TABLE statement from within the SQL procedure body?
A. CONTAINS SQL
B. READS SQL DATA
C. MODIFIES SQL DATA
D. LANGUAGE SQL
Answer: C

3. Click the Exhibit button.
CREATE PROCEDURE testproc( IN i1 INT, INOUT i3 INT)
SPECIFIC testproc
BEGIN
SET i3 = i1;
END
CREATE PROCEDURE testproc( IN i1 INT, INOUT i2 INT, INOUT i3 INT)
SPECIFIC testp
BEGIN
SET i3 = i1 * i2;
END
Given that the statements in the exhibits have executed successfully, which solution contains the complete set of commands that could be used to drop both procedures in the order presented?
A. DROP PROCEDURE testp;
DROP PROCEDURE testp;
B. DROP PROCEDURE testp;
DROP PROCEDURE testproc;
C. DROP SPECIFIC PROCEDURE testproc;
DROP PROCEDURE testproc;
D. DROP PROCEDURE testproc(INT);
DROP PROCEDURE testproc(INT);
Answer: C

4. Click the Exhibit button.
CREATE FUNCTION sum(a INT, b INT)
RETURNS INTEGER
SPECIFIC sum_of_2
RETURN a + b;
CREATE FUNCTION sum(a INT, b INT, c INT)
RETURNS INTEGER
SPECIFIC sum_of_3
RETURN a + b + c;
Given the two functions in the exhibit, what is the correct command to invoke the function which calculates the sum of two numbers from an SQL procedure?
A. SELECT sum_of_2 FROM table1;
B. SELECT sum(2,4,?);
C. SET res_sum = sum(2,6);
D. CALL sum(?,?,?);
Answer: C

5. Given the statements shown below:
DECLARE c_dept CURSOR WITH HOLD FOR
SELECT * FROM dept;
OPEN c_dept;
Which two conditions are true? (Choose two.)
A. C_DEPT will remain open after a ROLLBACK.
B. C_DEPT will remain open after a COMMIT.
C. C_DEPT will be returned to the caller of the routine.
D. C_DEPT will be positioned before the next logical row.
E. All locks held by C_DEPT will be released after a COMMIT.
Answer: B, D

6. Given the SQL statement shown below:
DECLARE test CURSOR FOR
SELECT hiredate
FROM employee
FOR UPDATE;
Which statement correctly describes the cursor that is created?
A. The cursor will be considered a read-only cursor.
B. The cursor can only be used to perform positioned updates.
C. The cursor can only be used to perform positioned deletes.
D. The cursor can be used to perform positioned updates and deletes.
Answer: D

7. Which statement can be used to define an array of 30 names that have a maximum size of 25 characters each?
A. CREATE TYPE names AS VARCHAR(25) ARRAY[30];
B. CREATE ARRAY names[30] VARCHAR(25);
C. CREATE TYPE names[30] VARCHAR(25);
D. CREATE ARRAY names AS VARCHAR(25);
Answer: A

8. What will be the initial value of V_MAX in the declaration statement shown below?
DECLARE v_max DECIMAL(9,2);
A. 0.0
B. 2
C. 9
D. NULL
Answer: D

9. Which statement should be used to declare an array with at most 10 elements of type INTEGER?
A. DECLARE sub_total INTEGER[10];
B. DECLARE sub_total[10] INTEGER;
C. CREATE TYPE sub_total AS INTEGER[10];
D. CREATE TYPE sub_total[10] AS INTEGER;
Answer: C

10. What are two valid DECLARE statements in an SQL procedure? (Choose two.)
A. DECLARE var1 INTEGER;
B. DECLARE var1 DECIMAL [9];
C. DECLARE var1 XML;
D. DECLARE var1 CURRENT DATE;
E. DECLARE var1[10] INTEGER;
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved