Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-718 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-718 Sample Questions:

1. Which three commands are available for updating your UniVerse terminfo database? (Choose three.)
A. uvtic
B. tic
C. uvtidc
D. tiindex
E. index
Answer: A, C, D

2. Which UNIX command produces the same results as the TCL command LIST-LOCKS?
A. list.locks
B. analyze.locks
C. analyze.file
D. analyze.shm -u
Answer: D

3. When starting UniVerse on a UNIX operating system the following message is displayed, "Waiting for Catalog Shared Memory".
What does this indicate and how can you circumvent the message and start UniVerse?
A. Shared memory in UNIX was not allocated properly -- stop and start UNIX then start UniVerse.
B. UniVerse catalog directory is missing the SIZE parameter -- supply it and then start UniVerse.
C. Shared memory is inadequate and cannot load -- use uv -admin -c to start UniVerse.
D. The UNIX parameter MAX_SEG is too small -- increase and stop and start UNIX then start UniVerse.
Answer: C

4. Where is the option to setup the ODBC data source?
A. Edit C:\IBM\UniDK\Config and setup
B. UniVerse Tools
C. UniAdmin
D. UCI Config Editor
Answer: D

5. Which value do you set in the Connection Pooling field when licensing UniVerse v10.2 without connection pooling?
A. -1
B. 0
C. 1
D. false
Answer: B

6. In which two places can you authorize UniVerse v10.2? (Choose two.)
A. at the end of the installation process
B. as a TCL command
C. as part of the uv.load script
D. from the UniVerse System Administration menu
E. from the UniVerse System Tools
Answer: A, D

7. When installing UniVerse on UNIX using "uvadm" userid, which script must be run by "root" userid?
A. uv.startup
B. uv.install
C. uv.login
D. uv.load
Answer: B

8. If UniVerse is not authorized when it is installed, how long will UniVerse operate before it must be authorized?
A. 15 days
B. 30 days
C. 45 days
D. 60 days
Answer: D

9. To complete the UniVerse installation on UNIX, you may wish to add other UniVerse accounts or administer peripherals. These functions are available from the System Administration menus.
Which command will allow you to enter the System Administration menus from the TCL prompt in the UV account?
A. UVSYSADMIN
B. UVADMIN
C. ADMIN
D. LOGIN
Answer: D

10. After upgrading an existing version of UniVerse to UniVerse v10.2 on UNIX platforms, it is necessary to update the VOC file of each user account.
Which method is used to accomplish this?
A. From TCL in the UV account, execute the command "VUPGRADE account-name" (where account-name is the name of a user account) for each user account to be upgraded.
B. From TCL within any UniVerse account, execute the command "LOGTO account-name" (where account-name is the name of a user account) for each user account to be upgraded.
C. From the UNIX shell, invoke UniVerse in each user account.
D. From TCL in each user account, execute the command "UPGRDVOC".
Answer: C

11. If you use the "uv" command in a directory that has not been set up for a UniVerse account, you are prompted to set up the directory as a new UniVerse account.
When answering yes, what must you do next?
A. Specify the absolute path.
B. Determine access rights.
C. Choose a valid account flavor.
D. Update the UV.ACCOUNT file.
Answer: C

12. If an administrator has customized verbs in a UniVerse account and then updates the account, in which file will the overwritten customized verbs be found?
A. &HOLD&
B. &TEMP&
C. &PH&
D. &ED&
Answer: B

13. If an administrator changed the account type from INFORMATION to IDEAL to facilitate RetrieVe commands, which file holds both the original INFORMATION and the original IDEAL VOC content?
A. INFORMATION
B. IDEAL
C. PICK
D. NEWACC
Answer: D

14. What are three Universe account flavors? (Choose three.)
A. MENTOR
B. PICK
C. INFORMATION
D. PRIME
E. REALITY
Answer: B, C, E

15. A customer is migrating from PRIME to UniVerse.
Which account flavor is compatible with PRIME?
A. PICK
B. INFORMATION
C. REALITY
D. IDEAL
Answer: B

16. When an administrator adjusts a UniVerse configurable parameter, which two steps are necessary to have the new parameter take effect? (Choose two.)
A. Make certain all users are logged off.
B. Copy the original .uvconfig to uvconfig.bak.
C. Execute the uvregen command.
D. Execute DBsetup.
E. Send a global message to all users to log off.
Answer: C, D

17. To allocate shared memory concurrency control headers for dynamic files, which configurable parameter must be set?
A. MFILES
B. T30FILE
C. FLTABSZ
D. THDR512
Answer: B

18. Which two actions can be used by a system administrator on a UNIX system to limit access to certain files? (Choose two.)
A. creating groups for users
B. placing user names in UV.ALLOW
C. creating alternative UNIX login accounts
D. renaming VOC entries
Answer: A, C

19. In which three commands is syntax affected by account type? (Choose three.)
A. LIST
B. LOGTO
C. LISTU
D. SORT
E. CATALOG
Answer: A, D, E

20. Which two SETPTR commands would be used to set the system-wide printer destination used by subsequent SETPTR commands? (Choose two.)
A. SETPTR 0,,,,,,AS INVOICES,BRIEF
B. SETPTR.DEFAULT
C. SETPTR 0,,,,,,AT INVOICES,BRIEF
D. SETPTR.PRINTER.DEFAULT INVOICES
E. SETPTR 0,,,,,,DEST INVOICES,BRIEF
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved