Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-711 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-711 Sample Questions:

1.Which UNIX directory contains the error logs for UniData daemons'?
A.$UDTBIN
B.$UDTHOME
C.$UDTHOME/log
D./usr/ud61/include
Answer: A

2.Which command can an administrator use to determine if user 'stu017' is waiting for a locked record resulting in a 'frozen' screen?
A.LIST.LOCKS
B.PORT.STATUS USER stu017
C.LIST.QUEUE USERNAME stu017
D.LIST.READU USERNAME stu017
Answer: C

3.From the ECL prompt which command displays information about users currently logged in and the number licensed for UniData?
A.WHO
B.LISTUSER
C.LIST.QUEUE
D.LIST.USERSTATS
Answer: B

4.Which log file displays abnormally terminated UniData processes?
A.udt.errlog
B.smm.errlog
C.sbcs.errlog
D.cleanupd.errlog
Answer: D

5.Which system­level command displays UniData daemons that are currently running?
A.gstt
B.showud
C.ipcstat
D.showconf
Answer: B

6.Which 'log file' is the primary source of information describing what triggered a system crash on a UniData system with Recoverable File System on?
A.$UDTBIN/sm.log
B.$UDTBIN/smm.log
C.$UDTBIN/udt.errlog
D.$UDTBIN/smm.errlog
Answer: A

7.Administrators would inspect which udtconfig parameter in response to the error 'Numra is maxed out in installshmid'?
A.SHM_MAX_SIZE
B.SBCS_SHM_SIZE
C.NUMRA_SHMID_SIZE
D.INSTALL_SHMID_SIZE
Answer: B

8.Which procedure will analyze a UniBasic program to help determine reasons for poor performance?
A.Compile the program with a ­L option and execute the program with a ­L option and check the 'list' files.
B.Compile the program with a ­E option and execute the program with a ­E option and check the 'error' files.
C.Compile the program with a ­G option and execute the program with a ­G option and check the 'profile' files.
D.Compile the program with a ­I option and execute the program with a ­I option and check the 'information' files.
Answer: C

9.Which log file does an administrator monitor to see messages produced when a UniData process encounters file corruption in a data file during processing?
A.udt.errlog
B.smm.errlog
C.sbcs.errlog
D.cleanupd.errlog
Answer: A

10.If two users in the same UniData account execute the same 'verb' and UserA executes a basic program while UserB receives a 'Not a verb' message, what could cause this problem?
A.SELECT privileges GRANTed to 'execute' the verb missing for USERB.
B.UserB does not have the $UDTHOME environment variable defined the same as UserA.
C.UserB does not have the same read permissions as UserA on the Basic Program (BP) file.
D.UserB does not have the same execute permissions as UserA on the Basic Program (BP) file.
Answer: B

11.Administrators can view the current ECL stack for the active udt process with pid number 13880, user name stu107, using which option?
A.From the ECL prompt, enter: PORT.STATUS PID 13880 CALL.STACK
B.From the ECL prompt, enter: LIST.READU USER_NAME stu107 DETAIL
C.From the UNIX shell prompt: cd to the home directory for user stu107 enter 'cat .ustk_stu107'
D.Login to UniData in the same account where user stu107 started their session. From the ECL prompt, enter: .L99
Answer: A

12.Which action should an administrator take when UniData will not start and $UDTBIN/smm.errlog contains the error 'smm can't get first GSM errno=22'?
A.Increase the kernel parameter shmseg
B.Increase the kernel parameter shmmax
C.Increase the operating system paging space size
D.Increase the available space in the /tmp filesystem
Answer: B

13.Which option describes the result of executing the ECL command "CATALOG BP ProgramName" for the first time?
A.ProgramName compiled code is copied to the global catalog
B.VOC entry ProgramName is created to point to the global catalog
C.VOC entry ProgramName is created that points to the compiled version
D.ProgramName moved to the CTLG directory in the UniData account where the program was cataloged
Answer: A

14.Which UniData system level command builds a new UniData (udt) executable?
A.base.mk
B.makeudt
C.cfuncdef
D.createudt
Answer: B

15.Which situation causes index overflows?
A.BUILD.INDEX has not been run recently.
B.The available disk space falls below the indexing threshold.
C.The maximum key length allocated is too small to contain the attributes being indexed.
D.The modulo and block size of the primary file is not appropriate for the data contents.
Answer: C

16.The VCATALOG command is used to
A.catalog a specific program located in the BP file.
B.verify all compiled code in your local BP file.
C.verify and catalog all the BP programs in the current BP file.
D.compare the object file and the compiled program in the global catalog file byte­by­byte.
Answer: D

17.Which UniData command displays file and record locks?
A.READ.LOCKS
B.LIST.LOCKS
C.LIST.READU
D.LIST.QUEUE
Answer: C

18.To list record and file locks for a specific user which LIST.READU identifier is required?
A.user id of the user (UID)
B.user number of the user (UNBR)
C.terminal device of the user (TTY)
D.process group ID of the user (PID)
Answer: B

19.Which UniData command removes a specific udt process?
A.stopud [pid]
B.kill ­9 [pid]
C.deleteuser [pid]
D.REMOVE.USER [pid]
Answer: C

20.Which command provides information about UniData user and system activity?
A.udtmon
B.udtsvr
C.showud
D.udtconf
Answer: A

21.Which UniData command displays active udt processes?
A.WHO
B.ps ­ef
C.GETUSER
D.LISTUSER
Answer: D

22.On UniData for UNIX, installation script answers are kept in which file?
A.install.scr
B.install.hist
C.install.param
D.install.config
Answer: C

23.Which UniData command located in the $UDTBIN directory is used to shutdown UniData?
A.stopud
B.stopudt
C.stopunidata
D.haltudt
Answer: A

24.Which privilege level is the minimum level required to install UniData on a Microsoft Windows system?
A.User privileges
B.Operator privileges
C.No special privileges
D.Administrator privileges
Answer: D

25.Which UNIX command can be executed to display the supported LANG settings for a system?
A.env ­l
B.set ­v
C.lang ­v
D.locale ­a
Answer: D

26.On a UNIX system, what are the 5 different types of UniData installations?
A.Cold, Full, Partial, Basic, Service Pack
B.Basic, Advanced, Concurrent, Patch, Upgrade
C.Cold, Typical, Concurrent, Incremental, Patch
D.Upgrade, Full, Advanced, Partial, Service Pack
Answer: B

27.What is the default %UDTHOME directory for a Microsoft Windows installation running UniData 6.1?
A.\IBM\ud61\include
B.\Unidata\ud61
C.\IBM\ud61
D.\Winnt\Program Files\ud61
Answer: C

28.Which command, located in the $UDTBIN directory, is used to license UniData on a UNIX system?
A.shmconf
B.confprod
C.licenseud
D.licenseudt
Answer: B

29.Which command, located in the $UDTBIN directory, is used to start UniData in a UNIX environment?
A.startud
B.startudt
C.udt.start
D.start.unidata
Answer: A

30.When SQL SELECT privilege is GRANTed on a UniData Subtable accessed by an ODBC client, which action is allowed?
A.Read a record from an SQL View
B.Insert a record into a SQL View
C.Delete a record from the SQL Subtable
D.Read a record from an SQL Subtable
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved