Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-702 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-702 Sample Questions:

1.After applying DB2 maintenance, a static SQL statement no longer performs as it did prior to applying the maintenance. A row currently exists in the plan_table for this SQL statement. Which of the following steps can be performed to re-establish the SQL's previous performance without modifying the original SQL statement?
A: Run EXPLAIN for this SQL statement specifying the use of optimizer hints.
B: Update the appropriate columns in the plan_table to enable an optimizer hint and REBIND package.
C: Insert a row in the plan_table for this SQL statement that uses an optimizer hint and BIND package.
D: Delete current row in plan_table for this SQL statement, turn on the hint feature and REBIND package.
Answer: B

2.Which of the following is a common contributor to accounting class 2 elapsed time that is recorded as "NOT ACCOUNT" time?
A: z/OS paging activity
B: Page latch suspension
C: Drain lock suspension
D: Synchronous I/O suspension
Answer: A

3.A denormalized design may lead to which TWO of the following problems?
A:Missing deletes
B:Excessive joins
C:Update anomalies
D:Increased bind time
E:Loss of business rules
Answer: A, C

4.When DB2 creates a new version of an object as the result of an ALTER, it assigns the next available version number to the object. Which of the following does the REORG utility do with the version number?
A: REORG does nothing with the version number.
B: REORG updates the version number of each row to zero.
C: REORG updates the version number of each row to the oldest version number.
D: REORG updates the version number of each row to the current version number.
Answer: D

5.Which of the following commands results in an immediate system checkpoint?
A: -CHECKPOINT IMMEDIATE
B: -SET LOG LOGLOAD(0)
C: -SET CHECKPOINT 0
D: -SET SYSTEM CHECKPOINT
E: -SET CHECKPOINT(IMMEDIATE)
Answer: B

6.To minimize storage usage in a stored procedure address space, which of the following parameters could be altered?
A: APPLENV
B: CTHREAD
C: NUMTCB
D: STORTIME
Answer: C

7.Which of the following DB2 traces would allow the DBA to determine if there are any failures for the log data sets occurring in the DB2 subsystem throughout the day?
A: Log
B: Audit
C: Statistics
D: Accounting
Answer: C

8.The following command is issued:
-DIS DB(DBTST1A) SPACE(*) RESTRICT LIMIT(*)
The result of the command shows that TS1 has the status RW,CHKP,COPY.
Which of the following utilities should the DBA execute first to ensure appropriate data integrity and successful execution in removing the restrictions in a production environment?
A: CHECK DATA
B: COPY TABLESPACE
C: REPAIR NOCOPYPEND
D: REPAIR NOCHECKPEND
Answer: A

9.A database administrator needs to perform functions such as creating objects, issuing commands, and running utilities that can change data. However, due to security requirements, the DBA is not allowed to access the data in tables using SQL. What DB2 security authorization best suits this need?
A: DBADM
B: DBCTRL
C: DBUTIL
D: SYSADM
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved