Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-651 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-651 Sample Questions:

Q: 1
What is the name of the agreed upon level of service specified in a service level agreement?
A. Goal
B. Action
C. Promise
D. Commitment
Answer: D

Q: 2
A client has been using IBM Maximo Asset Management for over 5 years and has been producing over 300.000 work orders annually. They are finding that performance has been dropping and they
want to remove some data while keeping it accessible for reporting. Which add-on solution is able to do this?
A. IBM Maximo Reporter
B. IBM Maximo Data Transfer
C. IBM Maximo Archiver with Oracle
D. IBM Maximo Archiving with Optim
Answer: D

Q: 3
What is required for all condition enabled items?
A. A condition rate of 100
B. A valid condition status
C. At least two condition codes
D. A condition code authorization number
Answer: A

Q: 4
What is the purpose of the Collections application in the Migration Manager module?
A. It migrates not only configuration changes, but also fix packs.
B. It migrates only desired artifacts from the final deployment package.
C. It eliminates the need of an SQL expression to further filter configuration changes.
D. It is used instead of the Integration Framework applications to migrate transactional data.
Answer: C

Q: 5
A customer is having problems where assets are coming into the storeroom after being refurbished but the maintenance department cannot see the quantity available. Which type of asset would make this possible?
A. Rotating asset
B. Traceable asset
C. Refurbished asset
D. Non-rotating asset
Answer: A

Q: 6
When evaluating the customer network it is determined that a significant division of users exists across WAN links. Which design approach can help alleviate perceived performance problems?
A. Use hardware-based Web traffic acceleration
B. Position a database replica at every site with large numbers of users
C. Set up multiple replica databases and Web servers on both sides of the WAN link
D. Set up replica J2EE servers and databases at every site with a large numbers of users
Answer: A

Q: 7
In which two applications can inventory issue costs be configured? (Choose two.)
A. Inventory
B. Item Master
C. Organizations
D. Inventory Usage
E. Cost Management
Answer: A,C

Q: 8
Which database management system is supported by IBM Maximo Asset Management?
A. BaseX
B. NoSQL
C. MySQL
D. IBM DB2
Answer: D

Q: 9
In which two applications are assets moved/swapped/modified? (Choose two.)
A. Inventory
B. Relationships
C. Quick Reporting
D. Work OrderTracking
E. Preventive Maintenance
Answer: C,D

Q: 10
Which application should be used to update the asset type for ten different existing assets in a single transaction?
A. Assets
B. Equipment
C. Classifications
D. Asset Templates
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved