Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-645 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-645 Sample Questions:

1.Which strategies do team members need to exercise to overcome the challenges of team development? (Select all that apply.)
A.Provide simultaneous access to models
B.Control who can update different model elements
C.Eliminate write access to the usecase or requirements model
D.Maintain a history of a model and its elements
E.Reduce tracking changes that will slow development
Answer: A, B, D

2.What are the characteristics of reference models? (Select all that apply.)
A.Are separate, readonly models
B.Appear as model files in Model Explorer when the project is synchronized
C.Used most commonly during implementation
D.Are used to generate code
Answer: A, B

3.Which names are used to describe table rows in a database? (Select all that apply.)
A.Attributes
B.Records
C.Tuples
D.Domains
Answer: B, C

4.What should you consider when mapping database tables to UML classes? (Select all that apply.)
A.The number of required classes
B.How to handle identity of objects transformed
C.The number of tables that map to one class
D.How many classes are in your application
E.How to match data types between table and class data types
Answer: B, C, E

5.Patterns can be applied using which of these functions? (Select all that apply.)
A.Model Explorer
B.Solution Explorer
C.Pattern Explorer
Answer: A, C

6.Transformation is the XDE Data Modeling process that maps tables in the data model to tables in
the object model.
A.True
B.False
Answer: B

7.Which elements define a usecase model? (Select all that apply.)
A.Glossary
B.Actors
C.Deployment diagram
D.Use case
E.Usecase
Answer: B, D, E

8.What model is used to contain diagrams focusing on the design and documentation of an application?
A.Reference
B.Code
C.Content
Answer: C

9.In the modeling perspective, where can UML notation be used to add a method to a class?
A.Solution Explorer
B.Diagram window
C.Model Explorer
D.Properties window
Answer: B

10.What is the advantage of dividing a model into pieces?
A.Multiple team members can work on the model at the same time.
B.Sequence diagrams are automatically created.
C.Classes are easier to add to the model.
Answer: A

11.Given: In a usecase realization, every flow of events in the original use case is modeled with collaborating objects. What kind of diagram depicts these collaborations?
A.Sequence
B.Class
C.Component
Answer: A

12.What type of engineering converts a database to a data model in XDE?
A.Reverse
B.Forward
C.Roundtrip
Answer: A

13.What best describes the contents of a subsystem?
A.Interfaces and diagrams
B.Use cases and actors
C.Attributes and operations
D.Specification and realization
Answer: D

14.A pattern is modeled in the UML as a parameterized collaboration.
A.True
B.False
Answer: A

15.How does XDE improve team collaboration? (Select all that apply.)
A.XDE notifies you when members have successfully completed tasks.
B.XDE integrates with SCM solutions.
C.XDE schedules regular team meetings.
D.XDE provides tools for documenting designs.
E.Teams communicate internally and externally using a common language (UML) and common models.
Answer: B, D, E

16.Which model types are possible in XDE? (Select all that apply.)
A.Reference
B.Code
C.UML
D.Component
E.Content
F.Use Case
Answer: A, B, E

17.How does XDE increase developer productivity? (Select all that apply.)
A.Allows for code and models to be in the same tool
B.Keeps the code and model synchronized
C.Makes requirements unnecessary when building new applications
D.Builds complete applications for the developer
E.Provides predefined patterns proven solutions to known problems
Answer: A, B, E

18.What is a code template? (Select all that apply.)
A.A block of code that cannot be reused
B.A key building block for patterns and RAS in XDE
C.A reusable and shared template across projects
D.A textual definition of the operation body
Answer: B, C, D

19.When the OwnerScope property of a method is set to CLASSIFIER , then the method has instance scope.
A.True
B.False
Answer: B

20.In what type of files are patterns stored?
A.Model
B.Reference
C.Miscellaneous
Answer: A

21.Subsystem behavior is demonstrated in usecase realizations, where code implements the behavior defined in the sequence diagrams.
A.True
B.False
Answer: A

22.What is the function of the Model Documentation window?
A.Create, view and edit documentation
B.Specify if an element appears in an instance
C.Define the characteristics of relationships
D.Display compiler errors
Answer: A

23.Which of these are runtime analysis activities? (Select all that apply.)
A.Tracing an application to observe the runtime functionality
B.Debugging the code and the models
C.Quantifying how much source code has been tested
D.Profiling code for memory leaks
Answer: A, C, D

24.Which tools allow you to work with patterns in XDE? (Select all that apply.)
A.Model Explorer
B.RAS XDE Import Wizard
C.Pattern Explorer
D.Navigator
E.Run Application
F.Apply Pattern Wizard
Answer: A, B, C, F

25.Which items does XDE reverse engineer in a database? (Select all that apply.)
A.Records
B.Views
C.Relationships (between tables)
D.Tablespaces
E.Libraries
F.Tables
Answer: B, C, D, F

26.How many code models exist for a .NET project?
A.Zero
B.One
C.Two
D.Three
Answer: B

27.When a model is divided into smaller pieces, what are the pieces called?
A.Units
B.Subunits
C.Classes
D.Relationships
E.Submodels
Answer: B

28.Which of these are advantages of using a design pattern? (Select all that apply.)
A.Facilitates reuse, learning and sharing of design knowledge
B.Provides a common language for discussing design solutions
C.Provides historical documentation of your intended design
Answer: A, B

29.What does the Rational XDE Data Modeler transform?
A.Tables to classes
B.Primary keys to object identifiers
C.Foreign keys to methods
D.Relationships to operations
Answer: A

30.What profile must a code model apply to transform a table into a class?
A.Reverse Engineering
B.Logical Data Model
C..NET
D.Data Modeler
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved