Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-643 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-643 Sample Questions:

1. Which of the following are found in a PVOB repository? (Select all that apply.)
A. Activity objects
B. Directory elements
C. Derived objects
D. Baseline objects
E. View-private files
F. Stream objects
G. File elements
Answer: A, D, F

2. What pre-defined ClearQuest query finds all activities assigned to you?
A. My To Do List
B. My Assignments
C. CC Action List
D. CC Personal
Answer: A

3. What mechanism allows developers to access specific versions of objects?
A. Baseline
B. VOB
C. View
D. Stream
Answer: C

4. What does the promotion level property of a UCM baseline indicate?
A. The baseline to rebase to
B. Whether to reject a baseline
C. Whether to release a baseline
D. The quality or degree of stability of a baseline
Answer: D

5. Which of the following are characteristics of versions? (Select all that apply.)
A. Allow you to see which activities are current
B. Represent changes that were introduced
C. Are created during checkout operations
D. Are created during checkin operations
Answer: B, D

6. What is the purpose of a base version during a merge?
A. To show a one-to-one mapping of the content of the contributor versions
B. To identify changed lines in the contributor versions
C. To display recommended changes to the contributor versions
D. To serve as a reference for changes in the contributor versions
Answer: D

7. Which of the following statements describe development streams? (Select all that apply.)
A. Are defined by a set of baselines and activities
B. Provide the ability to work in a parallel development environment
C. Determine which versions of elements appear in a view
D. Provide the ability to share completed work E. Isolate an individual's work from others
Answer: A, B, E

8. What cleartool command do you use to compare the configuration records of derived objects?
A. catcs
B. ls -la
C. lsdo
D. diffcr
E. catcr
Answer: D

9. What steps should you take to prepare your work area before starting the deliver operation? (Select all that apply.)
A. Check in all delivery work
B. Select delivery activities
C. Open the project delivery log
D. Check out all delivery work
Answer: A, B

10. What versions can participate in a deliver operation?
A. Checked in versions
B. Active versions
C. Inactive versions
D. Checked out versions
Answer: A

11. What must be mounted in order for you to work in your UCM snapshot view?
A. Your NFS client
B. Your PVOB only
C. All public VOBs
D. Your host's file system (access to your local hard drive)
Answer: D

12. In the ClearQuest MyToDoList query, what action removes the activity from the query?
A. Assign
B. Submit
C. Modify
D. Validate
Answer: D

13. What does ClearCase do when you check out a version? (Select all that apply.)
A. Saves your work
B. Places a copy of the version in your view
C. Sets your development view to an activity
D. Creates a new version of the element
Answer: B, C

14. Which of the following are stored in a component VOB? (Select all that apply.)
A. File elements
B. Activities
C. Directory elements
D. Baselines
E. View-private files
F. Streams
Answer: A, C

15. What ClearQuest action must occur after an activity is created, but before the activity is displayed in your development view?
A. Assign it to you
B. Transition it to the WorkOn state
C. Register it as an open record
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved