Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-642 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-642 Sample Questions:

1.What main categories of statements are included in an XDE Tester script? (Select all that apply.)
A.Method calls on test objects
B.Java code added to the applicationundertest
C.Verification points
D.Methods inherited from RationalTestScript
E.Java code added to the script that was not part of the recording process
F.Methods inherited from XDE Tester Script
G.Methods inherited from the applicationundertest
Answer: A, C, D, E

2.How can the logging options in XDE Tester be accessed? (Select all that apply.)
A.On the Window menu, click Preferences > Playback > Logging .
B.On the Configure menu, click Preferences > Playback > Logging .
C.On the Navigate menu, click Go To > Logging Options .
D.On the Window menu, click Show View > Rational XDE Tester > Logging .
E.On the Window menu, click Preferences > Rational XDE Tester > Logging .
F.On the Configure menu, click Preferences> Rational XDE Tester > Logging .
Answer: E, F

3.Why would you use regular expressions?
A.To create status reports on generic test objects
B.To create an external data file for a datadriven test
C.To make the tests pass within "closeness" boundaries
D.To make the tests log an object recognition failure
E.To make the tests pass every time for all boundaries
F.To create maintainable code in the applicationundertest
Answer: C

4.You are using the Verification Point and Action Wizard. What are the two steps to record a verification point?
A.Select an object to test and click on the end verification point button.
B.Select the object map and select an action to perform on the object.
C.Select an object to test and select an action to perform on the object.
D.Navigate to the desired object and insert the object in the object map.
E.Navigate to the object map and select an object from the map.
Answer: C

5.Which of the following statements describe test object maps? (Select all that apply.)
A.They require manual maintenance for each test object.
B.Scripts are associated with them.
C.They contain properties for each test object.
D.They reduce the need for script maintenance.
E.They are automatically synchronized with the applicationundertest.
F.They are not visible within the XDE Tester user interface.
Answer: B, C, D

6.How can an application be configured for testing? (Select all that apply.)
A.Before recording, start the XDE Tester Application Configuration Tool, and add the application.
B.Start recording, click Start Application in the Recording Monitor, click Edit , and add the application to be
configured.
C.Configure the object map to recognize the applicationundertest.
D.Change the Windows Preferences to automatically detect the application for testing.
Answer: A, B

7.In which programming language does XDE Tester generate a script when recording is stopped?
A.JavaScript
B.SQABasic
C.Ada
D.C++
E.Java
F.C
Answer: E

8.How do you display a message box during script playback?
A.Develop the script by importing the JOptionPane class and adding Java code for a message box.
B.Record the script and add one line to import the JOptionPane class.
C.Develop the script using the message box wizard and manually import the JOptionPane class.
D.Record the script, use the message box wizard, and add the line to import the JOptionPane class.
E.Develop the script using the message box wizard and then automatically import the JOptionPane class.
Answer: A

9.You are using the Verification Point and Action Wizard. Why would a wait state be set on an object? (Select all that apply.)
A.To set the exact amount of time that it will take for the test to execute
B.To make all tests run in the same amount of time
C.To make sure the system clock has the correct time
D.To synchronize the script and the applicationundertest
E.To allow time for the object to be displayed
Answer: D, E

10.What scriptediting feature offers autocompletion of code fragments as you type?
A.Syntax highlighting
B.Code formatting
C.Text hover
D.Show source
E.Content assist
F.Import assistance
Answer: E

11.What is a shared test object map used for?
A.To debug troublesome test objects
B.To create a decentralized object map
C.To specify a public object class
D.To use the objects with multiple scripts
E.To optimize test execution runs
Answer: D

12.How can the test perspective be opened? (Select all that apply.)
A.Click the Test Perspective button.
B.On the Window menu, click Open Perspective > Test .
C.Click the Open a Perspective button and select Test .
D.Start XDE Tester and the test perspective is always opened by default.
E.Click the Java Perspective button and select Test .
F.On the Navigate menu, click Go To > Test .
Answer: A, B, C

13.You are playing back a script for regression testing. Which of the following are true statements? (Select all that apply.)
A.You are setting the baseline for expected behavior of the applicationundertest.
B.You are developing your script to work with the applicationundertest.
C.You do not need to make sure the test environment is in the correct state.
D.You may need to revise the script to bring it uptodate with the applicationundertest.
E.You are playing back a script against a new build of the applicationundertest.
Answer: D, E

14.Which of the following are true about the XDE Tester datastore? (Select all that apply.)
A.It must be created before recording scripts.
B.It can be associated with multiple projects at the same time.
C.It can be used without a project.
D.It must be created after creating the project.
E.It must be associated with a project.
Answer: A, C

15.You are using the Verification Point and Action Wizard. Which of the following are valid actions to perform on the object? (Select all that apply.)
A.Wait for the object to exist.
B.Create a Properties verification point.
C.Create an Image verification point.
D.Wait for the verification point to exist.
E.Create an Alphanumeric verification point.
F.Create a Data verification point.
Answer: A, B, F

16.What option shows the correct sequence of steps in creating a datadriven test
A.Begin recording, start the data mapper tool, end recording, map all the data fields
B.Begin recording, start the datadriven test wizard, perform user actions, end recording
C.Begin recording, perform user actions, insert regular expressions, end recording
D.Begin recording, map all the data fields, end recording, define the datapool fields
E.Begin recording, perform user actions, end recording, add code to use the data source
F.Begin recording, perform user actions, start the datadriven test wizard, end recording
Answer: E

17.You are not using a project. What is stored in the XDE Tester datastore, by default?
A.Script recording and playback process
B.TestManager test logs and listing reports
C.Scripts and object maps
D.Defect trends and reports
E.Online help and User Guide
Answer: C

18.How do you handle unexpected active windows (UAW) in the script?
A.Configure the WindowActivate class.
B.Set the UAW option on the preferences page.
C.Use the unexpected active window wizard.
D.Manually add Java code to the script.
E.Set the UAW option in the Java workbench.
F.Import the JOptionPane class.
Answer: D

19.How is a shared test object map created?
A.Automatically, with the script.
B.Add Java code in the script to create the map.
C.Run the shared test object map wizard.
D.Click Add Test Object Map on the Datastore menu.
E.Set the shared test object map option on the preferences page.
Answer: D

20.What does the recording monitor display?
A.Messages used during playback
B.Text written by the user during recording
C.Messages for actions that are not recorded
D.Messages for each click on the application
E.Messages that are written to the TestManager log
F.Messages for stopping and starting recording
Answer: D, F

21.You are going to repeat a test. How can you avoid overwriting your log results from a previous test? (Select all that apply.)
A.Rename the log file before the next run is started.
B.Use the name that is displayed in the Select Log dialog.
C.Specify a unique log name at the start of a run.
D.Log results are automatically saved in readonly mode.
E.Save the script and copy it to another datastore.
Answer: A, C

22.Which option shows the correct sequence of general steps for recording and playing back a script?
A.Start recording, set up test environment, view results, play back script
B.Start recording, perform user actions, set up test environment, end recording
C.Set up test environment, perform user actions, reset environment, end recording
D.Set up test environment, start recording, play back script, view results
E.Reset environment, set playback options, play back script, end recording
Answer: D

23.Which of the following methods must be included in a script to override preferences during playback?
A.JOptionPane
B.getOptions
C.getPropertiesOption
D.setOption
E.prefOption
F.propOption
Answer: D

24.Which of the following are true about the Verification Point Comparator? (Select all that apply.)
A.Examines only the actual results.
B.Examines only the expected results.
C.Examines the actual and expected results.
D.Can be used to update only the actual results.
E.Can be used to update only the expected results
F.Can be used to update the actual and expected results.
Answer: C, E

25.Which of the following should you use in conjunction with datadriven testing?
A.vpDatapool
B.vpData
C.vpManual
D.vpObject
E.vpProperties
F.vpDynamic
Answer: C

26.What are the advantages of datadriven
tests? (Select all that apply.)
A.Decrease script reusability
B.Use external data file
C.Reduce script maintenance efforts
D.Use Data verification point
E.Facilitate the testing of varied data
Answer: B, C, E

27.How can existing code be made available for reuse in multiple scripts?
A.Set the reuse option on the preferences page.
B.Develop a Helper super class and put it in the datastore.
C.Manually add the multipleScripts class to the scripts.
D.Add a getProperties import statement to the script template.
E.Create a script with a private class and share it on a network drive.
Answer: B

28.What does the HTML log indicate about a test run? (Select all that apply.)
A.The pass/fail status of verification points
B.Which TestManager test case failed
C.Which defects were previously reported
D.The amount of time it took to develop the test
E.How much of the script played back
Answer: A, E

29.What is true about the Playback monitor?
A.It cannot be turned off.
B.It displays the script line that is executing.
C.It shows the object that is being accessed.
D.It launches a stop button to initiate debugging.
Answer: B

30.What does XDE Tester use to recognize objects during playback? (Select all that apply.)
A.Recognition weights
B.Recognition recording preferences
C.Recognition logs
D.Recognition thresholds
E.Recognition helper class
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved