Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-641 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-641 Sample Questions:

1. What is the Datapool data type?
A. The database tool used to create the data set
B. The specified number of columns of data to use
C. The specified number of rows of data to use in the script
D. D The kinds of data the script will send to the application under test
Answer: D

2. Which of the following can be viewed using the Variables window? (Select all that apply.)
A. Local variables that apply to Visual Modeling scripts
B. Local variables that apply to Robot scripts
C. Procedural variables that apply to C++ header files
D. Modular variables that apply to external DLL files
E. Global variables that apply to SQABasic header files
Answer: B, E

3. What type of testing occurs when the same test is executed over successive builds of the application?
A. Exploratory
B. Unit
C. System
D. Integration
E. Regression
Answer: E

4. Some window regions (for example, date fields) may change every time a test is run. What Image Comparator feature allows you to avoid such regions during testing?
A. Baseline image
B. Actual image
C. Differences
D. Mask/OCR
Answer: D

5. Which of the following are contained in a GUI script? (Select all that apply.)
A. Mouse click actions against the application
B. Application code metric reports
C. Lines of application code that were executed
D. Verification points for the application
E. Keystroke actions against the application
Answer: A, D, E

6. How can a synchronization failure between the test script and the application be corrected? (Select all that apply.)
A. Use external data files
B. Use a wait state
C. Adjust delays between cornrnands
D. View data with the Cornparators
E. Custornize test log rnessages
Answer: B, C

7. What aspect of the By Location identification method is used with an Object Data verification point?
A. Screen and pixel coordinate locations
B. User-defined DLL locations
C. Columns and Rows By Locations
D. Value and Key By Locations
Answer: C

8. Which of the following are characteristics of a shell script? (Select all that apply.)
A. An empty script used as a template for other scripts
B. An easy way to set up unattended testing with scripts
C. A script that plays back other scripts in sequence
D. A script that is the standard GUI for Robot
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved