Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-639 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-639 Sample Questions:

1.When does integration occur in an iterative lifecycle?
A.In Elaboration, Construction, and Transition iterations, and sometimes in Inception.
B.Only at the end of Elaboration and Construction.
C.Only in iterations that produce external releases.
D.Only at the end of Elaboration, Construction, and Transition.
Answer: A

2.What role is typically responsible for the Risk List artifact?
A.Project Reviewer
B.Configuration Manager
C.Process Engineer
D.Project Manager
Answer: D

3.At the end of what phase will you find the Initial Operational Capability (IOC) Milestone?
A.Implementation
B.Construction
C.Transition
D.Elaboration
E.Inception
Answer: B

4.Which of the following are evaluation criteria for reaching the Lifecycle Objectives Milestone? (Select all that apply.)
A.Stakeholders concur on scope definition and cost/schedule estimates
B.The key approaches to be used in test and evaluation are proven.
C.There is a shared understanding of the subset of requirements that have been captured so far.
D.All risks have been identified and a mitigation strategy exists for each.
Answer: A, C, D

5.Which of the following is true about the generalization relationship?
A.It is represented by a dashed arrow.
B.It is represented by a diamond symbol.
C.It is a special form of aggregation.
D.It is often called inheritance.
Answer: D

6.What does the term "artifact" indicate in Rational Unified Process?
A.A unit of work to be performed.
B.A piece of information that the process produces, modifies, or uses.
C.A major workflow of Rational Unified Process itself.
D.The specific job position that must perform the activity.
Answer: B

7.Which of the following statements characterize a class diagram? (Select all that apply.)
A.It can be drawn using UML notation.
B.It shows a sequence of interactions between classes.
C.It can be used to represent information within the logical and process views.
D.It can provide a view of high­level packages or the details of a single package.
E.It shows the states and transitions of a class.
Answer: A, C, D

8.Which of the following statements are true concerning the Development Case? (Select all that apply.)
A.You can use it to specify the degree of formality associated with an artifact.
B.It is fixed during Inception and does not generally change over the course of a project.
C.You can use it to specify the tools used to produce an artifact.
D.It tells you which artifacts to produce.
Answer: A, C, D

9.What is an Iteration Workflow?
A.Some action that a role performs, which provides a meaningful result in the context of the project
B.A collection of activities within an iteration, which are related to a major "area of concern"
C.A sequential view of the process, describing a typical workflow within an iteration of a given phase
D.A cycle of Inception, Elaboration, Construction, Transition
Answer: C

10.Which of the following statements characterize project metrics in Rational Unified Process? (Select all that apply.)
A.They provide insight into progress and quality.
B.They are useful in tracking trends in important variables such as rework.
C.They should not be collected on early iterations.
D.They must be collected manually to be accurate.
E.They are the basis for iteration assessment.
Answer: A, B, E

11.Which one of the following Test artifacts is the step­by­step instructions that realize a test, enabling its execution?
A.Test Case
B.Test Class
C.Test Script
D.Test Suite
Answer: C

12.Which of the following are software engineering best practices recommended by Rational
Unified Process? (Select all that apply.)
A.Develop iteratively.
B.Use component architectures.
C.Manage change.
D.Maximize reuse.
E.Freeze requirements at project inception.
Answer: A, B, C

13.Which of the following are aspects of software quality in Rational Unified Process? (Select all that apply.)
A.Functionality
B.Subsystem Integration
C.Application Performance
D.Reliability
Answer: A, C, D

14.Which of the following can impact the scope of an iteration? (Select all that apply.)
A.The current phase of the project
B.Required system functionality
C.The project's specific objectives
D.The project's top risks
Answer: A, B, C, D

15.Which of the following belong in a typical set of architectural views? (Select all that apply.)
A.Logical view
B.Use­case view
C.Design view
D.Deployment view
E.Implementation view
Answer: A, B, D, E

16.Which of the following are true about a use­case realization? (Select all that apply.)
A.It may be represented using sequence diagrams.
B.It identifies what classes will be required to implement some use case behavior.
C.It may be represented using collaboration diagrams.
D.It ties together use cases from the use­case model with classes in the design models through realization relationships.
Answer: A, B, C, D

17.Which of the following help to define the Iteration Plan? (Select all that apply.)
A.The current status of the project
B.The Development­Organization Assessment artifact
C.A list of risks you must address by the end of the iteration
D.A list of scenarios or use cases you must complete by the end of the iteration
Answer: A, C, D

18.In what lifecycle phase is software architecture the primary focus?
A.Elaboration
B.Implementation
C.Design
D.Transition
E.Inception
Answer: A

19.Which of the following are purposes of a workflow detail? (Select all that apply.)
A.To show how activities are performed parallel to each other rather than in sequence or all at once.
B.To show involved roles, activities, and input and output artifacts
C.To show groupings of activities that are often performed together
D.To define all activities that are a part of the project
Answer: A, B, C

20.What is a model?
A.An item that is only needed if an OO coding language is used
B.The semantic equivalent of the software architecture document
C.A complete yet typically abstract description of a system from a particular perspective
D.The same thing as a diagram
Answer: C

21.How do you represent an actor in basic UML notation?
A.Rectangle containing the actor's name
B.Arrow
C.Rectangle with three compartments
D.Oval E.Stick figure
Answer: E

22.Which of the following is true with respect to a typical RUP iterative lifecycle project?
A.Detailed iteration plans must be completed during the Inception phase for the entire project.
B.Planning is done incrementally, starting with coarse­grained planning followed by fine­grained planning.
C.Planning is rarely done.
D.Planning is done only at the start of each phase. E.Detailed iteration planning is done first.
Answer: B

23.What phrase best describes round­trip engineering?
A.Another name for a development cycle
B.A term for the rework done in an iterative lifecycle
C.A technique for keeping the design model synchronized with the source code throughout a development cycle
D.Another name for the iterative lifecycle
E.The practice of developing software in parallel with installation and testing of the hardware
Answer: C

24.UML activity diagrams are used to describe what part of Rational Unified Process?
A.Activities within a workflow detail
B.Role responsibilities
C.Workflow diagrams for each discipline
D.The flow of information between major artifacts
Answer: C

25.Which of the following statements are correct concerning the general iterative development philosophy within Rational Unified Process? (Select all that apply.)
A.Early iterations should address the greatest risks.
B.As a general rule, activities from all disciplines are applied in each iteration to build the system incrementally.
C.Use of the waterfall lifecycle, rather than iterative lifecycle, usually delays risk reduction.
D.With the possible exception of Inception iterations, each iteration should produce an executable release. E.When using an iterative lifecycle, testing only takes place after all of the coding iterations in the Construction phase have been completed.
Answer: A, B, C, D

26.Which of the following statements characterize a typical iteration in the Transition phase? (Select all that apply.)
A.It produces end­user support materials such as release notes.
B.It results in creation of the Development Case for the project.
C.It results in selection of an architectural baseline.
D.It makes the product available for use by its intended end users.
E.It requires significant reviews of and changes to the Vision.
Answer: A, D

27.What statement is true of iterations?
A.You establish plans for each phase, but not for iterations.
B.Only Transition iterations result in executable releases.
C.A lifecycle phase will be addressed by at least one iteration.
D.A Construction iteration cannot include any requirements activities.
E.As a general rule, iterations contain many lifecycle phases.
Answer: C

28.The project manager is typically responsible for which of the following artifacts? (Select all that apply.)
A.Design Guidelines
B.Iteration Assessment
C.Status Assessments
D.Business Case
E.Software Development Plan
Answer: B, C, D, E

29.Which of the following are important concerns in software architecture? (Select all that apply.)
A.Describing the significant elements of a system, their interfaces, their collaborations, and their composition
B.Selecting the key structural elements and interfaces for composing a system
C.Composing structural and behavioral elements into logical subsystems
D.Creating a detailed class design
E.Specifying significant behavior in terms of collaborations among structural elements
Answer: A, B, C, E

30.Which of the following statements characterize a typical iteration in the Elaboration phase? (Select all that apply.)
A.It contributes significantly to the Software Architecture Document.
B.It produces executable software.
C.It updates the Risk List.
D.It requires the leadership of the software architect.
E.Its focus is on the development of the Vision and Business Case.
Answer: A, B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved