Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-638 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-638 Sample Questions:

1.Refer to the illustration. How many requirements in the illustration have discussion threads attached to them?
A.0
B.2
C.3
D.8
Answer: C

2.In RequisitePro, "read­only" system attributes can be removed by a user with administrative privileges.
A.True
B.False
Answer: B

3.With RequisitePro, multiple projects can be open at the same time.
A.True
B.False
Answer: B

4.What Project Template combines the best qualities of use­case modeling and traditional
­requirements specifications?
A.Composite
B.Traditional
C.Blank
D.Use­Case
Answer: A

5.What object outlines project structure and organization?
A.Requirements Management Plan
B.Composite Template
C.Requirement Type
D.Vision
Answer: A

6.Which of the following items are included in a Project Template? (Select all that apply.)
A.Requirement Types
B.Metric reports
C.Attributes and values
D.Glossary terms
E.Document Types
Answer: A, C, E

7.Refer to the Traceability Tree illustration. What requirement is directly related to STRQ2?
A.SUPL3
B.STRQ3
C.FEAT2
D.FEAT10
Answer: C

8.Including requirements documents is optional when managing projects using Rational RequisitePro.
A.True
B.False
Answer: A

9.What file extension is used by RequisitePro to save report information query settings in the project folder?
A.*.RQS
B.*.RQM
C.*.RQP
D.*.XLS
Answer: B

10.What information item is included in a project information file (*.RQS)?
A.Attribute names
B.Project directory path
C.Project file names
D.Requirement Types
Answer: B

11.Removing a project from the RequisitePro project list deletes the project files from the Windows file system.
A.True
B.False
Answer: B

12.Users can create traceability relationships between different types of requirements.
A.True
B.False
Answer: A

13.Refer to the "Use Cases traced to Features" view in the illustration. Which of the following statements about this view are true? (Select all that apply.)
A.The Traceability link between UC 5 and FEAT 5 is suspect.
B.UC 7.2 is pending.
C.FEAT 2 has no requirements traced to it.
D.UC 7.2 is traced to FEAT 3 and FEAT 7.
E.UC 1.2 is not traced to any FEAT requirements.
Answer: A, D

14.In a Traceability Matrix, multiple suspect relationships can be cleared simultaneously.
A.True
B.False
Answer: A

15.Using RequisitePro, which of the following traceability relationships can be created and viewed? (Select all that apply.)
A.<Include> relationships
B.Direct relationships
C.Indirect relationships
D.Suspect relationships
Answer: B, C, D

16.With RequisitePro, users can modify an indirect traceability relationship.
A.True
B.False
Answer: B

17.What does a red diagonal line over a traceability link represent?
A.Circular reference
B.Dependency between two requirements
C.Suspect link
D.Hierarchical relationship
Answer: C

18.Refer to the illustration. What requirement has Priority HIGH, Status INCORPORATED, and
Difficulty MEDIUM?
A.FEAT10
B.SUPL3
C.FEAT2
D.STRQ3
Answer: C

19.Which of the following statements are correct descriptions of indirect can be used to set traceability using the Traceability Tree view? (Select all that apply.)
A.Traceability can be set using the Traceability menu from the Views menu bar.
B.Traceability can be set in RequisitePro Explorer.
C.Traceability can be set with a right­ mouse click in the cell that intersects the two requirements.
D.Traceability can be modified by use of the drag and drop.
Answer: A, D

20.With RequisitePro, users can create traceability relationships between parent and child entities.
A.True
B.False
Answer: B

21.What symbol indicates a discussion group in the Views workplace?
A.Asterisk in the requirement field
B.Pencil icon in the requirement field
C.Highlight the requirement field
D.Red triangle in the requirement field
Answer: D

22.Which of the following file formats can be exported directly from RequisitePro? (Select all that apply.)
A.Microsoft Word
B.MS Project
C.Microsoft Access
D.Comma­separated value
Answer: A, D

23.What does the pencil icon in the Attribute Matrix indicate?
A.Committed
B.Pending
C.Removed
D.Suspect
Answer: B

24.When is a Traceability tree preferred over other View types? (Select all that apply.)
A.When the desired output is an entire project traceability view.
B.When both requirement traceability and attributes need to be observed.
C.When viewing traceability relationships between two specific Requirement types.
D.When it is necessary to change attribute values in a traceability view.
Answer: A, B

25.What file format can be used to export a view to non­RequisitePro users?
A.Microsoft Word file
B.Powerpoint presentation file
C.Comma­separated value file
D.Plain Text file
Answer: A, C

26.What view type can be queried for suspect links between two Requirement Types?
A.Traceability Tree (Traced in to...)
B.Attribute Matrix
C.Traceability Tree (Traced out of...)
D.Traceability Matrix
Answer: D

27.Which of the following view option types are found in RequisitePro? (Select all that apply.)
A.Traceability Tree View
B.Traceability Matrix View
C.Attribute Matrix View
D.Attribute Value View
Answer: A, B, C

28.What RequisitePro system attribute is constant for each requirement?
A.Unique ID
B.Root value
C.Date
D.Revision
Answer: A

29.Which of the following items are system attributes? (Select all that apply.)
A.Priority
B.Location
C.Author
D.Status
Answer: B, C

30."Status" is an example of what type of RequisitePro attribute?
A.System
B.Administration
C.User defined
D.Textual data
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved