Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-635 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-635 Sample Questions:

1.What symbol represents an aggregate association?
A.A solid line with an arrow pointing to the aggregate (whole)
B.A dashed line with no arrow pointing to the aggregate
C.A solid line with no arrow pointing to the supplier
D.An open diamond next to the class denoting the aggregate (whole)
Answer: D

2.How many use case realization packages must be set up?
A.Zero
B.One package for each use case
C.No more than 10
D.As many as needed to represent the use cases selected for the iteration
Answer: D

3.What standardized, common vocabulary is used in visual modeling?
A.OMT
B.UML
C.Analysis
D.Booch
Answer: B

4.What type of line represents a link in Rose?
A.A dashed line with an arrow drawn between objects in both types of interaction diagrams
B.A solid line drawn between objects in a collaboration diagram
C.A dashed line drawn between objects in both types of interaction diagrams
D.A solid line with an arrow drawn between objects in a sequence diagram
Answer: B

5.What are the elements in a use case diagram? (Select all that apply.)
A.Actors
B.Classes
C.activity
D.Relationships
Answer: A, D

6.What type of line represents a message?
A.A vertical dashed line with an arrow, indicating the message direction
B.A vertical solid line with an arrow, indicating the message direction
C.A horizontal solid line with an arrow, indicating the message direction
D.A horizontal dashed line with an arrow, indicating the message direction
Answer: C

7.How many types of UML diagrams can be created?
A.Four
B.Five
C.Six
D.Seven
E.Eight
Answer: E

8.You can link one diagram to another using both notes and free text.
A.True
B.False
Answer: B

9.The use­case model serves as a contract between the customer and the developers.
A.True
B.False
Answer: A

10.A link is a semantic connection between two objects.
A.True
B.False
Answer: A

11.What are activity diagrams related to? (Select all that apply.)
A.Class diagrams
B.Statechart diagrams
C.Deployment diagrams
D.Flow of events in a use case
Answer: B, D

12.What are the elements of a class specification? (Select all that apply.)
A.Operations
B.Visibility
C.Object stereotype
D.Attributes
E.Relationships
Answer: A, B, D, E

13.You can auto generate a collaboration diagram from a sequence diagram by pressing F6.
A.True
B.False
Answer: B

14.All use cases are identified during the inception phase of a project.
A.True
B.False
Answer: B

15.Interaction diagrams provide basic input for determining class responsibilities and interfaces.
A.True
B.False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved