Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-634 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-634 Sample Questions:

1. What is true of iterations?
A. A lifecycle phase may contain many iterations. B. Iterations may contain many phases.
C. A major milestone marks the end of every iteration.
D. You establish plans for each phase, but not for iterations.
E. A construction iteration cannot include any activities from the Requirements workflow.
Answer: A

2. Stereotypes in the UML support generalization among model elements.
A. True
B. False
Answer: B

3. What is a derived attribute?
A. An attribute whose value may be calculated based on the value of other attributes within the class.
B. The value of an attribute for a particular object.
C. An attribute that is retrieved from a database.
D. An attribute that is inherited from a superclass.
E. An attribute with a fixed value.
Answer: A

4. What is an abstract class?
A. A superclass for which no direct instances may be created.
B. A class that logically exists beyond the scope of the program that created it.
C. A class that manages the interface communications within a system or among different systems.
D. A class whose instances are collections of other objects.
E. A class that serves as a template for other classes.
Answer: A

5. What characterizes a model?
A. It is the same thing as a diagram.
B. It is a complete description of a system from a particular perspective.
C. It is rarely needed if an iterative lifecycle is used.
D. It is not applicable to software development.
Answer: B

6. What pase defines an association class?
A. Is primarily a construct used during detailed design.
B. Specifies that a class has attributes and operations.
C. Is represented with a second association line next to the original.
D. Should not be represented on class diagrams during analysis.
E. Specifies that in a many-to-many association, each link has attributes and possibly operations.
Answer: E

7. Which of the following is not part of a use-case realization? (Select all that apply.)
A. Sequence diagrams
B. Use cases
C. Collaboration diagrams
D. Class diagrams
Answer: A, C, D

8. Which of the following are characteristics of a supplier object in a client-supplier relationship? (Select all that apply.)
A. You can reuse it independent of its existing clients.
B. It is an instance of a subclass.
C. It provides a service or handles a message.
D. It invokes a service or sends a message.
Answer: A, C

9. What is a container class?
A. A class whose instances are collections of other objects. B. A class for which you may create no instances.
C. A class that logically exists beyond the scope of the program that created it.
D. A class that serves as a template for other classes.
E. A class that manages the interface communications within a system or among different systems.
Answer: A

10. What is a scenario? (Select all that apply.)
A. A series of use cases that describe the functional requirements for the system.
B. An instance of a use case.
C. Something that has state, behavior, and identity.
D. A set of time-ordered steps or statements expressed in natural language.
Answer: B, D

11. Which of the following are characteristics of software architecture? (Select all that apply.)
A. Composition of structural and behavioral elements into progressively larger subsystems.
B. Selection of the structural elements and their interfaces by which a system is composed.
C. Behavior as specified in collaborations among those elements. D. Detailed user interface design.
E. Architectural style that guides this organization, these elements and their interfaces, their collaborations, and their composition.
Answer: A, B, C, E

12. Which of the following is not a major milestones of the Rational Unified Process? (Select all that apply.)
A. Lifecycle Architecture (LCA)
B. Lifecycle Objective (LCO)
C. Product Release
D. Initial Operation Capability (IOC)
E. Preliminary Design Review (PDR)
Answer: E

13. What characterizes a development case?
A. An architectural design decision.
B. A development cycle specifically devoted to maintenance.
C. A tailoring of the Rational Unified Process to suit the needs of a particular project or organization.
D. Another name for a key mechanism.
E. One way of using the system.
Answer: C

14. Which is a step in the Describe the Run-time Architecture activity?
A. Create Initial Design Classes
B. Identify Processes and Threads
C. Identify Events and Signals
D. Allocate System Elements to Nodes
Answer: B

15. Modularity is the organization of a problem into different levels of abstraction.
A. True
B. False
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved