Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-633 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-633 Sample Questions:

1.What can a subclass inherit from its superclass?
A.Attributes and operations only
B.Operations only
C.Relationships only
D.Attributes, operations, and relationships
E.Use cases
Answer: D

2.Which of the following describe a utility class? (Select all that apply.)
A.There must be at least one instance of the class.
B.There must be many instances of the class.
C.There could be zero instances of the class.
D.The class has static Attributes.
E.The class has static Operations.
Answer: C, D, E

3.Which of the following are characteristics of a package? (Select all that apply.)
A.Helpful in organizing classes in large models
B.May include nested packages
C.A logical collection of classes
D.Always realizes an interface
Answer: A, B, C, D

4.What relationships are allowed between actors?
A.Extend
B.Include
C.Realization
D.Generalization
Answer: D

5.What does a sequence diagram represent?
A.Classes and their relationships
B.The life history of a given class
C.Relationships among use cases and scenarios
D.All system­level interfaces
E.Objects and the messages involved in a single scenario
Answer: E

6.You can specify the multiplicity of an attribute by inserting a suitable expression just after the attribute name.
A.True
B.False
Answer: A

7.What principle enables you to modify the implementation of a class without impacting client code?
A.Polymorphism
B.Encapsulation
C.Inheritance
D.Multiplicity
E.Abstraction
Answer: B

8.Semantically, collaboration diagrams can contain_ compared to sequence diagrams?
A.More information
B.Less information
C.The same information
Answer: C

9.Which relationships apply between use cases? (Select all that apply.)
A.Extend
B.Inheritance
C.Generalization
D.Include
Answer: A, C, D

10.An interface is
A.A stereotype of a package representing the methods which exported classes in the package support.
B.A description for the externally visible operations of a class, component, subsystem, or other entity.
C.The public and private parts of a class.
D.A description of the externally visible operations of a package.
Answer: B

11.Which of the following statements describe nested classes? (Select all that apply.)
A.Depicted on a class diagram using a filled­in diamond next to the class
B.Used primarily for implementation reasons and information hiding
C.A class declared within another class that belongs to the namespace of the other class and may only be used within it
D.An example of metamorphosis
Answer: B, C

12.What statement best describes an association?
A.A general relationship among classes indicating that the classes are connected in some way.
B.Represented on a class diagram using a diamond symbol.
C.Always represented on a class diagram using an arrow.
D.A relationship from a whole to its parts.
E.Always one­way.
Answer: A

13.What statement defines abstraction?
A.An approach that helps us deal with complexity by emphasizing relevant characteristics and suppressing other details.
B.The practice of separating the interface of a class from its implementation and hiding the implementation.
C.A specialized form of association in which a whole is related to its parts.
D.A logical collection of classes.
E.A number of time­ordered steps or statements expressed in natural language.
Answer: A

14.What is a class­scope variable?
A.A public attribute.
B.A private attribute.
C.An attribute for which there is on instance for each object of the defining class.
D.An attribute for which there is only one instance for all objects of the defining class.
Answer: D

15.What relationships can exist between packages? (Select all that apply.)
A.Generalization
B.Associations
C.Aggregation
D.Dependency
Answer: A, B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved