Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-585 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-585 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following can NOT be changed through Taskmaster Administrator?
A. QA job
B. Group name
C. Default batch priority
D. Job Monitor sorting condition
Answer: D

Q: 2
Which two of the following can be performed within Taskmaster Administrator? (Choose two.)
A. Change batch priority
B. View the application's workflow
C. Monitor currently running batches.
D. Limit station permissions to specific job-task pairings
E. Configure the application to only use LDAP authentication
Answer: B,D

Q: 3
Which of the following can NOT be restricted through Taskmaster Administrator?
A. Access to Job Monitor
B. Access to Web Monitor
C. Access to Station Monitor
D. Access to Server Monitor
Answer: D

Q: 4
Which of the following application shortcut command lines is correct if the Deployment Professional is trying to enable LDAP authentication for the APT application?
A. C:\Datacap\tmclient\tmclient.exe -dcapp:APT -nta
B. C:\Datacap\tmclient\tmclient.exe -dcapp:APT -tma
C. C:\Datacap\tmclient\tmclient.exe -dcapp:APT -ADSI
D. C:\Datacap\tmclient\tmclient.exe -dcapp:APT -LDAP
Answer: A

Q: 5
Which two of the following can Taskmaster Administrator NOT restrict? (Choose two.)
A. Ability to delete batches
B. Access to Datacap Studio
C. Access to Taskmaster Web
D. Access to the Fingerprint Maintenance Tool
E. Access to the Taskmaster Application Manager
Answer: D,E

Q: 6

If there is a firewall enabled on the Server hosting Taskmaster Server Service, the Deployment Specialist must ensure that TCP/IP port 2402 has been opened or that an open port is used in Taskmaster. Which tool(s) would be used to change the port settings?
A. Taskmaster Client
B. Taskmaster Application Manager
C. Both Taskmaster Application Manager and Taskmaster Server Manager
D. Datacap Studio must be used to change each application's default port setting
Answer: C

Q: 7
In a newly created Taskmaster Job, a user would like to limit each Task to batches that were previously processed by the same user. What Task property would be configured, to make sure that the same user processes the batch?
A. Setup
B. User ID
C. Queue To
D. Task Monitor
Answer: C

Q: 8
A Deployment Professional is creating a Taskmaster Application to process mortgage processing documents and want to identify the main page of a Deed Transfer document. Every sample of Deed
Transfer documents that has been seen contains the title "Transfer of Deed", "Transference Of Deed", "Deed Surrender", "Deed Relinquishment" or "Grant of Ownership" somewhere on the main page.
What would be the best process to use for identifying the main page of a Deed Transfer in Datacap Studio?
A. Text matching
B. Structure based identification
C. Full text analytics using Wordfire
D. Fingerprinting with full page recognition
Answer: A

Q: 9
A customer would like to manipulate the status for a given set of pages in an application. Which set/combination of actions is the easiest way to achieve that?
A. ChkDCOType(YourGivenPageSet) SetDCOStatus(1)
B. ChkDCOStatus(YourGivenPageSet) SetDCOType(1)
C. ChkDMOType(YourGivenPageSet) SetDMOStatus(1)
D. ChkDMOStatus(YourGivenPageSet) SetDMOType(1)
Answer: A

Q: 10
Which OCR engine is best suited to recognize handprint?
A. Parascript
B. Nuance OmniPage
C. OpenText Recostar
D. ABBYY FineReader
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved