Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-577 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-577 Sample Questions:

Q: 1
IBM Tivoli Endpoint Manager for Software Usage Analysis V1.3 users are divided into four essential roles. What are they?
A. Administrators, Users, Read Only, Operators
B. Administrators, Operators, Users, DBAdmins
C. Operators, Master Operators. Administrators, DBAdmins
D. Administrators, Catalog Editors, Contract Editors, Normal Users
Answer: D

Q: 2
The IT operations team wants to install IBM Tivoli Endpoint Manager (TEM) in a network where proxy Internet access is required. The proxy requires a non-Windows credential to be entered each time the Internet is accessed. Where is this registry key set:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BigFix\Enterprise ServertGatherService]?
A. On the TEM server
B. On the Top Level Relay
C. On the Internet DMZ relay
D. On a client with direct Internet access
Answer: A

Q: 3
Which tool does IBM Tivoli Endpoint Manager use to discover assets on a network(s)?
A. Nmap
B. Wireshark
C. IBM Tivoli Network Node Manager
D. IBM Tivoli Asset Discovery for Distributed
Answer: A

Q: 4
What is the IBM Tivoli Endpoint Manager (TEM) Maintenance Window Dashboard used for?
A. To perform maintenance on the TEM database
B. To schedule hardware maintenance, when required, on the TEM server
C. To define time windows in which TEM will perform actions on target systems
D. To determine when the TEM server will be unavailable due to required maintenance
Answer: C

Q: 5
By default which TCP port needs to be opened on the external firewall to allow an Internet-based client to reach the Internet DMZ relay?
A. Port 80 inbound to the relay with return traffic allowed
B. Port 52311 inbound to the relay with return traffic allowed
C. Port 80 inbound to the relay with return traffic allowed / outbound to the client with return traffic allowed
D. Port 52311 inbound to the relay with return traffic allowed / outbound to the client with return traffic allowed
Answer: B

Q: 6
Power Management has recently been added to the IBM Tivoli Endpoint Manager (TEM) license. What is the first step to view the site contents in the console?
A. Launch the TEM Administration Tool and enable the site under the Masthead Management tab
B. Choose the Power Management site from the external site listing and specifically subscribe the TEM server
C. Choose the Power Management site from the external site listing and subscribe any Windows computer
D. Enable the Power Management site under the License Overview dashboard within the BigFix Management domain
Answer: D

Q: 7
Which two non-Windows operating systems are supported for IBM Tivoli Endpoint Manager relays? (Choose two.)
A. zLinux
B. HP-UX
C. Mac OS
D. Solaris 10
E. Red Hat Enterprise Linux
Answer: D,E

Q: 8
How are systems added to a Manual Group within the IBM Tivoli Endpoint Manager Console?
A. Drag and drop the computer into the Manual Group
B. Drag and drop the Manual Group onto the computer
C. Right-click the computer and choose Add to Manual Group
D. Right-click the Manual Group and choose Add Computer to Manual Group
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved