Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-575 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-575 Sample Questions:

Q: 1
What is the default file name of the IBM Tivoli Directory Integrator log?
A. tdi.log
B. ibmdi.log
C. ibmdisrv.log
D. ibmdirectoryintegrator.log
Answer: B

Q: 2
What is XSLT?
A. A concatenative language for transforming input XML documents into new documents, which typically takes an XML source document and applies template rules to subexpressions, producing a new output document.
B. A declarative language for transforming input XML documents into new documents, which typically takes an XML source document and applies template rules in an XSLT stylesheet to it, producing a new output document.
C. An imperative language for transforming input XML documents into new documents, which typically takes an XML source document and applies template rules in an XSLT stylesheet to it, producing a new output document.
D. A automata-based language for transforming input XML documents into new documents, which typically takes an XML source document and applies template rules to transition element states, producing a new output document.
Answer: B

Q: 3
What is always required when creating an IBM Tivoli Federated Identity Manager V6.2.2 (TFIM) Single Sign-On federation partner?
A. A signer certificate
B. A login protocol endpoint
C. A metadata file containing the partner definitions
D. A federation default or partner-specific mapping rule or function
Answer: D

Q: 4
Which HTTP status code is always issued by an identity provider using SAML 1.1 Browser/POST when communicating with the Assertion Consumer Service?
A. 101
B. 200
C. 206
D. 302
Answer: B

Q: 5
Custom Java mapping functions must be deployed into which IBM Tivoli Federated Identity Manager V6.2.2 directory?
A. Plug-ins
B. Add-ins
C. Mappings
D. Extensions
Answer: A

Q: 6
What is always required when deploying the IBM Tivoli Federated Identity Manager V6.2.2 runtime and management service?
A. WebSEAL
B. IBM HTTP Server
C. IBM Tivoli Identity Manager
D. IBM WebSphere Application Server
Answer: D

Q: 7
What does this XSL code do?
<xsl:template match-'@* | node()">
<xsl:copy>
<xsl:apply-templates select="@* | node()"/>
</xsl:copy>
</xsl:template>
A. It makes a copy of the template transforms on the input document.
B. It performs a series of transforms on a copy of the input document.
C. It creates a new copy of the input document, copying all attributes, but not elements.
D. It creates a new copy of the input document, copying all elements, but not attributes.
Answer: B

Q: 8
Given IBM Tivoli Federated Identity Manager V6.2.2 configured as an OpenID provider, what is a correct statement regarding processing of attributes when using an IBM Tivoli Directory Integrator AssemblyLine as a mapping function?
A. Only requested attributes can be returned.
B. All attributes requested must be BASE64 encoded to ensure proper handling.
C. The AssemblyLine must assure that values for non-optional attributes are returned.
D. Requested attributes that have an empty value (not an empty string) must be removed and cannot be returned.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved