Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-568 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-568 Sample Questions:

Q: 1
When trying to log in to Managing Server (MS), the Access Denied message appears. It is suspected that the password for accessing MS database has expired after 90 days due to the company security policy. How could this be verified?
A. $MS_HOME/bin/klctl.sh dbtest
B. $MS_HOME/bin/klcheck.sh dbtest
C. $MS_HOME/bin/klcheck.sh octigate
D. $MS_HOME/bin/klctl.sh -action dbtest
Answer: A

Q: 2
Which command and syntax configures the IBM Tivoli Composite Application Manager for Application Diagnostics V7.1 Agent for HTTP Servers in AIX environment?
A. tacmd config -A ht
B. itmcmd config -A yn
C. itmcmd config -A ht
D. tacmd config agent http
Answer: C

Q: 3
Which local command should be run to determine if the Monitoring Agent is at the correct level after installing and configuring the Maintenance Delivery Vehicle?
A. execute the command tacmd listSystems -t on the local agent's host command line and note the monitoring agent's installed maintenance level
B. execute the command tacmd listSystemlist -t on the local agent's host command line and note the monitoring agent's installed maintenance level
C. execute the command cinfo -i (UNIX/Linux) or kincinfo -i on the local agent's host command line and note the monitoring agent's installed maintenance level
D. execute the command cinfo -R (UNIX/Linux) or kincinfo -R on the local agent's host command line and note the monitoring agent's installed maintenance level
Answer: C

Q: 4
A customer is running IBM Tivoli Composite Application Manager for Web Resources V6.2 (ITCAM for WR) to monitor its middleware environment. However, after having heard about new features of IBM Tivoli Composite Application Manager for Application Diagnostics V7.1 (ITCAM for AD), the customer is considering an upgrade. What is a possible approach to satisfy the customer's need?
A. It is only possible to install ITCAM for AD V7.1 from scratch.
B. ITCAM for WR V6.2 can be upgraded to ITCAM for AD V7.1.
C. ITCAM for WR is a newer product in comparison to ITCAM for AD V7.1.
D. ITCAM for WR needs to be migrated to ITCAM for WebSphere V6.1 before upgrading to ITCAM for AD V7.1.
Answer: B

Q: 5
Using the Managing Server Visualization Engine, which menu option views the Slowest Transactions, Transaction Snapshot (+/- 10 Minutes from Event), Response Time, CPU Usage, # of Sessions, # of Requests, and Heap Usage all on one page?
A. Problem Center
B. Alerts and Events
C. Trap and Alert Management
D. Software Consistency Check
Answer: A

Q: 6
A customer is trying to configure the Data Collector on Linux in Silent mode using this command:/opt/IBM/ITM/bin/itmcmd config -A -p ynv_silent_config_wasdc.txt ynThe configuration fails with this error message:com.ibm.tivoli.itcam.install.was.config.requestaction.ValidateException:Specified directory "/opt/WebSphere/V61/AppServer/profiles/AppSrvs" is not found, please correct the value of parameter "DC_CONFIG_SELECT_PROFILE_NONGUI" Why?
A. An invalid value was specified for KYJ_WAS_HOME variable.
B. An invalid value was specified for KYN_WAS_HOME variable.
C. An invalid value was specified for KYN_CONFIG_MODE variable.
D. An invalid value was specified for KYJ_PROFILE_HOME variable.
Answer: B

Q: 7
A customer suspects that the WAS application is having memory issues. How can the customer monitor heap size usage after garbage collection cycle with IBM Tivoli Composite Application Manager for Application Diagnostics V7.1 Agent for WebSphere Applications?
A. use a predefined situation: WASOutofHeapSpace
B. a custom situation must be created for the customer
C. use a predefined situation: WASAvgHeapSizeAfterGCHigh
D. it is only possible in deep-dive diagnostics using a managing server
Answer: C

Q: 8
Which two areas must be reviewed when examining the project scope of an IBM Tivoli Composite Application Manager for Application Diagnostics V7.1 implementation project? (Choose two.)
A. will remote access be provided
B. the required level of customization necessary
C. application environments that need to be monitored
D. the size of the customer's current IBM Tivoli Monitoring environment
E. the skill level of the engineers in the company's Information Technology department
Answer: B,C

Q: 9
Which file should be changed in a Tomcat property file for IBM Tivoli Composite Application Manager for Application Diagnostics V7.1 in order for the logging files location to be modified for a Data Collector?
A. CYN.handler.FileLoc
B. MS.Property.file.LOC
C. MS.handler.file.fileDir
D. CYN.handler.file.fileDir
Answer: D

Q: 10
An IBM Tivoli Composite Application Manager for Application Diagnostics V7.1 environment is being fine tuned at a customer site. Which parameter is likely to be excluded from changes that are made?
A. datacollector.frequency
B. networkagent.publish.frequency
C. datacollector.publish.frequency
D. network.collector.publish.frequency
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved