Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-567 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-567 Sample Questions:

Q: 1
The Run as Administrator option is used to bypass user account control specifically on which operating system?
A. Windows XP
B. Windows 2008
C. Windows 2003 R2
D. Windows 2003 DataCenter Edition
Answer: B

Q: 2
Which service access point is created on the target computer during the Tivoli Common Agent installation?
A. Agent-Server (IPv4 / CommonAgent)
B. TCA-Server (IPv4 / HTTP Secure Access )
C. SSH-Server (IPv4 / Remote Shell Execution)
D. RXA-BootStrap-Server (IPv4 / Unknown Protocol)
Answer: A

Q: 3
Which statement is true about static groups?
A. Members to the static group cannot be other groups.
B. Members can be added anytime after group creation.
C. New members cannot be added after creation of the static group.
D. The Member Type can be changed after creation of the static group.
Answer: B

Q: 4
Which log indicates server operations for IBM Tivoli Directory Server?
A. audit.log
B. ibmslapd.log
C. /etc/system.log
D. /tmp/dataServer.log
Answer: B

Q: 5
Which supported database can be used by IBM Tivoli Provisioning Manager V7.2 on a Windows server?
A. Informix
B. IBM DB2
C. Oracle 11g
D. Microsoft SQL Server
Answer: B

Q: 6
What are the two main catalogs managed by the image library? (Choose two.)
A. Saved Images
B. Master Images
C. Image Discovery
D. Instances Backup
E. Versioning Controller
Answer: A,B

Q: 7
What should be checked in the IBM Tivoli Provisioning Manager V7.2.0.2 user interface if a Tivoli Common Agent installation fails?
A. standard out
B. TEMP/TCAfiles
C. Deployment Manager
D. workflow execution logs
Answer: D

Q: 8
What is the documented notification mail server for IBM Tivoli Provisioning Manager V7.2?
A. IMAP
B. SMTP
C. Lotus Notes
D. Microsoft Exchange
Answer: B

Q: 9
What does the VMware Virtual Center Discovery configuration create for each host platform?
A. saved image
B. virtual image
C. virtual server template
D. versioned master image
Answer: C

Q: 10
What is the purpose of a DCD Region?
A. to improve the runtime performance of the deployment engine
B. to group depot servers to optimize upload, replication, and download times
C. to group IBM Tivoli Provisioning Manager computers based on logically related attributes
D. to group Tivoli Common Agents which subscribe to software packages created in each region
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved