Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-535 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-535 Sample Questions:

1.A team has a heavily conventional group style. Their solutions are below average and they do not achieve synergy. The team members feel that the group could be doing somewhat better. What is the best suggestion for minimizing the negative impact of this style?
A.Emphasize the importance of arriving at a consensus decision ­ one that all members can buy into.
B.Establish a feeling of unity among group members. Remind the team that when the group wins, everyone wins.
C.Play "devil's advocate" when group members keep proposing the same safe solution. Ask probing questions to pinpoint the pros and cons of their solution.
D.Encourage the more reserved group members to speak up. They may be able to supply missing information and a fresh perspective. Make sure to include them so they understand their value to the team.
Answer: C

2.Which of the following best describes an example of subordinating all decisions to the output capability of the constriction, or bottleneck?
A.Additional capacity is obtained by purchasing the capital equipment needed to keep up with demand.
B.The output of all operations in front of the bottleneck, including release, is reduced to match that of the constriction.
C.The output capabilities for processes downstream from the bottleneck are increased so that product will move quickly once it passes the constriction.
D.Capacity figures for all resources are reviewed and compared with demand in order to determine the bottleneck department so that work schedules can be established.
Answer: B

3.Which of the following is the best definition of Manufacturing Cycle Time?
A.It is the total time it takes to process, ship and deliver a product to a customer.
B.It is the total time that it takes to process a product through a Manufacturing line.
C.It is the total time it takes to process a product from receipt of raw materials to stock through delivery to the customer.
D.It is the total time it takes to process a product from receipt of raw materials through the last manufacturing operation excluding non­value­added process steps.
Answer: B

4.Which of the following best describes the benefits of Takt Management in a manufacturing line?
A.Hourly output is monitored versus hourly demand so that production shortfalls can be identified and addressed.
B.Hourly fluctuations in WIP are monitored and reasons for special cause variation are identified and addressed.
C.As constrictions, or bottlenecks, move throughout the manufacturing line, the bottleneck is identified and Takt targets are increased.
D.Ongoing process improvement is achieved by identifying enhancers and detractors to output resulting in improvement opportunities for the line.
Answer: D

5.Which of the following is a constructive cultural characteristic of an effective team?
A.The team leader is expected to provide initiative.
B.The team takes a "failure is not an option" attitude when identifying goals.
C.Individual accomplishment is recognized and rewarded as a model for other team members.
D.People are encouraged to be decisive, take moderate risks, take initiative and be accountable.
Answer: D

6.One of an organization's productivity values is "Prioritization is a major barrier to production." Which of the following run rules supports that value?
A.First In First Out (FIFO) will be practiced in all areas.
B.Engineering builds are exempt from any prioritization run rules.
C.Complete Takt charts hourly.
D.Respect customer Kanban limits.
Answer: A

7.Which of the following is a critical rule for the successful implementation of a Kanban system?
A.Limits may be violated by the supplier only.
B.Once established, limits should never change, regardless of the reason.
C.Limits should be reviewed regularly, and changed when necessary by a central authority.
D.A customer should feel free to request a violation of established limits for any reason, because they best recognize their own needs.
Answer: C

8.Which of the following is an attribute of an effective team?
A.Works toward reaching consensus
B.Expects conformity from team members
C.Uses a democratic process for decision­making
D.Encourages discussion until the leader closes the topic
Answer: A

9.Which of the following is the most effective technique for performing queuing analysis?
A.Process Mapping
B.Pareto Analysis
C.Simulation Modeling
D.Statistical Process Analysis
Answer: C

10.Which of the following WIP management techniques promotes the concept of root cause analysis?
A.A capacitated release strategy implementation
B.Dynabans implementation
C.Kanbans implementation
D.Takt management implementation
Answer: D

11.Which of the following explains the purpose of manufacturing values?
A.They allow each part of the organization to handle challenges as they see fit.
B.They provide flexibility in decision­making in a constantly changing environment.
C.They make decisions by managers predictable to the workforce and consistent with common shared beliefs.
D.They allow each department to dictate its own reasonable set of values and operate in a way that makes the most sense, given their processes.
Answer: C

12.Which of the following best describes how Takt Management can be used in a continuous improvement process?
A.Production targets are continually increased based on growing demand resulting in Takt targets increasing to keep up with demand.
B.Average hourly Takt information is used to identify weak and strong performers; this information is used
to improve the employee appraisal system.
C.Detractors and enhancers are identified that highlight which shift is outproducing the others; this information is used in a reward and incentive program.
D.Output detractors are identified and reduced while output enhancers are identified and exploited on an ongoing basis resulting in overall output gains.
Answer: D

13.Which of the following statements best describes strategic kanbans?
A.They are created to address unforeseen situations.
B.They become regular kanbans after the condition ends.
C.They are created to prevent output loss due to a known condition.
D.They are useful because of their minimum and maximum limits can be easily changed for greater production flexibility.
Answer: C

14.What information would be required to establish a baseline model?
A.MCE, Takt, and WIP
B.Material costs, WIP, and CT
C.Batch size, MCE, and capacity
D.Batch sizes, number of operators available, process cycle time
Answer: D

15.Which of the following is the primary responsibility of the core team, when developing the business case?
A.Gather data for the industrial engineering (IE) lead.
B.Provide all necessary information to the financial analyst (FA).
C.Oversee the AMS process looking for mistakes and taking corrective action when necessary.
D.Ensure that all appropriate metrics are quantified consistently across all proposed solutions.
Answer: D

16.Which of the following best describes how Group Technology is applied in Manufacturing?
A.It combines workers with similar skills into groups so that workflows can be optimized.
B.It combines common process equipment into a group so that the use of equipment resources can be optimized.
C.It combines common people skill and equipment into groups so that the people and equipment resources can be optimized.
D.It combines products with similar raw process times, routings, and product­critical attributes so that product flow can be optimized.
Answer: D

17.Which of the following is the best example of how improving cycle time increases competitiveness?
A.Improving cycle time requires a substantial financial investment which results in higher cost of goods sold.
B.Improving cycle time requires more employees which enable the factory to better respond to the customer's needs.
C.Improving cycle time results in less inventory, reducing the cost of goods sold and improving cost competitiveness.
D.Improving cycle time requires more WIP in the factory which creates a greater capacity to meet the customer's needs.
Answer: C

18.Which of the following is a common cause of a constriction in a manufacturing line?
A.Overproduction by suppliers overwhelms the bottleneck with too much WIP.
B.The step following the bottleneck is NOT pulling product quickly enough.
C.Large batch sizes and long setup times create excess WIP at the bottleneck.
D.Excess resources are allocated, which elevate the output of the constriction.
Answer: C

19.Which of the following process steps is a value­add step in a physician's office?
A.Complete patient information at registration.
B.Administer injection
C.Prepare hypodermic syringe
D.Relocate patient from the waiting room into the examining room.
Answer: B

20.Which of the following best describes how to increase the Manufacturing Cycle Efficiency (MCE) in a manufacturing process?
A.Eliminate waste in the process.
B.Increase the overtime requirement.
C.Increase the time spent on testing the product.
D.Increase the number of operators in the process.
Answer: A

21.Which of the following best describes how a constriction, or bottleneck, should be addressed?
A.Create a large surplus of WIP in front of the constriction so that it is never starved for work.
B.Add additional resources to the bottleneck area in order to elevate the output capability to meet demand.
C.Establish regular meetings to review the output performance of the bottleneck in order to put the appropriate level of attention and pressure on it.
D.Obtain an understanding of the process in sufficient detail in order to identify and remove the waste and elevate the output capability of the constriction.
Answer: D

22.Which X­factor number is associated with a high­performing company?
A.3
B.10
C.15
D.30
Answer: A

23.Which of the following processes is non value add?
A.Insert screw
B.Tighten screw
C.Place components in assembly
D.Validate serial numbers with paperwork
Answer: D

24.Which of the following processes is value­add, from a customer's perspective?
A.A server takes an order
B.A server gets fresh bread
C.A server assembles the order
D.A server cleans up the preparation area
Answer: C

25.What should provide the foundation for a manufacturing value set?
A.Organizational readiness
B.Modern manufacturing principles
C.Cause and effect thinking
D.A good set of executive run rules
Answer: B

26.The role of the Path Forward Process Core Team includes which of the following?
A.Advocating the professional development of supplemental employees
B.Being the driving mechanism for continuous improvement
C.Implementing all quality programs throughout the manufacturing operation
D.Independently making recommendations for process changes to improve cycle time
Answer: B

27.In a manufacturing process, WIP is 1500, DGR(output)is 50/day, and the Value­Add steps total 3 days. What is the Manufacturing Cycle Efficiency (MCE) of this process?
A.5%
B.10%
C.15%
D.30%
Answer: B

28.Which of the following best describes Raw Process Time (RPT) in a manufacturing process?
A.It is the total amount of time the product is actually being worked on in a manufacturing process.
B.It is the total time from when the purchase order is received to the moment the product is delivered to the external customer.
C.It is the total time from the moment that the product enters the line to the moment that the last process step has been completed.
D.It is the total time from the moment that the product enters the line to the moment the product is delivered to the external customer.
Answer: A

29.Which of the following best states why Manufacturing Cycle Efficiency (MCE) is important in managing a manufacturing process?
A.MCE effectively quantifies the effect that every detractor and enhancer has on output.
B.MCE identifies the output capability of the line with all of the problems contained therein.
C.MCE tells how effective a factory is in taking waste out its processes and in reducing cycle time.
D.MCE indicates how tolerant a manufacturing process is to certain conditions, such as prioritizing or expediting, changes in schedule, and engineering changes.
Answer: C

30.Which of the following best describes throughput?
A.The amount of product produced by one department in the factory
B.The amount of product produced and delivered to the external customer
C.The amount of time taken from invoice to receipt of product by an external customer
D.The total amount of product that a work cell can produce including any non­conforming product
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved