Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-533 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-533 Sample Questions:

Q: 1
Which product combination would merit the consideration of IBM Security SiteProtector Systems V2.0 SP8.1 SecurityFusion?
A. IBM Network Intrusion and IBM Security Server Protection
B. IBM Network Intrusion Prevention Systems and IBM Security Desktop
C. IBM Network Intrusion Prevention and IBM Security Network Enterprise Scanner
D. IBM Network Intrusion Prevention and IBM Security Virtual Server Protection for VMware
Answer: C

Q: 2
A customer has deployed an Express installation. What is the default action when the database reaches 85% of capacity?
A. The database will continue processing normally without purging.
B. The database will begin purging up to 5% of the oldest data from the database.
C. The database will begin purging up to 10% of the oldest data from the database.
D. The database will begin purging up to 15% of the oldest data from the database.
Answer: B

Q: 3
What function does the Deployment Manager provide in IBM Security SiteProtector Systems V2.0 SP8.1 (SiteProtector)?
A. It provides a Web-based interface for users to install SiteProtector components.
B. It automatically distributes X-Press Update Server updates to SiteProtector components.
C. It generates Proventia Desktop Agent builds and distributes them to computers on a network.
D. It provides a Web-based interface for users to install service packs to SiteProtector components.
Answer: D

Q: 4
Which optional component writes incoming event data to disk based on user-created event filters?
A. Incident Safe
B. Event Logger
C. Event Archiver
D. Agent Archiver
Answer: C

Q: 5
How is an Event Collector upgraded in the IBM Security SiteProtector Systems V2.0 SP8.1 Console?
A. right-click on Event Collector > Update > Apply XPU
B. right-click on Event Collector > UpdateServer > Update EventCollector
C. using the Manual Upgrader tool, choose Event Collector from the list then click Apply Update
D. using the X-Press Update Server, choose Event Collector from the list then click Apply Update
Answer: A

Q: 6
What are two requirements before upgrading the IBM Security SiteProtector Systems V2.0 SP8.1 Core component? (Choose two.)
A. close all local consoles
B. put the SQL Server in single user mode
C. reboot the server after applying the update
D. disable all Event Collectors/Agent Managers
E. ensure administrative rights in order to log on to the Application Server computer
Answer: A,E

Q: 7
Which three components are installed individually by the Deployment Manager? (Choose three.)
A. Event Archiver
B. Agent Manager
C. Database Server
D. Application Server
E. X-Press Update Server
F. SecurityFusion Module
Answer: A,B,E

Q: 8
Which components are installed during step two of a Recommended installation using the Deployment Manager in IBM Security SiteProtector Systems V2.0 SP8.1?
A. Site Database, Console
B. Site Database, Event Collector
C. Application Server, Event Collector
D. Application Server, Agent Manager
Answer: D

Q: 9
What must be entered during the Agent Manager installation?
A. SQL Server Address, Agent Manager Address
B. Application Server Address, SQL Server Address
C. SQL Authentication Method, Agent Manager Address
D. Application Server Address, SQL Authentication Method
Answer: B

Q: 10
What can be used to create a valid group membership rule?
A. AssetID
B. ProductID
C. IP Address
D. MAC Address
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved