Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-532 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-532 Sample Questions:

1. Which IBM Tivoli Storage Manager family product is required to provide integration for Oracle?
A. IBM Tivoli Storage Manager for Mail
B. IBM Tivoli Storage Manager for Oracle
C. IBM Tivoli Storage Manager for Databases
D. IBM Tivoli Storage Manager for Storage Area Networks
Answer: C

2. Which IBM Tivoli Storage Manager family product is required to backup IBM Lotus Notes servers?
A. IBM Tivoli Storage Manager for Mail
B. IBM Tivoli Storage Manager for Databases
C. IBM Tivoli Storage Manager for Lotus Notes
D. IBM Tivoli Storage Manager for Storage Area Networks
Answer: A

3. Which IBM Tivoli Storage Manager family product provides LAN-free data movement for Windows servers running IBM Lotus Notes?
A. IBM Tivoli Storage Manager for Lotus Notes
B. IBM Tivoli Storage Manager LAN-free Agent
C. IBM Tivoli Storage Manager for Storage Area Networks
D. IBM Tivoli Storage Manager LAN-free for Intel Platforms
Answer: C

4. A Windows server is running out of disk space. Which IBM Tivoli Storage Manager family product can be used to free up disk space while keeping the files available?
A. IBM Tivoli Storage Manager for ERP
B. IBM Tivoli Storage Manager HSM for Windows
C. IBM Tivoli Storage Manager for Space Management
D. IBM Tivoli Storage Manager for System Backup and Recovery
Answer: B

5. A Linux server is running out of disk space. Which IBM Tivoli Stora ge Manager family product may be used to free up disk space while keeping the files available?
A. IBM Tivoli Storage Manager for ERP
B. IBM Tivoli Storage Manager HSM for Windows
C. IBM Tivoli Storage Manager for Space Management
D. IBM Tivoli Storage Manager for System Backup and Recovery
Answer: C

6. Which IBM Tivoli Storage Manager family product is required to provide integration for backups of SAP database servers?
A. IBM Tivoli Storage Manager for Databases
B. IBM Tivoli Storage Manager for Storage Area Networks
C. IBM Tivoli Storage Manager for System Backup and Recovery
D. IBM Tivoli Storage Manager for Enterprise Resource Planning
Answer: D

7. What is the function of client side data deduplication in IBM Tivoli Storage Manager (TSM)?
A. It is used on the Backup-Archive client to remove redundant data on the local disk before data is transferred to the TSM server.
B. It is used on the TSM server to remove redundant data from the backup and archive clients during backup and archive processing.
C. It is used on the Backup-Archive client to remove redundant data during backup and archive processing before the data is transferred to the TSM sever.
D. It is used on the Backup-Archive client to remove redundant data during backup and archive processing, and then it encrypts or compresses the data before it is transferred to the TSM sever.
Answer: C

8. Which statement is true about server side data deduplication in IBM Tivoli Storage Manager (TSM)?
A. It is performed by the TSM server on a file pool.
B. It is performed by the TSM server and requires that all clients participate in the data deduplication function.
C. It is performed by the TSM server before the data is transferred over the network from the Backup-Archive client to a file pool.
D. It is performed by the TSM server when data is written to sequential tape media to reduce the required number of tape cartridges.
Answer: A

9. Which scenario would benefit from using IBM Tivoli Storage Manager (TSM) server side data deduplication?
A. The customer wants to reduce the required amount of disk space for the TSM storage pools.
B. The customer wants to reduce the required number of tape cartridges in the tape storage pools.
C. Backup windows are not currently being met; data deduplication reduces the a mount of data being sent to the TSM sever.
D. When the network is reaching its capacity limit, data deduplication reduces the amount of data being sent over the network.
Answer: A

10. Client jobs are unnecessarily tying up the resources on the server and they either overlap or do not complete properly in time. What is an area to review to improve performance?
A. Run reclamation on the storage pool.
B. Investigate the use of server free backup.
C. Investigate the timing and sequencing of the client jobs.
D. Upgrade from IBM Tivoli Storage Manager Basic Edition to the Extended Edition.
Answer: C

11. What is the appropriate time to backup the IBM Tivoli Storage Manager database in daily processing?
A. after client backups in the evening and before backing up all storage pools
B. after sending disaster recovery tapes offsite, but before backing up all storage pools
C. after client backups and backing up all storage pools, but before sending disaster recovery tapes offsite
D. before performing client backup and backing up all storage pools and sending the disaster recovery tapes offsite
Answer: C

12. What is the best approach to implement daily IBM Tivoli Storage Manager (TSM) processing?
A. Check if the current process is to implement a complete manual cont rol as load is unpredictable.
B. Check if the Disaster Recovery Manager is installed; it will automatically create the necessary schedules.
C. Check if there is a server maintenance script scheduled which guarantees that each command inside it completes before another one starts.
D. The TSM default administration schedules provided at installation time are in line with best practices recommendations, there is no additional effort required.
Answer: C

13. Which statements accurately reflect the purpose of cr eating a daily maintenance schedule in IBM Tivoli Storage Manager (TSM)?
A. To ensure that storage pools are free of viruses.
B. Provide for a mechanism to periodically check the integrity of data received using cyclic redundancy code.
C. Facilitate an automated daily mechanism to apply regular maintenance patches to the TSM server and relieve the TSM administrator of manual labor.
D. Facilitate an automated daily mechanism to run an orderly maintenance script to do storage pool backups, database backup, data migration, and inventory expiration.
Answer: D

14. Which statement accurately reflects why reclamation should be controlled using schedules?
A. Reclamation prevents recalling offsite copy pool tapes in an uncontrolled manner.
B. Unscheduled reclamation can cause bottleneck(s) on the disk based storage pool(s).
C. Controlling reclamation is desirable because it demands heavy use of the tape drives.
D. Reclamation in an unscheduled fashion can cause collocated pools to become non -collocated.
Answer: C

15. Which statement accurately reflects what problem might occur if migration is allowed to run during normal client backups?
A. It does not matter as client backups happen independently of migration to their respective storage pools.
B. If migration is allowed to run during normal client backups, too much CPU utilization can result in a server crash.
C. If migration happens in an ad hoc manner, it will not be able to honor the MIGDELAY setting for the cached files in the disk pool.
D. Migration of the primary storage pools during client backup will slow down the client backup sessions and can impact the scheduling of other server processes.
Answer: D

16. What can be configured on a backup copy group?
A. The number of days to keep an archive copy.
B. The collocation group for the nodes in the copy group's domain.
C. A group of nodes that are acted upon as if they were a single entity.
D. The backup versions to retain for files that have been deleted from the client.
Answer: D

17. Which policy components can be contained within a domain?
A. backup sets and device classes
B. archive copy groups and node groups
C. collocation groups and management classes
D. management classes and backup copy groups
Answer: D

18. Which statement is true about a policy set?
A. It specifies the destination of active-data pools.
B. There can be only one active policy set per domain.
C. There can only be one default policy set per domain.
D. It contains the default retention of backups when a management class is deleted.
Answer: B

19. When does a version of a file become inactive?
A. When a client stores a more recent archive version.
B. When the client stores a more recent backup version.
C. When a client stores a backup version that exceeds the value specified in the frequency parameter.
D. When a client stops backup activity for a period longer than the value specified in the RETExtra parameter.
Answer: B

20. A user archived a file that was being modified by an application at the moment of the archive. When the file is retrieved, the file is not usable. Which parameter should be changed in the archive copy group?
A. Mode
B. Frequency
C. Destination
D. Serialization
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved