Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-530 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-530 Sample Questions:

1. Which of the following is true regarding how SiteProtector can be deployed?
A. It can only be deployed as a stand-alone server or as an appliance.
B. It can be deployed in a stand-alone or distributed architecture.
C. It must be deployed by IBM ISS Professional Services.
D. It must be deployed with all Network IPS appliances.
Answer: B

2. Which component commits IDS events to the SiteProtector Database?
A. IDS Appliance
B. Agent Manager
C. Event Collector
D. Secure Sync
Answer: C

3. Which policy contains signature exceptions for specific VLANs?
A. Firewall
B. User Defined Events
C. Protection Domains
D. Connection Events
Answer: C

4. At the beginning of 2009, approximately how many URL's were contained in the IBM ISS Web Filter and Antispam Database?
A. 3 Billion
B. 9 Billion
C. 23 Million
D. 60 Million
Answer: B

5. Which of the following protocols is protected by the Proventia MFS appliance antivirus engine?
A. IMAP
B. SMTP
C. POP2
D. SFTP
Answer: B

6. The Proventia GX4004 can be used inline prevention mode with how many segments?
A. Two
B. Four
C. Six
D. Eight
Answer: A

7. Which of the following products competes with IBM Enterprise Vulnerability Assessment?
A. Snort
B. Cisco NAC
C. Qualys
D. TippingPoint
Answer: C

8. Proventia Desktop uses which antivirus engine?
A. Sophos
B. Norton
C. ClamAV
D. BitDefender
Answer: D

9. A Stealth Port Scan consists of which of the following?
A. Single packet with the PUSH flag set
B. Full TCP handshake
C. Single SYN packet
D. Single packet with the URG flag set
Answer: C

10. What function does the Agent Manager provide in SiteProtector?
A. Provides central alert storage and analysis
B. Acts as a communication channel for the Proventia appliances
C. Communicates vulnerability assessments to Proventia appliances
D. Compares, analyzes, and reports all Proventia events
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved