Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-527 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-527 Sample Questions:

1. Which of the following activities is not supported by the Rule Execution Server mod ule?
A. Deploying rules
B. Monitoring ruleset execution
C. Designing BOM
D. Debugging rules
Answer: C

2. What is the default name of the Rule Execution Server Console web -application?
A. localhost
B. bres_admin
C. bres
D. res
Answer: C

3. A hosted transparent decision service is a:
A. rule-based application that runs in background on the operating system.
B. rule-based application deployed and running on a cluster.
C. rule-based application that triggers no rules.
D. dynamically generated web service that runs for a ruleset.
Answer: D

4. Which one of these actions cannot be triggered by a query in Rule Studio?
A. Changing the priority of a rule
B. Moving a rule to a target package.
C. Renaming a rule.
D. Deleting a rule
Answer: C

5. In order to use a value editor for business rules in Rule Studio, you must develop this editor in:
A. Swing
B. SWT
C. .NET
D. JavaScript
Answer: A

6 .Synchronization between Rule Team Server and Rule Studio is initiated and controlled by the Rule Studio.
A. True
B. False
Answer: A

7. A project in Rule Team Server Can has several baselines.
A. True.
B. False
Answer: A

8. During the execution of a rule engine using the Rete algorithm, all the eligible rule instances are collected in:
A. a thread.
B. a rule.
C. an agenda.
D. a context.
Answer: C

9. A ruleset interceptor is an execution mechanism that:
A. allows bypassing the execution of certain ruleflow tasks based on some runtime conditions.
B. allows selecting rulesets at runtime based on some routing logic.
C. allows adding some initial and final actions to the execution of a ruleset.
Answer: B

10. A ruleset archive contains the following elements:
A. BOM, Java XOM. Vocabulary, engine.conf
B. BOM.XML and Java XOMs, BOM to XOM mapping files,
C. BOM to XOM mapping files, rts.conf,res.conf,engine.conf,rsm.conf.
D. BOM,XML XOMs and the related XML schemas, BOM to XOM mapping files, engine.conf.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved