Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-502 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-502 Sample Questions:

Q: 1
An operator has created and saved a Password Policy task for an Android device by accessing the Security Info tab on the IBM Endpoint Manager for Mobile Devices Single Device View dashboard. Which dashboard can they use to access this task so they can apply it to other managed Android devices?
A. the Security Policy Analysis dashboard
B. the Android Security Policies dashboard
C. the Android Security Warnings dashboard
D. the Configure Security Policy- Android dashboard
Answer: B

Q: 2
An employee’s corporate Android device was stolen. The device is accessing corporate e-mail using Lotus Notes Traveler and is managed by IBM Endpoint Manager (EM) with the Lotus Traveler Management Extender. Which action can be initiated by the EM console operator to protect access to corporate data?
A. run the action of task Device Wipe against the stolen device
B. run the action of task Pull Wipe Lotus Traveler Data against the stolen device
C. run the action of task Selectively Wipe Lotus Traveler Data against the stolen device
D. run the action of task Wipe NitroDesk TouchDown - Android against the stolen device
Answer: C

Q: 3
What is the name of the service that must be running to use Authenticated Enrollment?
A. BES Authentication Portal Service
B. IBM Endpoint Manager for Mobile Devices
C. IBM Endpoint Manager Trusted Service Provider
D. IBM Endpoint Manager for Mobile Devices Authenticated Enrollment Portal Service
Answer: B

Q: 4
Which ports are used by the iOS Management Extender to send requests to the Apple Push Notification Service?
A. 2195 and 2196
B. 2195 and 5223
C. 52311 and 2196
D. 52311 and 52315
Answer: A

Q: 5
What is the default URL of the Self Service Portal?
A. http:/<iOS Extender DNS name or IP>/ssp
B. https://<iOS Extender DNS name or IP>/ssp
C. http://<Trusted Service Provider DNS name or IP?/ssp
D. https://<Trusted Service Provider DNS name or IP>/ssp
Answer: B

Q: 6
Which two statements are true about iOS encryption and iCloud functionally? (Choose two.)
A. iCloud syncing cannot be encrypted.
B. iCloud syncing is not supported with corporate devices.
C. iCloud syncing can be forced to be encrypted through IBM Endpoint Manager for Mobile Devices (IEM for MD).
D. iCloud syncing can be disabled through EM for MD.
E. iCloud syncing by default is encrypted and nothing additional needs to be done through EM for MD.
Answer: C,D

Q: 7
An employee lost their corporate iOS device managed by an iOS Management Extender. What is the correct action that an IBM Endpoint Manager console operator must take to prevent further access to corporate data from the device?
A. issue action of task Wipe Device against the device
B. issue action of task Set Device to Factory Defaults against the device
C. issue action of task Selectively Wipe Lotus Traveler Data against the device
D. issue action of task Selectively Wipe Apple iOS Device (Deprovision) against the device
Answer: A

Q: 8
How can users’ devices that are managed by a particular Microsoft Exchange Management Extender be limited?
A. It is not possible to restrict which mailboxes a particular Exchange Management Extender can manage.
B. By adding the mailbox names that should be excluded from management in the pluginsettings. ini file located on the management extender.
C. By specifying a regular expression in the Mailbox Filter field that returns a list of applicable mailbox names when configuring the management extender.
D. By adding the mailbox names that should be managed in the plugin-settings.ini file for a particular Exchange instance on the IBM Endpoint Manager server.
Answer: C

Q: 9
When installing the Mobile Client application on an Android mobile device and the Personal Device option is selected, which capability is automatically disabled?
A. Message Push
B. Application Push
C. Location Tracking
D. Application Inventory
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved