Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-501 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-501 Sample Questions:

Q: 1
What is true of thread pools when used in a Java Virtual Machine (JVM)?
A. Once a thread pool is set up. it can be modified only by reinstalling the JVM.
B. Thread pools are a shared resource generated by workstations connected to the same JVM.
C. A thread pool is a collection of worker threads that efficiently execute asynchronous callbacks on behalf of the application.
D. Thread pools enable components of the server to reuse threads and eliminate the need to create new threads at run time to service each new request.
Answer: D

Q: 2
Which statement explains to a customer why a web server is necessary for IBM Maximo Asset Management configurations?
A. A web server provides the authentication of users in the case of SSL encryption.
B. Web traffic flows better through web servers when dealing with Java Virtual Machines (JVMs).
C. Web servers provide session persistence which is used by the IBM Maximo Asset Management application.
D. The web server load balancing provides the ability to load balance user interface traffic across multiple JVMs.
Answer: D

Q: 3
When tuning the heap size of a Java Virtual Machine, what does an excessive amount of time to run garbage collection likely indicate?
A. The heap is too large.
B. The heap is too small.
C. The heap is adequately sized.
D. The sizing of the heap cannot be determined using the time for garbage collection as an indicator.
Answer: A

Q: 4
What is needed to implement encryption between the web browser and the IBM Maximo Asset Management V7.5 application?
A. single sign-on
B. a proxy server
C. J2EE server security
D. Secure Sockets Layer
Answer: D

Q: 5
What will happen during the IBM Maximo Asset Management V7.5 (Maximo) installation when this configuration option is selected: Copy files now, but perform the installation configuration step later?
A. Files from the installation source are copied to the administrative workstation during the install and si_inst_must be run manually to complete the installation.
B. Files from the installation source are copied to the administrative workstation during the install and updatedb must be run manually to complete the installation.
C. Files from the installation source are copied to the administrative workstation during the install and taskRunner must be run manually to complete the installation.
D. Files from the installation source are copied to the administrative workstation, taskRunner is run during the install, and the Maximo EAR file must be deployed manually to complete the installation.
Answer: C

Q: 6
How can it be verified which interim fix has been installed in an IBM Maximo Asset Management V7.5 (Maximo) environment?
A. run the ifix utility
B. view the Maximo EAR date
C. run the installation verification utility
D. view the Maximo system information
Answer: D

Q: 7
Which integration system property must be set in IBM Maximo Asset Management V7.5 to enable the Maximo Integration Framework?
A. mxe.int.globaldir
B. mxe.int.vali datexmltext
C. maximo.int.dfltuserpassword
D. mxe.int.queueusercachesize
Answer: A

Q: 8
Which utility commits IBM Maximo Asset Management user initiated changes to the database?
A. dbconfig
B. configdb
C. updatedb
D. admin mode
Answer: B

Q: 9
What is the default logging level for the Maximo Root Logger?
A. INFO
B. WARN
C. ERROR
D. DEBUG
Answer: A

Q: 10
An IBM Maximo Asset Management V7.5 (Maximo) installation has failed. The issue for the failure was the IBM WebSphere node agent was not running. That has been resolved. What is used to continue the Maximo install after the WebSphere node agent is started?
A. install.exe
B. taskRunner
C. Maximo Launchpad
D. Process Solution Installer
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved