Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-450 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-450 Sample Questions:

Q: 1
Which two of the following are examples of a company's legal need to comply with data retention?
1. Cost
2. Growth
3. Risk
4. Availability
A. 1,2
B. 2,3
C. 3,4
D. 1,4
Answer: C

Q: 2
Customer has two datacenters 1000 km apart, and wishes to perform disaster recovery across a small set of disks (less than 10 TB). What is likely to be the most costly part of this solution over a three year period?
A. Switch and replication hardware charges
B. Disk storage hardware and warranty costs
C. Storage administration and support costs
D. Line charges from telecommunications vendors
Answer: D

Q: 3
A customer with POWER7 servers running mission critical DB2 applications in a stock market transaction application have data centers at 2000 km distance. They need near zero recovery time. Which of the following is the appropriate solution for this customer?
A. DS3500 with Metro Mirror
B. N series with Flash Cache
C. DS8800 with Global Mirror
D. Storwize V7000 with TPC for Replication
Answer: C

Q: 4
A client has a file server with 100 TB of usable storage. The growth rate of the data is 50% per year. The majority of the data rapidly becomes inactive data and is not frequently accessed. The customer would like to implement a solution that would automatically migrate the inactive data to a less expensive disk. Which solution would meet the customer's requirements?
A. DS8800
B. DS3524 Express
C. XIV system Gen3
D. Storwize V7000 Unified
Answer: D

Q: 5
The sales team is discussing the Storwize V7000 with the customer. The customer has asked about the software features of the Storwize V7000.Which of the Storwize V7000 software features are available at an additional cost?
A. Easy Tier, FlashCopy
B. FlashCopy,External Virtualization
C. Metro/Global Mirror,Thin Provisioning
D. External Virtualization,Metro/Global Mirror
Answer: D

Q: 6
TCOnow! for Disk provides what value?
A. Provides the CIO with an ROI comparison
B. Compares speeds and feeds of disk storage systems
C. Analysis of a 'head to head' comparison of disk storage solutions
D. Compares features of Storage Systems advanced functions and software
Answer: C

Q: 7
A customer needs approximately 800 TB of network attached storage for unstructured media files in a single file system. Which of the following choices would be the best solution for this customer?
A. N3240
B. DCS3700
C. IBMSONAS
D. Storwize V7000 Unified
Answer: C

Q: 8
Which of the following are supported host interface types on the Storwize V7000?
A. 6 Gbps SAS,4 Gbps iSCSI and 8 Gbps FC
B. 1 Gbps iSCSI, 3 Gbps SAS and 8 Gbps FC
C. 8,4,and 2 Gbps FC, 1 and 10 Gbps iSCSI
D. 20 Gbps InfiniBand, 8 Gbps FC and 10 Gbps iSCSI
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved